:)))))))))))))))))))))))))))))evet eh sitenin m erkek hemde sitenin sahibi
o site shibiya herkes atabiliyomu onu bilmiyorum..yeter ozel uye o atabilir aslinda...
bende cikim kizlar...uzerimi bile degismedim daha:))) iyi aksamlar herkese
:)))))))))))))))))))))))))))))
hıııııııım yeteeeeeeeeeeeeeer duydunmu kııııııııııııııııııııııııııı bi el atıver beeeeee
ben atarım mesajı tamam ama biriniz tarif etsin ben bulamadım sölediğiniz adamın ismini bi yerde
iyigeceler kızlaarrrr :79:
ben geldim yine gece gece
ayşem transferin belli olmuş ayy bende heyecanlandım şimdi
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
sonece tedavin ertelenmiş sanırım herşerde bir hayır aramak lazım canım
inşallah yaşadığın bu olumsuzluk güzel şeyler getirir sonunda
nurcanncım sen nasılsın prensesin odasını boyamışsınız
rabbim sağlıkla bebişine kavuşturup odanızın tadını çıkartmayıda nasip etsin inşallah
umudum ehliyetmi alıyorsun hayırlı olsun canım,iyi olmuş canım kafayı başka yerlere vermek sana iyi gelecektir
amin Allahım ayırmasın ikiz di dimi onlar bu aaraada ayşecimde gitmiş
merhaba tüp bebek gördüğüm konuya atlıyorum tüp bebek tedavisi görüyrum biraz önce doktordan geldim bütün ilaç ve iğnelerim bitti ama sadece 2 yumurtam var başka yok nerde yanlış yapıorum anlamdım sevdiğim sigaradan vazgetim hayatımda hiç olmadığı kadar çok ilaç içtim gıdama dikkat etmekten balına gibi oldum ama sonuç 2 yumurta doktor 1 yumurtadan bile olur olmassa birdahaki ay yine deneriz dedi ben birdahaki ay istemiyorum aynı şeyleri yaşamak pskolajm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum yumurta azlığı hakkında bilgisi olan varsa yardım etsinnn moral versin lütfen..
merhaba tüp bebek gördüğüm konuya atlıyorum tüp bebek tedavisi görüyrum biraz önce doktordan geldim bütün ilaç ve iğnelerim bitti ama sadece 2 yumurtam var başka yok nerde yanlış yapıorum anlamdım sevdiğim sigaradan vazgetim hayatımda hiç olmadığı kadar çok ilaç içtim gıdama dikkat etmekten balına gibi oldum ama sonuç 2 yumurta doktor 1 yumurtadan bile olur olmassa birdahaki ay yine deneriz dedi ben birdahaki ay istemiyorum aynı şeyleri yaşamak pskolajm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum yumurta azlığı hakkında bilgisi olan varsa yardım etsinnn moral versin lütfen..
canım malesef bu durumu değiştirebilecek pek de birşey yok ama doktorun haklı sayı önemli değil ki kalitesi iyi olan tek bir yumurta bile işini görür üzme kendini.. bak benim doktorum ilaçlarla cevap alamadığı hastalrına hiç ilaçsız doğal siklus yapıyor ve tek yumurtayla bile gebe olan hastaları var. önemli olan kalitesi moralini bozma..
aynen katiliyorum hayatim...ilacsiz tup bebek hemde cok tavsiye ediliyo..zarari yok diye..keske bende ilacsiz denseydim en basta..hem psizkolojim bolede yipranmazdi..o kadar hormonu ilaci ye..sonuc sifir...
ben bunu aynı tarımda kullanılan hormonlara benzetiyorum, hani domatese falan ne kadar çok hormon verirlerse ürün o kadar artıyor ama tadı da kaçıyor ya.. bizde de ilacın dozunu arttırdıkça yumurta artıyor ama kalitesi de bozuluyor işte, yani sayıdan çok o yumurtanın kaliteli olması önemli zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?