canım malesef bu durumu değiştirebilecek pek de birşey yok ama doktorun haklı sayı önemli değil ki kalitesi iyi olan tek bir yumurta bile işini görür üzme kendini.. bak benim doktorum ilaçlarla cevap alamadığı hastalrına hiç ilaçsız doğal siklus yapıyor ve tek yumurtayla bile gebe olan hastaları var. önemli olan kalitesi moralini bozma..
evet canım umarım kalitelidir yumurtalarım.. ilaçsız doğal siklus hiç duymamıştım doktorumda anlatmadı eksiklik var o zaman doktorumda bak kafam karıştı şimdi..
evet eh sitenin m erkek hemde sitenin sahibi
ohh hadi gözün aydın inşallah son mr da iyi çıkacak bu iş tatlıya bağlanacaaaakkk.yavyularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne haber ben geldim eşimi dr götürdüm
sorun yok dedi dr 15 gün sonra tekrar gideceğiz onun için mr istedi bende burada devlet has gidip randevu aldım evev geldim ama çok yorldum yaaaaaaaa
bu nasıl bir mesaj yaaaaaaaaaaa
ne yazdığımışım ben bile anlamadımmmmm
ohh hadi gözün aydın inşallah son mr da iyi çıkacak bu iş tatlıya bağlanacaaaakkk.
yavyularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne haber ben geldim eşimi dr götürdüm
sorun yok dedi dr 15 gün sonra tekrar gideceğiz onun için mr istedi bende burada devlet has gidip randevu aldım evev geldim ama çok yorldum yaaaaaaaa
canım sende cevap gelmeyince bende çıktım :)))))))))iyi geceler canım ben çıkıyorum görüşmek üzere
sağol canım rabbim sizlerede bnasip etsin inşallahiyigeceler kızlaarrrr :79:
ben geldim yine gece gece
ayşem transferin belli olmuş ayy bende heyecanlandım şimdi
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
sonece tedavin ertelenmiş sanırım herşerde bir hayır aramak lazım canım
inşallah yaşadığın bu olumsuzluk güzel şeyler getirir sonunda
nurcanncım sen nasılsın prensesin odasını boyamışsınız
rabbim sağlıkla bebişine kavuşturup odanızın tadını çıkartmayıda nasip etsin inşallah
umudum ehliyetmi alıyorsun hayırlı olsun canım,iyi olmuş canım kafayı başka yerlere vermek sana iyi gelecektir
başlıcaz başlıcaz sen düşünme başka şeler öleYok kııız ne transferi sadece kontorle gidicem ben çarşamba daha iğnelere başlıycaz mı o bile belli değil, sen bakma ben öyle ota b.ka heyecanlanırım
ayyyy maaşallah Allahım bağışlasıncanim evet ikiz onunkiler..Rabbim bagislasin..bu kadar tatli olamaz ya bebisler...masallah
canım zaten en fazla 2 tane yükleniyo benim 14 yumurtam oldu 8 tanesi döllendi 4 tanesi 1. kalite oldu eninde sonunda anca 1ini yükledişler şimdi diğer 3 tane çöpte bitane mitane tutuama bebişim takma böle şeleri yumurtan olmuş kaliteside inşallah iyidirmerhaba tüp bebek gördüğüm konuya atlıyorum tüp bebek tedavisi görüyrum biraz önce doktordan geldim bütün ilaç ve iğnelerim bitti ama sadece 2 yumurtam var başka yok nerde yanlış yapıorum anlamdım sevdiğim sigaradan vazgetim hayatımda hiç olmadığı kadar çok ilaç içtim gıdama dikkat etmekten balına gibi oldum ama sonuç 2 yumurta doktor 1 yumurtadan bile olur olmassa birdahaki ay yine deneriz dedi ben birdahaki ay istemiyorum aynı şeyleri yaşamak pskolajm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum yumurta azlığı hakkında bilgisi olan varsa yardım etsinnn moral versin lütfen..
tamam canım ben nazemirinkini yapim ozman hemen sonrada ayşecim başlıyo tedaviye zaengunaydin kizzzz aysem.......nasilsinnnn...aa ben sana birsey soracam dur ozelden sorayim..
nurcanim benim arkadaslarim haber verdiler..okudular duayi..kendim okuyacam bende persemde gecesi kendiminkini..ve toplu dua edecem o zaman..yeni listeye gecebiliriz yanii...
oh oh maaşallah hadi gözün aydın ama unutulur bu yorgunluklar :)))))yavyularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne haber ben geldim eşimi dr götürdüm
bu nasıl bir mesaj yaaaaaaaaaaa
ne yazdığımışım ben bile anlamadımmmmm
hoşgeldin cnm
maşallahne karısın he oraya git buraya gel dev.hastanesine git randevu al eve gel sonrada kk ya maşallah hızına yetişilmiyo hee
canım benimki devlet hastanesiya ilk baş donduruldu ama benim bebiş tuttu ya ancak 6 aylık olanakadar sakladılar hücreleri en iyi olanı yüklemişler diğerlerini saklamışlar ama tabi bürsürü insanınkini donduruyolar tutankadınların yedeklerini bebişin riski kalkınca atıyolar çöpe benimkilerde geçen ay gitmiş bende hemşiremden öğrendim :))))))))) haberim yoktu atıldığından onlarla kardeş yaparım belki diyodum ama hemşirem eğer bunu sağlıklıca doğuurrsan 7 ay korun sezeryanlısın ondan sonra korunma kendi kalır kesin dedi tüp bebiş doğuranlar hemen hamiş kalıyomuş öle diyo çoğu tabi hepsi değilayy evet nurcan çok haklısın yeter 1 tane tüp bebeği kazanmalı şu kazen dediğini şahsa bi iletin bunu
bu arada nurcan sen neden diğer o 1.kalite 3 embriyonu dondurtmadınki???
