inşallah ama bu sefer hiç ümitli değilim gerçi geçen sefer çok ümitliydim de noldu? belki de ümitlenmemek en iyisi olacağı varsa zaten olur...
ha ha gelir gelir düzeltir yaarlarını bi kendine gelirsin hayır tatilede gittin ama yok bacım sen memnuniyetsiz oldun çıktın
niye kıııııııııı alt tarafı 1 yaş olacak napalım ben doğurmaya kalksaam bidaha ooooooooooo kim bilir nezamana :b
olmazsa dediğin gibi başka bi dra gidersin acıbademdeki dru iyi diyorlar gitmeyi hiç düşünmedinmi...:44: adıda aklıma gelmedi drun
ben çıkıyorum canlar öptüm hepinizi
adı şahin zeteroğlu canım ama benim aklımda istabula gitmek var, memorial semra kahraman yada amerikan hastanesi bülent urman.. belki de gerek kalmaz ne dersiniz...
ben geldim... biraz parçalı bulutluyum( bugün iğnelerimin 4.günüydü kist falan yokmuş ama henüz büyüyen de yok.. doktor geçen sefer seni 5. gün görmüştüm o zaman da büyüyen bişey yoktu sonra 10. günde büyümüşlerdi dedi ama geçen sefer büyüdüler diye bu sefer de büyüyecekler diye bir şart yok dedi. ptesi kontrole çağırdı ptesi artık büyümüş olmaları lazım eğer o gün büyümemiş olurlarsa bu ay bişey olmayacak demektir dedi ( üzgünüm...
ya valla memnuniyetsizlikten değil de birazcık cesaret verse şu osman....
bu sene olur diyorsun yani benimki ???? nerdeeeee....
cnm benim hiç kafana takma onlar büyüyeecek döllenecek bebeiş olacak
sen ümidini kaybetme yeter,daha yolun başında pes edersen olmaz
OLUMLU DÜŞÜN....
kızlarr buldum sızı burdaymıssınızz nasılsınız bakalım
aysecım dualrım senınle sen ınan beyınde olumlu sınyal yollasın yumurtlaıklara ve rahme
soyle dusun olmayacaksada bıyerlerımızı yırtsak da olmıcak ama
pozıtıf dusunerek en azımndan olayın seyrını değiştirme sansımız var
kutlu doğum ayındayız hz muhammaed(sav) yuzu suyu hurmetıne ısteyen herkese bızede nasıp etsın 9ınsallh amınn
Sağolun kızlar şurdan yazdığınız iki satır bile sanki sırtımı okşamışsınız gibi güç veriyor bana... Kısmetimde ne varsa onu yaşayacağım, Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın.. İyi ki varsınız..olucak bu sene olucak föe bak kızıma bi erkek kardeş lazım abisi kısmet olmadddı kardeşi olsun :)))))))))) inşallah
Nurcan yaa derin arkadaşımızdan ses yok onun yerine birini bulayım mı acaba?
nurcan hamın listeye benide ekleyebilirsiniz. takip yaparım sizi. ayrıca şimdi hangi arkadaşa okunuyor ki ? ben okuyummu meryem suresini
Sağolun kızlar şurdan yazdığınız iki satır bile sanki sırtımı okşamışsınız gibi güç veriyor bana... Kısmetimde ne varsa onu yaşayacağım, Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın.. İyi ki varsınız..
iyigeceler kızlar canım çok sıkkındı bir uğrayayım dedim
zaten belimde hala geçmedi,adetimde bir türlü sökülmüyor oofff oooffff
geçmişe fazla gidemedim ama okuduğum kadarıyla şimdilik kimsede no problem sanırım
ayşecim inşallah bu sefer hayırlısıyla tedavini olucaksın ve sonundada bize duymak istediğimiz o müjdeyi vereceksin bu sferki gönül kırıklığın geçenki tedavinin yarım kalmasından kaynaklanıyor inşallah pazartesi bize güzel haberler vereceksin canım
nurcancım maşallah hamişlik son sürat iyi gidiyor doğumun sezeryandır mutlaka rabbim her türlü yardımcınız olsun canım hayırlısıyla sağlıkla prensesi kucağına almayı nasip etsin rabbim
pınarcım yarın opun var sanırım inşallah bir sürü sağlıklı yumişin olur rabbim sonundada yüzünüzü güldürür inşallah topiğimizin böyle güzel haberlere çok ihtiyacı var
diğer topik arkadaşlarım hepinizin rabbim bu hayırlı gecenin hürmetine gönlünüzdeki istekleri hayırşısıyla nasip eder inşallah hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?