bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aaayy çok hoş yaa herkes başka anlıyorr
var ya biz toplanıp bi yere gitsek kesin kovuluruz herkes ayrı bağırıp çağırır :)))
kız valla süperrrrrrrrr olurdu haaaaaaaa
iyi akşamlar kızlar Allahın izniyle yarın saat 14 te yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla çok heyecanlıyım Allah hepinizden razı olsun benim için okuduğunuz dualar için

canım rabbim yumoşlarını bebiş olarak göbüşüne koysun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyi akşamlar kızlar Allahın izniyle yarın saat 14 te yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla çok heyecanlıyım Allah hepinizden razı olsun benim için okuduğunuz dualar için

canim....insallah insallah guzel haberler ile gel..Rabbim utandirmasin insallah....insallah hamisim diye yazarsin buraya..kac yumurtan oldu biliyomusun

kizlarrr arkadasiniz tek kalmasin diger topikte bende cikacam simdi fatihalar beni bekler....hepinizi optum cok cok cok...dikkat edin kendinize...seviyorum sizi kisslaaar...yarin grs uzere...insallah guzel haberler ile...

yok canım ya o gelir buraya bişi olmaz devam edin gitme biyere gerçi ben çıkacam birazdanda siz taılın

hah iyi insan lafının üstüne geldiii
pembe naber? transfer ne zaman?hadi ilk müjdeyi senden bekliyoruz..

canım ya geçen seferde perşembe toplandı salı transfer oldu buseferde aynısımı olcak bakalım önce eşimin dondurulmuş spermleri vardı onları çözecek ondan sonra bana bakacak galiba

nekadar yavaş site dönüp duruyor.... nefesim daralıyordu zaten iyicene can çekişiyorum...elişi aldım elime beklerken canım sıkılmasın diye

canııım hadi hayırlısıııı dopdolu bir sürüüüü yumurtan olsun inşalllaaaaaahhh
osmanıma selam söyle :)))

yok canım ya o gelir buraya bişi olmaz devam edin gitme biyere gerçi ben çıkacam birazdanda siz taılın

canim bende fatiha okuyacam...geceleri daha cok okuyorum..hayli sayi fazla biliyosun...fatihalarimi bitireyim ayetel kurside okuyacam nasip olursa..tabi once fatihalarim bitsinde:)))

canlarım ben gebeler topiğinede bakıp çıkayım kafdam allak bullak oldu ne okudumu şaşırıyom hepinize öpücükler kendinize iyi bakın byyyyyyeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…