bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin

pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe----------------------------okudu
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan-------------------------okudu
nazemir-----------------------okudu
ceylin---------------------------okudu
pembe_86---------------------okudu
herzaman_seninle------------okudu
hilbay--------------------------okudu
tweety25----------------------okudu
derin--------------------------okudu
neslyy-------------------------okudu
pinar1202----------------------okudu
asli_1981--------------------okudu
umudumsun 5 adet

iyiyim canım yazılanları okuyordum sen nasılsın gezdik tozduk yeni geldik eve tam kapatacaktım sen geldin... eşim bekliyor sırada 5 dk a bakayım çıkarım dedim

iyigeceler kızlaarrrr :79:
ben geldim yine gece gece

ayşem transferin belli olmuş ayy bende heyecanlandım şimdi
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım

sonece tedavin ertelenmiş sanırım herşerde bir hayır aramak lazım canım
inşallah yaşadığın bu olumsuzluk güzel şeyler getirir sonunda

nurcanncım sen nasılsın prensesin odasını boyamışsınız
rabbim sağlıkla bebişine kavuşturup odanızın tadını çıkartmayıda nasip etsin inşallah

umudum ehliyetmi alıyorsun hayırlı olsun canım,iyi olmuş canım kafayı başka yerlere vermek sana iyi gelecektir

Yok kııız ne transferi sadece kontorle gidicem ben çarşamba daha iğnelere başlıycaz mı o bile belli değil, sen bakma ben öyle ota b.ka heyecanlanırım

merhaba tüp bebek gördüğüm konuya atlıyorum tüp bebek tedavisi görüyrum biraz önce doktordan geldim bütün ilaç ve iğnelerim bitti ama sadece 2 yumurtam var başka yok nerde yanlış yapıorum anlamdım sevdiğim sigaradan vazgetim hayatımda hiç olmadığı kadar çok ilaç içtim gıdama dikkat etmekten balına gibi oldum ama sonuç 2 yumurta doktor 1 yumurtadan bile olur olmassa birdahaki ay yine deneriz dedi ben birdahaki ay istemiyorum aynı şeyleri yaşamak pskolajm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum yumurta azlığı hakkında bilgisi olan varsa yardım etsinnn moral versin lütfen..

gunaydin kizzzz aysem.......nasilsinnnn...aa ben sana birsey soracam dur ozelden sorayim..

nurcanim benim arkadaslarim haber verdiler..okudular duayi..kendim okuyacam bende persemde gecesi kendiminkini..ve toplu dua edecem o zaman..yeni listeye gecebiliriz yanii...

canım malesef bu durumu değiştirebilecek pek de birşey yok ama doktorun haklı sayı önemli değil ki kalitesi iyi olan tek bir yumurta bile işini görür üzme kendini.. bak benim doktorum ilaçlarla cevap alamadığı hastalrına hiç ilaçsız doğal siklus yapıyor ve tek yumurtayla bile gebe olan hastaları var. önemli olan kalitesi moralini bozma..

canim hosgeldin oncelikle...yasin kac? yumurtasi cok olupta illa tutan yok..ben hastaneyden sadece iki yumurtasi olup; birini transfer edip tutan ole cok insan vardiki..benim 2 den fazlaydida ne oldu..sadece biri transfer edildi..digerleri dondurulmadi bile...canini sikma..inanki tup bebek tutmasinin v.s yumurta cokluguyla alakasi yokki..zaten bir tane transfer ediliyo..icini rahat tut..insallah hayirlisiyla Rabbim anne olmani nasip eder...

aynen katiliyorum hayatim...ilacsiz tup bebek hemde cok tavsiye ediliyo..zarari yok diye..keske bende ilacsiz denseydim en basta..hem psizkolojim bolede yipranmazdi..o kadar hormonu ilaci ye..sonuc sifir...

aynen katiliyorum hayatim...ilacsiz tup bebek hemde cok tavsiye ediliyo..zarari yok diye..keske bende ilacsiz denseydim en basta..hem psizkolojim bolede yipranmazdi..o kadar hormonu ilaci ye..sonuc sifir...

ben bunu aynı tarımda kullanılan hormonlara benzetiyorum, hani domatese falan ne kadar çok hormon verirlerse ürün o kadar artıyor ama tadı da kaçıyor ya.. bizde de ilacın dozunu arttırdıkça yumurta artıyor ama kalitesi de bozuluyor işte, yani sayıdan çok o yumurtanın kaliteli olması önemli zaten..

kesinlikle yaaa...bu kadar hormonu bu vucut nasil kaldiriyo onuda bilmiyorum...yapay hormon...nettede arastirdigimda en cok tavsiye edilen ilacsiz tup bebek aslinda..ama tabi riski var yumurta az oluyo v.s beni ilk basvurdugumda dr ilacsiza yonlendirseydi direk onu yapardim..cunku o zaman hic bilgim yoktu tup bebek hakkinda...sadece oturur seda sayanda cocugu olmayanlar cikar tup bebek isterdi..adini o zaman duyardim..bu kadar zor oldugunu bu kadar igne vuruldugunu hicc bilmiyodum..ama gel gorki; simdi tup bebek hakkinda bilmedigim kalmadi...hayat ne kadar tuhaf iste...dilerim bri daha denemeye gerek kalmaz ama birdahakine ilacsiz isteyecem...sansi dusurdugunu dusunmuyorum..ilacli olduda ne oldu..igeneler yanima kar kaldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…