ayy ne iyi olur ben de ördürecek birilerini arıyordumben dantel örüyorum dantel örecek birisini bulamadılar onun için...ben örgüde örüyorum aslında bebek atkısı şapkası örecektim kermese dantel örecek kimse bulamadılarda ondan...sen hamile kalda ben örerimsana
Can sıkıntısı işte... Sanki gece oluyor gündüz oluyor zaman geçmiyor... Sen de eğlen zaman geçir. Dönüşte güzel günler seni bekliyor...:)
Can sıkıntısı işte... Sanki gece oluyor gündüz oluyor zaman geçmiyor... Sen de eğlen zaman geçir. Dönüşte güzel günler seni bekliyor...:)
sendemi osman hocanın hastasısın
ayy ne iyi olur ben de ördürecek birilerini arıyordum
ama peşin söyleyeyim öyle hediye falan olmaz emeğinin karşılığıyla örersin
ben pek beceriksizim hiç elimden gelmez..
evet evet çoook sıkı pazarlık edicem biraz öne çekmem lazııım 21 şubata yetişmeliiiii
ayyy çok heyecanlıyım vallaaa
sendemi osman hocanın hastasısın
bende saat 2 ye kadar aç nasıl durucam dedim durcan dedi başka bişey demedi ben şimdi çatlama iğnesini yapıcam hayırlısı Allahtan artık
Evet bende osman hocanın kadrolu hastalarından biriyim :) Hala terfi edemedim malesef
canım yeterki olsun ben kimlere neler ördüm... ama parayla hiç örgü örmedim...
bende saat 2 ye kadar aç nasıl durucam dedim durcan dedi başka bişey demedi ben şimdi çatlama iğnesini yapıcam hayırlısı Allahtan artık
Evet bende osman hocanın kadrolu hastalarından biriyim :) Hala terfi edemedim malesef
her şeyin bir ilki vardır olsun da konuşuruz o zaman..
sen bursa merkezde değildin galiba yanlış mı hatırlıyorum?
ben inegölden geliyorum
rütbe aynı ama kıdem almış başını gidiyo :)))
doğru hatırlamışım demek ki..
ya kısslar çok erken ama yoruldum bugün ben de kaçayım
iyi geceler
rüyanızda bebeğinizi görün..
İnşallah Allah'ın izniyle nasıl burada osman hocanın hastaları olarak toplandıysak gebeler olarak da toplanmak nasip olur... :) Bu kıdem bize yeter gayri bence...
doğru hatırlamışım demek ki..
ya kısslar çok erken ama yoruldum bugün ben de kaçayım
iyi geceler
rüyanızda bebeğinizi görün..
İnşallah Allah'ın izniyle nasıl burada osman hocanın hastaları olarak toplandıysak gebeler olarak da toplanmak nasip olur... :) Bu kıdem bize yeter gayri bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?