amin canim amin....bi evladim oldugu gun..dogum gunum olacak..insallah hepimize nasip etsin...Rabbim boynumuzu bukturmez insallahh..amin....
26 yasindayim canim..sen kac yasindasin..
ben hiç bitkisel kürler denemedim canım,eşimde tek taraflı varikosel ameliyatı oymuştu iki sene önce..sperm sayısı iyiydi ama hızında sorun vardı..ilaç kullandı hızı normale döndü ama bir-iki ay daha olmayınca beklemek istemedem ben..doktorumuz 6 ay içerisinde kendiliğinden olur demişti ama zaman kaybı gibi geldi..canimm hatirlamaz olurmuyumm...ozelden mesaj atacaktim sana..nasilsin canim...evet uzun zamandir yoktum...malesef olumliya dair birsey yok su an bende...esim saracoglunsan cay almistik onu kullaniyordu..test yaptik ve sonuc sifir cikti..inan sok oldum anlatamam sana...saracoglu hicbirsekilde caya yorumlamadi....ama acikcasi birdaha ondan urun almayi dusunmuyorum..cift tarafli varikosel ameliyati oldu esim daha sonra...3 ay sonra test yapilacak..simdilik 1 ay doldu.2 ayin gecmesini bekliyoruz..sanki kendi sorunlarim bana yetmiyormus gibi bide kaynanam ve gorumcemin yaptigi dedikolarla ugrastim bu ara..nasil bunaldim firdoscum anlatamam...psikolajim alt ust..insanlar neden bu kadar kotuluk dusunuyor anlayamiyorum...canim benim cok sevindim seni gordugume tekrar..bebisler nasil..buyudulermi..insallah dualarinda beni unutmuyosundur canim..Rabbim insallah benimde kucagimi bos birakmasin.bebislerinle saglikli uzun omurler insallah..Rabbim burunlarini kanatmasin insallah canim...
ben hiç bitkisel kürler denemedim canım,eşimde tek taraflı varikosel ameliyatı oymuştu iki sene önce..sperm sayısı iyiydi ama hızında sorun vardı..ilaç kullandı hızı normale döndü ama bir-iki ay daha olmayınca beklemek istemedem ben..doktorumuz 6 ay içerisinde kendiliğinden olur demişti ama zaman kaybı gibi geldi..
kaynanalar hep aynı,ağızları durmuyor ama boşver..stres çok etkili biliyorsun..bırak kötülükleri ile yaşasınlar!
bebişler iyi canım 6 aylık olmak üzereyiz İnşallah..bu çileleri çekmiş biri olarak dualarım hepinizle..Allah sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah..seni yeniden gördüğüme çoook sevindim
son günlerde benim yaşadığım olayların aynısı 1,5 yıllık evliyim başlarda herkes susuyordu şimdi başladı herkafadan bir ses gelmeye.okadar çok duymaya başladımki artık geceleri hep kulaklarımda çınlıyor konuşmalar ; bilmiyorlarki biz baştan beri düşünüyoruz ama olmuyor napalım inanıyorum olacak işallah.....
canim hosgeldin...sanki bizden cok uzulen var bu durumumuza...sitede arkadaslarla konusunca arahatliyorum...baska hic kimseye anlatamadiklarimi burda anlatiyorum..
sizde sorun neydi? ve deneme yaptinizmi hic?
gunaydin kizlar...hic iyi degilim bugun....az once bi akrabam aradi...kizi hamileymis..resmen gozuma sokar gibi dedi bana...ve yine igneleyici laflar senin hala yokmu gibisinden..ya sanki ben olmasini istemiyorum..kimseyi kiskanmiyorum tabiki..Allah herkese versin fazla fazla..ama baska duygu benimkisi...sitemim kendime belkide...ve igneleyici laflar..en cokta agrima giden bu..insan az anlayisli olur ..belki olmuyo diye ustelemez fazla....sanki benim kadar bi baskasi uzuluyor olmamasina...Rabbim bir yolu yokmu bunun...ya bi yolu olsa her yolu deneyecem artik....yapamayacam sey kalmayacak..ya su kafami toparlayamiyorum kizlar sirf bu yuzden..ara vermek istiyorum..pat bir olay...Allahim yardim et ne olur...Ne olur bizi evlatsizlikla sinamasin insallah.....amin....
hoşbulduk canım daha önce bir kere aşılama yaptırdım tabi tutmadı zaten bu yolda şansın çok düşük olduğunu söylüyorlar aslında bizde görünen bişey yok yani doktorlar öyle söylüyor nedeni belli olmayan bir durummuş şimdi önümüzdeki ay ikinci aşılamamı yaptıracam olmazsa artık daha fazla beklemek istemiyorum doktorumda uygun görürse tüp bebek istiyorum.... Ben burayı yeni keşfettim iki üç gündür içimdeki herşeyi döküyorum meğerse ne kadar doluymuşum... gerçekten iiki varsınız arkadaşlar...