canım sende cevap gelmeyince bende çıktım :)))))))))
sağol canım rabbim sizlerede bnasip etsin inşallah
başlıcaz başlıcaz sen düşünme başka şeler öle
ayyyy maaşallah Allahım bağışlasın
canım zaten en fazla 2 tane yükleniyo benim 14 yumurtam oldu 8 tanesi döllendi 4 tanesi 1. kalite oldu eninde sonunda anca 1ini yükledişler şimdi diğer 3 tane çöpte bitane mitane tutuama bebişim takma böle şeleri yumurtan olmuş kaliteside inşallah iyidir
tamam canım ben nazemirinkini yapim ozman hemen sonrada ayşecim başlıyo tedaviye zaen
oh oh maaşallah hadi gözün aydın ama unutulur bu yorgunluklar :)))))
canım zaten k k bence yetere maaş bağlamalı hatta bedavaya tüp bebiş yaptırmalı :))))))))) kadın bütün siteyi yürütüyo
canım ben geçmişi okurken yazmışın görmedim, ben yazdım sonra senden cevap gelmeyinci çıktım çünkü 5 dk girmiştim
canım benimki devlet hastanesiya ilk baş donduruldu ama benim bebiş tuttu ya ancak 6 aylık olanakadar sakladılar hücreleri en iyi olanı yüklemişler diğerlerini saklamışlar ama tabi bürsürü insanınkini donduruyolar tutankadınların yedeklerini bebişin riski kalkınca atıyolar çöpe benimkilerde geçen ay gitmiş bende hemşiremden öğrendim :))))))))) haberim yoktu atıldığından onlarla kardeş yaparım belki diyodum ama hemşirem eğer bunu sağlıklıca doğuurrsan 7 ay korun sezeryanlısın ondan sonra korunma kendi kalır kesin dedi tüp bebiş doğuranlar hemen hamiş kalıyomuş öle diyo çoğu tabi hepsi değil
ha ha bende öle 5 dakka irdim cevap gelmayince çıktım olsun anım ya :))))))))) iyisin imşallah duana başladık allahın izni ile
canım ben korunmayı düşünmüyorum ama bidahada tüp bebekle uğraşmam artık canım ya ben istiyorum kalırsa gerçi bazen eşime kızıyom bidaha sana çocuk yok diyom sanki habire hamiş kalan biriymişim gibi ha h a:)))))))))) biz 7 aylık süreçtee kondomile korunacaz zaten doktorda onu öneriyo sende öle yapabilirsin canım :))))))hmm anladım cnm keşke bilseydin atılacaklarınıda belki başka bi özel merkeze alıp dondurturdun...
bende çok duydum tüp bebek tedavisi göen ve ardından kendi hamile kalan çok
hatta bi arkadaşımın eltisi var tüp bebekten sonra hamile kaldı doğurdu şimdi 3.ye hamile kaldı maşallah ya
rabbim önce sıkıntısını veriyo sonra sevindiriyo demek
bende kısmetse doğumdan sonra korunmayı düşünüyorum tabi ama nasıl emzirirsek zor olacak eşimede güvenemem bu konuda...
ayy geçen demekmi bide bana bu doğusun hayırlısıyla deneriz biraz baktık olmuyo gene gider bi tüp daha yaptırırız, tabi olur ama bunun keyfini bi sürelim ondan sonra dedim ,kardeş kardeş büyürler işte fenamı diyo..
ay bak kızlar ne anlatacam...çok güleceksiniz
geçen foruma gittim e gebeden hamiş pantolonu alcaktım mağazanın kapısına geldik bana diyoki sen git seç beğen dene kasaya gelince ben gelirim dışarıdayım
neden gelmiyon dedim ya hamilesin satıcılarda bişi yaptıkta hamile kaldın sanacak utanırım dedi
nasıl anlatacan şimdi bişi yapmadan hamile kaldığını meryem anayımmı diyecen dedi yoksa tüpmü diyecen dedi ay mağazaya bi kahkahalarla girdim satıcılarda şaşırdı bu ne şen hamile diye...
çok tip bi kocam var yaa benim eşimin durduk yerde espirileri öldürür yaaa
iyiyim canım sağol asıl sen nasılsın.....teşekkür ederim benim için dua okuyacak herkese...bende 6 kişi buldum okuyacak
canım ben korunmayı düşünmüyorum ama bidahada tüp bebekle uğraşmam artık canım ya ben istiyorum kalırsa gerçi bazen eşime kızıyom bidaha sana çocuk yok diyom sanki habire hamiş kalan biriymişim gibi ha h a:)))))))))) biz 7 aylık süreçtee kondomile korunacaz zaten doktorda onu öneriyo sende öle yapabilirsin canım :))))))
ay einde enteresan harbiden :))))))))))) çok güldüm meryem ana heeeeeeee
canım 5 kişi yeterli şimdilik seninle 6 oluyo diğer arkadaşlardan okuyan olmazsa bulursun başkabirini :)))))
sen kaç kişiye okutursan söle bana ben ona göre ayarlıyım listeyi
ayy şunu bi doğuralım sağ salimde buluruz artık bi yöntemini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?