bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ayy ne iyi olur ben de ördürecek birilerini arıyordum
ama peşin söyleyeyim öyle hediye falan olmaz emeğinin karşılığıyla örersin
ben pek beceriksizim hiç elimden gelmez..
Can sıkıntısı işte... Sanki gece oluyor gündüz oluyor zaman geçmiyor... Sen de eğlen zaman geçir. Dönüşte güzel günler seni bekliyor...:)

evet evet çoook sıkı pazarlık edicem biraz öne çekmem lazııım 21 şubata yetişmeliiiii
ayyy çok heyecanlıyım vallaaa

bende saat 2 ye kadar aç nasıl durucam dedim durcan dedi başka bişey demedi ben şimdi çatlama iğnesini yapıcam hayırlısı Allahtan artık

canım yeterki olsun ben kimlere neler ördüm... ama parayla hiç örgü örmedim...

İnşallah Allah'ın izniyle nasıl burada osman hocanın hastaları olarak toplandıysak gebeler olarak da toplanmak nasip olur... :) Bu kıdem bize yeter gayri bence...

inşallah canım gebelik haberlerimizi bir alalım da nasılsa aynı yerdeyiz toplanır kutlarız..

İnşallah Allah'ın izniyle nasıl burada osman hocanın hastaları olarak toplandıysak gebeler olarak da toplanmak nasip olur... :) Bu kıdem bize yeter gayri bence...

inşallah kendim için birşey istemiyorum bak osman hocanın hastaları hep:49hamile desinler diye kendim için deyil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…