bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim hosgeldin oncelikle...yasin kac? yumurtasi cok olupta illa tutan yok..ben hastaneyden sadece iki yumurtasi olup; birini transfer edip tutan ole cok insan vardiki..benim 2 den fazlaydida ne oldu..sadece biri transfer edildi..digerleri dondurulmadi bile...canini sikma..inanki tup bebek tutmasinin v.s yumurta cokluguyla alakasi yokki..zaten bir tane transfer ediliyo..icini rahat tut..insallah hayirlisiyla Rabbim anne olmani nasip eder.

hoşbulduk tşkr ederim yazdıkların için moral için 27 yaşındayım daha sabahtan çok kötüydüm ama şuan biraz daha iyiyim inanıyorumki 2 yumurtamda çok kaliteli ve bebişlerim gelicek cuma toplanıcak yumurtalarım bana dua edin arkadaşlar..

evet canım umarım kalitelidir yumurtalarım.. ilaçsız doğal siklus hiç duymamıştım doktorumda anlatmadı eksiklik var o zaman doktorumda bak kafam karıştı şimdi..

evet canım umarım kalitelidir yumurtalarım.. ilaçsız doğal siklus hiç duymamıştım doktorumda anlatmadı eksiklik var o zaman doktorumda bak kafam karıştı şimdi..

yok yok öyle doktorunla ilgili zihnini bulandırma boşver, önce ilaçla bir iki deneme yapılıyor eğer onlarda yumurta gelişimi sağlanamazsa doğal siklusu deniyorlar. şimdilik doktorun gerek görmemiştir böyle birşeyden söz etmeye..

yavyularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne haber ben geldim eşimi dr götürdüm
sorun yok dedi dr 15 gün sonra tekrar gideceğiz onun için mr istedi bende burada devlet has gidip randevu aldım evev geldim ama çok yorldum yaaaaaaaa

sorun yok dedi dr 15 gün sonra tekrar gideceğiz onun için mr istedi bende burada devlet has gidip randevu aldım evev geldim ama çok yorldum yaaaaaaaa
ohh hadi gözün aydın inşallah son mr da iyi çıkacak bu iş tatlıya bağlanacaaaakkk.
bu nasıl bir mesaj yaaaaaaaaaaa
ne yazdığımışım ben bile anlamadımmmmm

hoşgeldin cnm
maşallah ne karısın he oraya git buraya gel dev.hastanesine git randevu al eve gel sonrada kk ya maşallah hızına yetişilmiyo hee

iyi geceler canım ben çıkıyorum görüşmek üzere
canım sende cevap gelmeyince bende çıktım :)))))))))
sağol canım rabbim sizlerede bnasip etsin inşallah
Yok kııız ne transferi sadece kontorle gidicem ben çarşamba daha iğnelere başlıycaz mı o bile belli değil, sen bakma ben öyle ota b.ka heyecanlanırım
başlıcaz başlıcaz sen düşünme başka şeler öle
canim evet ikiz onunkiler..Rabbim bagislasin..bu kadar tatli olamaz ya bebisler...masallah
ayyyy maaşallah Allahım bağışlasın
canım zaten en fazla 2 tane yükleniyo benim 14 yumurtam oldu 8 tanesi döllendi 4 tanesi 1. kalite oldu eninde sonunda anca 1ini yükledişler şimdi diğer 3 tane çöpte bitane mitane tutuama bebişim takma böle şeleri yumurtan olmuş kaliteside inşallah iyidir
tamam canım ben nazemirinkini yapim ozman hemen sonrada ayşecim başlıyo tedaviye zaen
oh oh maaşallah hadi gözün aydın ama unutulur bu yorgunluklar :)))))
bu nasıl bir mesaj yaaaaaaaaaaa
ne yazdığımışım ben bile anlamadımmmmm

hoşgeldin cnm
maşallah ne karısın he oraya git buraya gel dev.hastanesine git randevu al eve gel sonrada kk ya maşallah hızına yetişilmiyo hee

canım zaten k k bence yetere maaş bağlamalı hatta bedavaya tüp bebiş yaptırmalı :))))))))) kadın bütün siteyi yürütüyo

ayy evet nurcan çok haklısın yeter 1 tane tüp bebeği kazanmalı şu kazen dediğini şahsa bi iletin bunu
bu arada nurcan sen neden diğer o 1.kalite 3 embriyonu dondurtmadınki???

