benden hariç 6 kişi var okuyacak ne hikmetse kimi aradıysam benim için okurmusun diye arkadaşın birisi kardeşimde okur dedi... başka bir arkadaşı aradım komşusu bende okurum dedi...kardeşimi aradım eltimde okur dedi...hep çifter çifter gitti acaba bebeklerde çifter çifter mi gelecek... adet olan falan varsa onların yerine düşersin hem daha çabuk biter diğer arkadaşlarada çabuk sıra gelir
birkere bu benim suçum değillllllllllllllllllhoşgeldin cnm
maşallahne karısın he oraya git buraya gel dev.hastanesine git randevu al eve gel sonrada kk ya maşallah hızına yetişilmiyo hee
canım sende cevap gelmeyince bende çıktım :)))))))))
sağol canım rabbim sizlerede bnasip etsin inşallah
başlıcaz başlıcaz sen düşünme başka şeler öle
ayyyy maaşallah Allahım bağışlasın
canım zaten en fazla 2 tane yükleniyo benim 14 yumurtam oldu 8 tanesi döllendi 4 tanesi 1. kalite oldu eninde sonunda anca 1ini yükledişler şimdi diğer 3 tane çöpte bitane mitane tutuama bebişim takma böle şeleri yumurtan olmuş kaliteside inşallah iyidir
tamam canım ben nazemirinkini yapim ozman hemen sonrada ayşecim başlıyo tedaviye zaen
oh oh maaşallah hadi gözün aydın ama unutulur bu yorgunluklar :)))))
canım zaten k k bence yetere maaş bağlamalı hatta bedavaya tüp bebiş yaptırmalı :))))))))) kadın bütün siteyi yürütüyo
ayy evet nurcan çok haklısın yeter 1 tane tüp bebeği kazanmalı şu kazen dediğini şahsa bi iletin bunu
bu arada nurcan sen neden diğer o 1.kalite 3 embriyonu dondurtmadınki???
tamam canım ozaman ben sen dahil 7 kişi yazıyoorum adet olan arkadaşımıza ekleriz beklemeyiz dediğingibi ama dualarını takip et hepsi okusun ben onları okundu yazayım ozaman
canım ben okudum allah kabul etsinnnnnnnnnnMERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)yeter
6-)nurcan
7-)ayşe
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981
kızlar NAZİFE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
son_ece
ayşe
umudumsun
yeter
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981
canım ben okudum allah kabul etsinnnnnnnnnn
sağlıcakal çift çift doğursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
taam canım sende okuyunca bildir bana2 güne okuyacaklar zaten okundu diyebiliriz
canım ben okudum allah kabul etsinnnnnnnnnn
sağlıcakal çift çift doğursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
birkere bu benim suçum değilllllllllllllllllltamammıııııııı bunu hepsiiiiiiiiiii sizin suçunuzzzzzzzzzzzzzz
ben ne kadar iş yaprsam yapayım yorulayım sizi görmeden
ALLAH kabul etsin canım sağol bu ne hız maşallahinşallah hepimizin çifter çifter :13 lurda başımızı kaşıyacak vaktimiz olmaz
taam canım sende okuyunca bildir bana
Alah kabul etsin canım amin inşallah
ayyyy çok mersi o zaman
napimmmmmmmmmmmmmm sefiyorummmmmmmmmmmmmm üülennnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Bi hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden.. Belki hayata, belki kendime, belkide dilimden düşmeyen keşke'lere".! [Can Yücel]
bende bu akşam yada yarın okurum inşallah adetim erken gelmezse okuyunca yazarım
:)))))))))))))))) ha ha
yeter ben biyere mesaj attım pembe için ama karen felan yazmıyodu profilimde bize ulaşın yazıyodu bende oraya yazdım sizlerde yazında kız girebilsin siteye yaaa
:)))))))))))))))) ha ha
yeter ben biyere mesaj attım pembe için ama karen felan yazmıyodu profilimde bize ulaşın yazıyodu bende oraya yazdım sizlerde yazında kız girebilsin siteye yaaa
tamam bende gönderiyorum hemmenceik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?