bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim hosgeldin...benimde denemdigim bi sey kalmadi..kur ustune kur...insallah sonc alirsin..mutlaka haberdar et gelismelerden..eger yaradiysa bu karisim bizede tavsiye edersin....guzel dualarin icin aminn canim.....insallah Rabbim boynumuzu buku kucagimizi bos birakmaz...

canimmm hosgeldin...ya soyle guzel mesajlar yazinca ne kadar seviniyorum..umut oluyo hep bana..Rabbim saglikli bir sekilde bebisini kucagina akmani nasip etsin insallah..hangi merkezde yaptirdin sen canim ? bizim icinde cok cok dua et..

canim ne kadar kafaya takmayacam desemde cevremden gelen en ufal olumsuz bi tepki bile beni o an bitiriyo..keske kafamdan atabilsem..ama eskiden cok cok daha fazla tkiyodum..burda sizlerle yazisinca icim daha rahatliyo...

melegin seni hic birakmasin insallah canim...

biz sebepsiz infertildik
ilk denemelerimi yaptırdığım merkezi yazmayacağım ama bebeklerime özel ankara tüp bebek merkezinde kavuştum allahım kucağıma almayı da nasip etsin inşallah

bu merkezden cok memnun kaldin dimi..ben ara verdim ..su an hemen dusunmuyorum deneme ama..anatolia diye dusundumn ....Rabbim yardimcimiz olsun..insallah hayirli olan bir merkezle karsilastirsin...

amin canım, inş sağlıkla kucağıma da alırım.
ben ege üniversitesinde yaptırdım canım tüp bebeği. her zaman dua ediyorum önce sizler için sonra kendim için, rabbim gönlünüze göre versin, kucağınız bebekle dolsun inş.

etmezmiyim canım benim bakalım iyi sonuclar alırsak hemen adamın adresini telini ulaştırırm buradan Amin isteyen herkese nasip etsin

kızlar ben dr danıştım bide şunlar var zararı olmaz kullanılan ilaçlar dedi istiyosan kullan tüp bebek oldugu için eşime vermiyolar benim ilaç :):) larginini ,evicap bideklomen aldım bunlarıda kullandırdım bunları kullanırken aktarınkinide kullanmıyalım diye mecburen kesitrdim :):) çakşır kökünün suyunuda tavsiye ederim onuda kullanabilirsiniz onu hem kadın erkekte kullanmalıymış buda aklınızda bulunsun. Ay halimize bak yaa bu konuda önümüze ne gelirse yapıyoruz. benim tanıdıgım bana yalvarıyo çakşırı kullanın diye çünkü raporları var elinde 5 kere tüp bebek yaptı olmadı 20 yıllık evlilerdi herşeyi bıraktılar aradan 10 yıl falan geçti kadıncagız bi umut dedii bu çakır suyunu karı koca 3 ay içmişler 5 ayında hamile kaldı yeni bebegi oldu

valla canım duyduğumuz herşeyi yapıyoruz da iyimi ediyoruz kötümü onu bilmiyorum bende

uhdecim napalım kötü bnişey yaptıgımızı zannetmiyorum :):):):):) dogal şeyler uyguluyoruz sonuçta ters tesir edecek bişey degil :):):) aman napalım bitanem biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbime kalmış ol derse olur

arkadaşlar bu bitkisel şeylerin bazıları sizin zanettiğiniz gibi faydalı değil sürekli kullanımda zararlı bile olabiliyor bü topiclerde neler okudum bu kürlerden dolayı kisti çıkanlar bile var bence herşeeyi kullanmayın

sende haklısın canım kötü değil yaptığımız şeyler sonucu iyi olsun inş..

allahallah bak şimdi şaşırdım inanki canım ben fazla birşey kullanmadımda eşime sadece keçiboynuzu kürü yapmıştım oda baya iyi geldi eşime neyse bundan sonra her denileni yapmamamız gerektiğini öğrenmiş bulunmaktayım saol canım benim

tabi canım orası öyle zaten kürleri 3 aydan fazla kullanmayın diyolar mesela benim eşimede keçboynuzu kürü fayda etmedi hiç hemde herşeyi araştırmak gerek ben en ufacık aktarlık şeyi bile dr umuza soruyorum :) artık adamcagız şaşırıyo ya ben şeye inanıyorum hani biz bunları yapıyoruz demii bizim yapmamızla degil herşeyi hastalıgıda iyiligide rabbimin verdigine inandıgım için :):) mesela bizim aşılama yaparken kür yapıyodum 8 milyondan 10 milyonlara gelmişti tutmadı tüp bebegi yaparken 6 ay hiç bişey yapmadım tam tersi ozaman 6 milyona düşmüştü ilk başta dedim keşke bişeyler yedirip içirseydim die sonrada dedim işte rabbim herşeyin hayırlsıını biliyo yapsanda yapmasanda onun bizim için yzdıgı kaderin önüne geçemiyosun nebilim işte böyleee :):):):):):)şimdi bakalım bu karışımla neler olacak artma olacakmı ona bakacagız artık

kizlar kurler faydalimi bilmiyorum ama.esimin ilk testte sayi 50 bindi..keciboynuzu kuru ile nerdeyse 1 milyona ulasti..yani tabiki bu sayi cok kotu ama beni ne kadar sevindirdi dusunun artik..sonra saracoglunu aradik sperm artirici cay aldik..3 ay sonraki testte sonuc sifir oldu..ve bu testi tekrarladik baska hastanelerde sonuc ayni sifirdi..tam bi dumur oldum yani..saracoglunu aradim sinra..cayla alaksi olamaz dedi..cift tarafli varikosel tespit edildi esimde..ve ameliyat oldu....bide huseyin ermis diye bi attar var .onunda karisimi var..ya aktarlardan alinan bitkilerin zarari olmaz diye dusunuyorum..ama bole netten felan siparis degild ebirebir alinmali..osmanlida butun hastaliklarin tedavisi bitkiler ile yapiliyomus sonucta..ay valla bazen benimde kafam karisiyo...ama ne yapayim bir umut herseyi deiyorum..umarim artik bi artis olur yaaaa

kizlar..dedigim gibi kime inanayim sasiriyorum..bir suru tup bebek merkezi ile hem maille hemde telefonda gorustum ve birde basarisiz denemem var..ve doktorum cok buyuik umutla tutacagina inanyordu bende..zaten sonucun sifir oldugunu gorunce oda cok sasirdi..ilk andan beri hic tutunmamis dedi...yani kime inanayim aktarami doktorami sasirdim..tup bebek merkezlerinin cogu isi ticarete dokmus..kimle gorussem mutlaka bize gelin diyolar..ama sonra hayllerim yikilinca ne doktor ariyo ne hemsire..Rabbim yardimcimiz olsun...

inşallah en kısa zamanda melegine kavuşursun canım bende pkoluyum erdem hastanesinde tüp bebek ayptırdım şimdi beklemedeyim tahlil günümü...kalıd geriye 9 gün ben merkezden çok mmenun kaldım çok güleryüzlü hepsi bi bak istersen....

amin...canim hosgeldin...insallah melegin birakmaz seni simsiki sarilir sana..sonuctan haberdar et bizi mutlaka....ilk denemenmi canim senin?hic duymamistim erdem hastanesini simdi arastiriyorum netten hemen...

kzlar niyetliydim..ve orucumu acmama az kdli..diliyorumki Rabbim duami kabul eder..insallah hepimiz biran once anne oluruz...Kucagimiz bos boynumuz bukuk kalmasin Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…