günaydın kızlar nasılsınız bugun...
canım bu kadar yüklenme kendine bizim elimizde olan bir şey değilki durumumuz. senin yaşadığın şeylerini aynısını bizlerde yaşıyoruz. onlar sana laf sokuyosa sende laf sok benim gibi
üzülme kimse için üzülmeye değmez rahat olmaya çalış takma kafana ben öyle yapıyorum laf sokmaya çalışıp hala çocuk yokmu diyenlerede yapıştırıyorum lafı ben üzülene kadar onlar üzülsün değilmi
bizleri Yaran Yüce RABBİM elbet bizim yavrularımızı da vakti geldiğinde verir bize
canimmmmm hosgeldin.....ay haklisin aslinda en guzeli senin yaptigin ama bende bir yapabilsem keske.....nasilsin bugun...
insallah Rabbim kucagimizi bos birakmayacak aminnn.....
canım ilk önce Ankara Mayayı düşündük sonrasında ailem Konyada oldugu için Eurofertile bakalım dedik ikisi arasında gidip geliyoruz bakalım kısmet hangisine olacak...nerde tup bebek yaptirmayi dusunuyosunuz canim..varmi aklinizda merkezler...
zaten bizim derdimiz bizlere yetiyor birde çevre üstüne gelince hakkatten bizleri çileden çıkarıyolar Allahım bizlerede nasip etsin inş..son günlerde benim yaşadığım olayların aynısı 1,5 yıllık evliyim başlarda herkes susuyordu şimdi başladı herkafadan bir ses gelmeye.okadar çok duymaya başladımki artık geceleri hep kulaklarımda çınlıyor konuşmalar ; bilmiyorlarki biz baştan beri düşünüyoruz ama olmuyor napalım inanıyorum olacak işallah.....
valla canım çok iyi yapıyomuşsun dur bende deneyeyim bunu bakalım ne yapacaklar sonrasındagünaydın kızlar nasılsınız bugun...
canım bu kadar yüklenme kendine bizim elimizde olan bir şey değilki durumumuz. senin yaşadığın şeylerini aynısını bizlerde yaşıyoruz. onlar sana laf sokuyosa sende laf sok benim gibi
üzülme kimse için üzülmeye değmez rahat olmaya çalış takma kafana ben öyle yapıyorum laf sokmaya çalışıp hala çocuk yokmu diyenlerede yapıştırıyorum lafı ben üzülene kadar onlar üzülsün değilmi
bizleri Yaran Yüce RABBİM elbet bizim yavrularımızı da vakti geldiğinde verir bize
canım ilk önce Ankara Mayayı düşündük sonrasında ailem Konyada oldugu için Eurofertile bakalım dedik ikisi arasında gidip geliyoruz bakalım kısmet hangisine olacak...
mayayi bende dusunmustum..anatoliada iyi diyolar..ya gercii Rabbim ol dedikten sonra....gelismelerden haberdar et mutlaka...
merhaba
bunları yazabilmek benim için hayalden başka bişey değildi ama sonunda oldu işte
3 yumurtlama takibi 3 aşılama 2 normal siklus tüp bebek bir dondurulmuş embriyo transferi sonrasında tekrar denenen normal siklus tüp bebekle gebe kalabildim sonunda sonra 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim maalesef birkaç ay ara verdikten sonra şimdi dondurulmuş embriyo ile yine gebeyim çok şükür
hala kaybetme riskim var ama bunları yaşayabilmek çok güzel
bunca serüven sırasında şunları öğrendim
-dr umu iyi seçmem gerektiğini (çünkü ben artık eşimle benim bebek sahibi olamayacağımızı düşünüyordum oysa dr seçimlerimi yanlış yapmışım)
-bitkisel kürlerin zararı olmaz diye duyduğum herşeyi kullanmamam gerektiğini(itiraf ediyorum bir süre eşime keçiboynuzu kürü uyguladım ama sonra vazgeçtim)
çünkü bu soğan kürlerini uygulayan birçok kişinin hormon değerlerinin kötüye doğru gittiğini öğrendim okuduklarımdan
-ve biraz olsun sakin kalabilmeyi çünkü herşey olacağına varıyor (son denemede bu defa olmazsa bir daha denemeyeceğim diyordum ve diğer denemelere göre çok rahattım)
allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın kimseyi evlat hasreti ilr sınamasın ve bu yolda çaba gösteren herkesi işini iyi yapan (iyi ve güleryüzlü olması önemli değil önemli olan işini iyi yapması ve bu çok önemli)doktorlarla karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?