:))) insallah canim..hep birlikte gulelim hep insallah.....kurban oldugum Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah.....seviyorum sizi ya cok hemde....
iiki günden beri giriyom kimsecikler yok
amiiiin.. valla iyi ki varsınız akşam olsa da girsem laflassam diye bekliyorum sırf buraya gireyim diye kendime bilgisayar aldım.. ama ne bilgisayar azaltılmış doktor numunesi gibi el kadar :)))
kızlar şimdi başlamayın diğeri bi bitsin öle cuma günü başlansın hem yarında adını yazar kendi
gullu canim hosgeldin..sizde sorun neydi?
kızlar şimdi başlamayın diğeri bi bitsin öle cuma günü başlansın hem yarında adını yazar kendi
kiz bende 2-3 keredir okuyorum diyorum ne diyo acaba nurcan:))) simdi jeton dustu:)))0
:)))) kiss benimkide kucuk..aman kucuk olsun kocaman laptopu tasimak da cok zor yaaa...
tamam zaten yeğenim var yarın gidecek sakin kakayla okurum....umudumsun yazdı adını
benimde bebiş yok canım sorunumuz bu
tamam zaten yeğenim var yarın gidecek sakin kakayla okurum....umudumsun yazdı adını
kızlar ben yine koptum ya
nazemir hilbayin adini attim sana ama..yarin baslayalim diyo nurcan tamammi..yarin hilbay adini atar herkese ozelden.olesi daha iyi olur hem...
kızlar ben yine koptum ya
aman yeter bi buraya giriyorum zaten başka bişey yaptığım da yok
tamam canım yazdım ben zaten
canim tekrar hosgeldin...ya nedense site atiyooo....bide mesaj yazarken surekli hata veriyo bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?