bebiş için ikna çalışmaları

PrinceSSss

I'm like a bird
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
1.093
1
106
Kocaeli
Merhaba kk uyeleri, bu forumda bi cok kisi evlat sahibi olmak istiyo ve bunun icin ugrasiyo. Bende cok istiyorum ama benim once kocami ikna etmem lazim.

Simdiye kadar birkac girisimim olmustu tabi gerci evliligimiz de daha yeni ama sonucta 28 olmak uzereyim ve ne kadar erken calismalara baslarsak o kadar genc bi anne olurum dusuncesi var ve asiri derecede cocuk sevgim var artik kendi cocugumu sevmenin de hakkim oldugunu dusunuyorum. Insallah rabbim bize askimizin meyvesini nasip eder.

Kocam daha onceki girisimlerimde ben istemiyorum daha erken diyo ve bi sure bana yanasmiyo iliskidem uzak duruyodu ya da ben agliyodum sirtimi donup yatiyodum. Dun gece uzun uzun konustuk. 2 yil sonra baslariz calismalara dedi, ben ne kadar dil doksem de nuh dedi peygamber demedi. Sonra ben yine darildim sirtimi donup yattim, gece bi ara uyandik 1yil 9 ay olsun diyo. Basta anlamadim bebek icin dedi.
Neyse demek ki dogru yoldayim icine dert olmus ki uyurken bile dusumus.

Bu forumda da kocam cocuk istemiyo diye bikac konu girdum . Kadinlar kocalarinizi nasil ikna ettiniz cocuk icin?

bizde aynı durumdayız tatlım....

çocuk sahibi olan herkes bu günlerinizin kıymetini bilin cocuk olduktan sonra tüm hayatınız ölüyor gibi şeyler söyleyip duruyorlar.. benim eşim hayatınıntamamıyle aksamaya ugrayacagını düşünüyor. bende ara sıra etkileniyorum ama yine de isteğimi yitirmiyorum...ama eşime karşı daha net duruş sergiliyorum. gerçekten zorlasam kesinlikle karşı çıkmaz. ama senin eşin kesin gözüyle bakıyor sanırım

Eğer çocuk sahibi olacaksanız bunu sizin kadar eşinizinde istemesi gerekiyor. Siz kendinizi anne olmak için hazır hissedebilirsiniz ama eşiniz baba olmak için hazır olmadığını düşünüyor olabilir. Sözlü ikna etme yada küserek birşeyleri yaptırmak yerine bir süre hiç konusunu açmayın derim ben. Bu süre zarfında büyük ihtimalle o da düşünecek ve baskı altında kalmadan sağlıklı bir karar verecektir.

Bunu neden söylüyorum küçük bir örnekle açıkliyim. Bir arkadaşım eşi çok istememesine rağmen hamile kaldı ve bir kızı oldu. Kızı 3 yaş civarında ve hala en ufak tartışmalarında bunu arkadaşımın yüzüne vuruyor... Kızını sevmiyor mu, tabiki seviyor ama bu konuda eşine olan kızgınlığı zaman zaman gün yüzüne çıkıyor.

İleride benzer problemler yaşamamanızı dilerim. Allah isteyen herkese anne ve baba olmayı nasip etsin inşallah.
Sevgiler

Benim eşimde istemiyorum diyordu ilk 3 4 sene sonra doktor yumurtalıklar yavaslamıs cocuk yapın dedıgı halde1yıl daha olmasa olur mu dıye pazarlık yapıyordu
3 ay daha korunduk sımdı ıse her yolu denıyoruz gercı 2 ayı ayımız ama cabalıyoruz yanı bence bu durumda olmakta cok kotu

bilmiyorum ama çok zorlamak istemiyorum çünkü iş arkadaşı var eşi onu sarhoş edip hamle kalmış adam istemediği halde ve sonra boşanmışlar bunu anlatıp gozumu korkuttu zamanında bende o yuzden çok sıkmak istemiyorum

evet eşimin de aynı durumda bir arkadaşı var onlar boşanmışlar o yuzden çok ustune gitmek de istemiyorum ama ne yapıyım hele kucagıma bi çocuk aldım mı mutlaka gece açıyorum bu konuyu

rabbim isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
Çocuk neden insanı kısıtlasın ki anlamıyorum.Her akşam o bar senin bu bar benim gezen tipler değiliz hiçbirimiz.İşimizde gücümüzde insanlarız.
Dışarı çıkılacaksa çocukla daha eğlenceli bile olabilir.Yeterki çocukla çocuk olmayı bilelim.
Şimdi istenmez ileride istenildiği halde olmayabilir.Herşey zamanında güzeldir.Erkekleri anlamak gerçekten zor.
O hayatım zindan oldu diyen insanlar fazla abartıyor bence.Çocuk doğduktan sonra bütün hayat çocukla ilgilenmekten ibaret olmamalı.İnsanın kendi elinde biraz.

haklısın da kocişler pek bizim gibi düşünmüo ki

Aynı durum bizde de var,ben istiyorum ama eşim pek yanaşmıyor,ben de kapattım konusunu bile acmıyorum.kendisi ne zaman isterse o zaman olsun,sonuçta babalık da annelık kadar hazır olunması gereken bişey..

sana katılıorum ama bu kadıncağızlarda koca mağduru işte sinir oluorum böyle kocalara kusura bakmayın kızlar ya erkekler karıları çocuk doğursun die diretirlerdi eskiden şmdiki erkekler çocuk istemio kadın fedakar olduğu halde ben evlendim 2. ayımda nie çocuğum olmuo die psikolojim bozuldu kocam en fazla 5-6 ay olmasın diodu evliliğimizin tadına varalım diodu ama ben istediğim için o da istedi sonradan allah sabır versin sizlere canlarım bgn yrn derken ömür geçio allah herkesi evlat sahibi etsin tez zamanda

Orta yolu bulmanıza sevindim.
Bence kadının hazır hissetmesi nekadar önemliyse,erkeğinde kendini hazır hissetmesi okadar önemli.Bencillik yapmamak lazım.
Çocuk yapmak aceleye getirilecek bir karar değil.Tatlılıkla ikna etmek lazım ama sıkmadan bıktırmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…