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)yeter
6-)nurcan
7-)ayşe
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar NAZİFE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover
son_ece
ayşe
umudumsun
yeter
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981

Son düzenleme:
ayy evet nurcan çok haklısın yeter 1 tane tüp bebeği kazanmalı şu kazen dediğini şahsa bi iletin bunu
bu arada nurcan sen neden diğer o 1.kalite 3 embriyonu dondurtmadınki???
canım benimki devlet hastanesiya ilk baş donduruldu ama benim bebiş tuttu ya ancak 6 aylık olanakadar sakladılar hücreleri en iyi olanı yüklemişler diğerlerini saklamışlar ama tabi bürsürü insanınkini donduruyolar tutankadınların yedeklerini bebişin riski kalkınca atıyolar çöpe benimkilerde geçen ay gitmiş bende hemşiremden öğrendim :))))))))) haberim yoktu atıldığından onlarla kardeş yaparım belki diyodum ama hemşirem eğer bunu sağlıklıca doğuurrsan 7 ay korun sezeryanlısın ondan sonra korunma kendi kalır kesin dedi tüp bebiş doğuranlar hemen hamiş kalıyomuş öle diyo çoğu tabi hepsi değil

canım ben geçmişi okurken yazmışın görmedim, ben yazdım sonra senden cevap gelmeyinci çıktım çünkü 5 dk girmiştim

hmm anladım cnm keşke bilseydin atılacaklarınıda belki başka bi özel merkeze alıp dondurturdun...
bende çok duydum tüp bebek tedavisi göen ve ardından kendi hamile kalan çok
hatta bi arkadaşımın eltisi var tüp bebekten sonra hamile kaldı doğurdu şimdi 3.ye hamile kaldı maşallah ya
rabbim önce sıkıntısını veriyo sonra sevindiriyo demek
bende kısmetse doğumdan sonra korunmayı düşünüyorum tabi ama nasıl emzirirsek zor olacak eşimede güvenemem bu konuda...
ayy geçen demekmi bide bana bu doğusun hayırlısıyla deneriz biraz baktık olmuyo gene gider bi tüp daha yaptırırız, tabi olur ama bunun keyfini bi sürelim ondan sonra dedim ,kardeş kardeş büyürler işte fenamı diyo..
ay bak kızlar ne anlatacam...çok güleceksiniz
geçen foruma gittim e gebeden hamiş pantolonu alcaktım mağazanın kapısına geldik bana diyoki sen git seç beğen dene kasaya gelince ben gelirim dışarıdayım
neden gelmiyon dedim ya hamilesin satıcılarda bişi yaptıkta hamile kaldın sanacak utanırım dedi
nasıl anlatacan şimdi bişi yapmadan hamile kaldığını meryem anayımmı diyecen dedi yoksa tüpmü diyecen dedi ay mağazaya bi kahkahalarla girdim satıcılarda şaşırdı bu ne şen hamile diye...
çok tip bi kocam var yaa benim eşimin durduk yerde espirileri öldürür yaaa

ha ha bende öle 5 dakka irdim cevap gelmayince çıktım olsun anım ya :))))))))) iyisin imşallah duana başladık allahın izni ile

iyiyim canım sağol asıl sen nasılsın.....teşekkür ederim benim için dua okuyacak herkese...bende 6 kişi buldum okuyacak

canım ben korunmayı düşünmüyorum ama bidahada tüp bebekle uğraşmam artık canım ya ben istiyorum kalırsa gerçi bazen eşime kızıyom bidaha sana çocuk yok diyom sanki habire hamiş kalan biriymişim gibi ha h a:)))))))))) biz 7 aylık süreçtee kondomile korunacaz zaten doktorda onu öneriyo sende öle yapabilirsin canım :))))))
ay einde enteresan harbiden :))))))))))) çok güldüm meryem ana heeeeeeee
iyiyim canım sağol asıl sen nasılsın.....teşekkür ederim benim için dua okuyacak herkese...bende 6 kişi buldum okuyacak

canım 5 kişi yeterli şimdilik seninle 6 oluyo diğer arkadaşlardan okuyan olmazsa bulursun başkabirini :)))))
sen kaç kişiye okutursan söle bana ben ona göre ayarlıyım listeyi

benden hariç 6 kişi var okuyacak ne hikmetse kimi aradıysam benim için okurmusun diye arkadaşın birisi kardeşimde okur dedi... başka bir arkadaşı aradım komşusu bende okurum dedi...kardeşimi aradım eltimde okur dedi...hep çifter çifter gitti acaba bebeklerde çifter çifter mi gelecek... adet olan falan varsa onların yerine düşersin hem daha çabuk biter diğer arkadaşlarada çabuk sıra gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…