bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar soğun kürünü ben yaptım ama hiç etkisini görmedim açıkcası

her kür herkese iyi gelmeyebilir ve artık karar aldım incir kürü falan denemeyeceğim

bende de pco var ama benim adetim çok düzenli

her kür herkese iyi gelmeyebilir ve artık karar aldım incir kürü falan denemeyeceğim

haklısın canım valla bende incir kürünü denemedim yoruldum artık her şeyi dene dene sonuç yok ..

canim bende pco yok..ama stres falan yaptigimda adetim aksayabiliyordu...ve sok stresli gunler yasadigim icin aksadida..ama dedigin gibi her kur herkese iyi gelmeyebiliyor...

kizlar insallahhhhhh iyi sonuclarimizi yazacaz bizdeeeeee....umut kesmeyelimmmm..Rabbim insallah kucagimizi bos birakmayacak.....

canim benimmm hosgeldinn ve iykide yazdin..bana cok cok umut oldu yazdiklarin...cok sevdindim adina inan..Rabbim insallah bebesinle saglikli ve uzun omurler nasip etsin size..bizede dua etmeyi unutma canim benim...

amin Allahım hepimizin yüzünü güldürsün hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin

inş. o gün gelecekmi acaba hiç inanamıyorum kii...

canim benim ya...olumsuz dusunme...Raabimden umut kesilmez...hz meryem olayini dusun..Rabbiom istesin yeterki...elbet bizimde kucaklarimiz dolacak..bu sitede ole seyler okudumki ...dr kesinlikle olmaz dedigi halde dogal yolla gebe kalanlar var....umudunu yitirme....cok yipratiyo insnai bu durum..ama Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul edecek insallah....

kızlar pek hoş bi durum değil aslında ama birazda mucize bi olay anlatıcam size, bu olayda benim çocukluk arkadaşımın başına geldi hatta bizzat doğumunda yanında idim arkadaşım 14 yaşında iken birden fanalaştı acile kaldırdılar meğer yumurtalıklarında kistvarmış acil ameliyeta aldılar çocuktum fzla hatırlamıyorum netür bi kist olduğunu ama doktorlaar yumurtalıklarını almışlar dı sadece 1 yumurtalığı vardı oda tamamen dumuştu çalışmıyodu arkadaşım asla adet olmazdı ve doktorlar %99 çocuğu olmaz raporu vermişti nese ben ondan büyüktüm okulumu bitirdim işe girdim arkadaşımı birgün iş yerime çağırdım oda lise sonda idi ozaman ogün okul bayram tatili idi bana iş yerini temizlemeye yardım et dedim nese işyerime geldi kaş göz arası patronumla birbirlerini ayarlamışlar ogün ben işten çıınca arkadaşım işyerine gri dönüyo bunlar işi pişiriyo kız hamile kalınca çocuk ben seni alıcam diye kızı kandırıyo bunlar deam ediyo vel hasıl ben öğrenince inanmadım çünkü arkadaşımın kısır oldğunu biliyodum patronuma arkadaşıma iftira atıyyosun pislik herif deyip ben senin gibi sapıkla çalışmam deim işi bıraktım arkadaşımın evine gittim meğersem doğru imiş tabi patronum arrkadaşımı almadı arkadaşım ablamla aynı gün doğum yaptı bitek annesi biliyodu gebe olduğunu yanında mecbur ben kaldım hastanede ama ablamın doğumunu kaçırdım rtık onla işim bitmişti arkadaşlığımı bitirdim sağ sağlim doğum ypınca bizim mahalleden taşınmışladı bi kaç yıl geçti sonra duydumki başka biri ile yine evlilik dışı hamile kalmış 2. çocuğunu doğurmuş ilki kız ikinci erkek bundan sonra ne demek lazım bilmiyorum ona veren abbim elbet bizlerede verir o bu çocuklara layık bi insan değil hala mahalleye haberleri geliyo

annemin akrabasi var..senelerce cocugu olmadi..40 yasinda hamile kaldi..kendiliginden hemde...ve dogum esnasinda normal doguma aldi dr..kadinda yuksek tansiyon vardi ve bebis öldü malesef....yani Rabbim verecek olduktan sonra sorun ne olursa olsun veriyo...insallah bizede nasip et Allahim...

