kız valla süperrrrrrrrr olurdu haaaaaaaaaaayy çok hoş yaa herkes başka anlıyorr
var ya biz toplanıp bi yere gitsek kesin kovuluruz herkes ayrı bağırıp çağırır :)))
iyi akşamlar kızlar Allahın izniyle yarın saat 14 te yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla çok heyecanlıyım Allah hepinizden razı olsun benim için okuduğunuz dualar için
ayşe sen ankaradamısın şuan neresindesin ben ank dayım biliyosun dimi
iyi akşamlar kızlar Allahın izniyle yarın saat 14 te yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla çok heyecanlıyım Allah hepinizden razı olsun benim için okuduğunuz dualar için
kizlarrr arkadasiniz tek kalmasin diger topikte bende cikacam simdi fatihalar beni bekler....hepinizi optum cok cok cok...dikkat edin kendinize...seviyorum sizi kisslaaar...yarin grs uzere...insallah guzel haberler ile...
aaayy çok hoş yaa herkes başka anlıyorr
var ya biz toplanıp bi yere gitsek kesin kovuluruz herkes ayrı bağırıp çağırır :)))
aaa ben ulusta radisson otelde kalıyorum sen nerdesin
ben burda okudum zaten
hah iyi insan lafının üstüne geldiii
pembe naber? transfer ne zaman?hadi ilk müjdeyi senden bekliyoruz..
kız valla süperrrrrrrrr olurdu haaaaaaaa
canım rabbim yumoşlarını bebiş olarak göbüşüne koysun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım ya geçen seferde perşembe toplandı salı transfer oldu buseferde aynısımı olcak bakalım önce eşimin dondurulmuş spermleri vardı onları çözecek ondan sonra bana bakacak galiba
nekadar yavaş site dönüp duruyor.... nefesim daralıyordu zaten iyicene can çekişiyorum...elişi aldım elime beklerken canım sıkılmasın diye
nekadar yavaş site dönüp duruyor.... nefesim daralıyordu zaten iyicene can çekişiyorum...elişi aldım elime beklerken canım sıkılmasın diye
kız valla süperrrrrrrrr olurdu haaaaaaaa
canım rabbim yumoşlarını bebiş olarak göbüşüne koysun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
valla canım beni konuşurken zor duyarlar biraz bağırarak konuş diye uyarıyorlar beni
yok canım ya o gelir buraya bişi olmaz devam edin gitme biyere gerçi ben çıkacam birazdanda siz taılın
canim bende fatiha okuyacam...geceleri daha cok okuyorum..hayli sayi fazla biliyosun...fatihalarimi bitireyim ayetel kurside okuyacam nasip olursa..tabi once fatihalarim bitsinde:)))
Aminnn canım inşallah hepizin bu sefer hiç bişeyi takmıcam kafaya başta ağlamıyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?