Son düzenleme:
umudumsun hoşgeldin,çoktandır yoktun ortalarda sanki..bende tüp bebek tedavisi görüyorsun sanmıştım..daha önce mesajlaşmıştık seninle haıtladın mı bilmiyorum..

bebişlerim için,onlara kavuşmak adına neler yapmadım ki...hepimizin yaptığı şeyler...daha önce anlatmıştım,tekrarlamak,kimseyi sıkmak istemem..darısı isteyenlerin başına olsun İnşallah..

canimm hatirlamaz olurmuyumm...ozelden mesaj atacaktim sana..nasilsin canim...evet uzun zamandir yoktum...malesef olumliya dair birsey yok su an bende...esim saracoglunsan cay almistik onu kullaniyordu..test yaptik ve sonuc sifir cikti..inan sok oldum anlatamam sana...saracoglu hicbirsekilde caya yorumlamadi....ama acikcasi birdaha ondan urun almayi dusunmuyorum..cift tarafli varikosel ameliyati oldu esim daha sonra...3 ay sonra test yapilacak..simdilik 1 ay doldu.2 ayin gecmesini bekliyoruz..sanki kendi sorunlarim bana yetmiyormus gibi bide kaynanam ve gorumcemin yaptigi dedikolarla ugrastim bu ara..nasil bunaldim firdoscum anlatamam...psikolajim alt ust..insanlar neden bu kadar kotuluk dusunuyor anlayamiyorum...canim benim cok sevindim seni gordugume tekrar..bebisler nasil..buyudulermi..insallah dualarinda beni unutmuyosundur canim..Rabbim insallah benimde kucagimi bos birakmasin.bebislerinle saglikli uzun omurler insallah..Rabbim burunlarini kanatmasin insallah canim...

Son düzenleme:
iyi geceler kizlar....insallah birbirimiz icin cok cok dua etmisizdir uyumadan once..Rabbim gonlumuzdeki dilekleri kabul etsin..boynumuzu bukuk; kucagimizi bos birakmasin insallah....

gunaydin kizlar...hic iyi degilim bugun....az once bi akrabam aradi...kizi hamileymis..resmen gozuma sokar gibi dedi bana...ve yine igneleyici laflar senin hala yokmu gibisinden..ya sanki ben olmasini istemiyorum..kimseyi kiskanmiyorum tabiki..Allah herkese versin fazla fazla..ama baska duygu benimkisi...sitemim kendime belkide...ve igneleyici laflar..en cokta agrima giden bu..insan az anlayisli olur ..belki olmuyo diye ustelemez fazla....sanki benim kadar bi baskasi uzuluyor olmamasina...Rabbim bir yolu yokmu bunun...ya bi yolu olsa her yolu deneyecem artik....yapamayacam sey kalmayacak..ya su kafami toparlayamiyorum kizlar sirf bu yuzden..ara vermek istiyorum..pat bir olay...Allahim yardim et ne olur...Ne olur bizi evlatsizlikla sinamasin insallah.....amin....

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bugün
Haklısın canım olumsuz düşünmemek lazım arada böyle düşünceler oluyor maalesef oda yılların getirdiği yorgunluktan olsa gerek hakkımızda hayırlısı olsun inş...

Allah nelere kadir işte canım herşeyin hayırlısını dilemek lazım...

iyi geceler kizlar....insallah birbirimiz icin cok cok dua etmisizdir uyumadan once..Rabbim gonlumuzdeki dilekleri kabul etsin..boynumuzu bukuk; kucagimizi bos birakmasin insallah....

her gece dua ediyorum bu güce sizler içinde dua ettim kızlarrr

canım benim yaaa üzme kendini ne olur bu kadar bu insanları anlamak ne kadar zor tamam hamile olabilirsin ama gelipte bu şekilde de yapılmaz ki.. Allah büyük elbet bir gün bizlerinde yüzü gülecek inş. olacak sıkma sen canını...

insallah canim ya insallahhh...gece yatarken dua ettim hepimiz icin..bazen oyle bunaliyorumku uhdecim..boguluyorum sanki...sadece bir evlat..insallah Rabbim hepimize nasip eder....insallah bi gun bizde alabiliriz bebeklerimizi kucagimiza....

insallah canim ya insallahhh...gece yatarken dua ettim hepimiz icin..bazen oyle bunaliyorumku uhdecim..boguluyorum sanki...sadece bir evlat..insallah Rabbim hepimize nasip eder....insallah bi gun bizde alabiliriz bebeklerimizi kucagimiza....

inş. bizlerede nasip olacak arkadaşım üzme kendini Allah büyük hakkımızda hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…