bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

inşallah ama bu sefer hiç ümitli değilim gerçi geçen sefer çok ümitliydim de noldu? belki de ümitlenmemek en iyisi olacağı varsa zaten olur...

olmazsa dediğin gibi başka bi dra gidersin acıbademdeki dru iyi diyorlar gitmeyi hiç düşünmedinmi...:44: adıda aklıma gelmedi drun

ya valla memnuniyetsizlikten değil de birazcık cesaret verse şu osman....
bu sene olur diyorsun yani benimki ???? nerdeeeee....

olmazsa dediğin gibi başka bi dra gidersin acıbademdeki dru iyi diyorlar gitmeyi hiç düşünmedinmi...:44: adıda aklıma gelmedi drun

adı şahin zeteroğlu canım ama benim aklımda istabula gitmek var, memorial semra kahraman yada amerikan hastanesi bülent urman.. belki de gerek kalmaz ne dersiniz...

cnm benim hiç kafana takma onlar büyüyeecek döllenecek bebeiş olacak
sen ümidini kaybetme yeter,daha yolun başında pes edersen olmaz
OLUMLU DÜŞÜN....

kızlarr buldum sızı burdaymıssınızz nasılsınız bakalım
aysecım dualrım senınle sen ınan beyınde olumlu sınyal yollasın yumurtlaıklara ve rahme
soyle dusun olmayacaksada bıyerlerımızı yırtsak da olmıcak ama
pozıtıf dusunerek en azımndan olayın seyrını değiştirme sansımız var
kutlu doğum ayındayız hz muhammaed(sav) yuzu suyu hurmetıne ısteyen herkese bızede nasıp etsın 9ınsallh amınn

iyigeceler kızlar canım çok sıkkındı bir uğrayayım dedim
zaten belimde hala geçmedi,adetimde bir türlü sökülmüyor oofff oooffff
geçmişe fazla gidemedim ama okuduğum kadarıyla şimdilik kimsede no problem sanırım

ayşecim inşallah bu sefer hayırlısıyla tedavini olucaksın ve sonundada bize duymak istediğimiz o müjdeyi vereceksin bu sferki gönül kırıklığın geçenki tedavinin yarım kalmasından kaynaklanıyor inşallah pazartesi bize güzel haberler vereceksin canım

nurcancım maşallah hamişlik son sürat iyi gidiyor doğumun sezeryandır mutlaka rabbim her türlü yardımcınız olsun canım hayırlısıyla sağlıkla prensesi kucağına almayı nasip etsin rabbim

pınarcım yarın opun var sanırım inşallah bir sürü sağlıklı yumişin olur rabbim sonundada yüzünüzü güldürür inşallah topiğimizin böyle güzel haberlere çok ihtiyacı var

diğer topik arkadaşlarım hepinizin rabbim bu hayırlı gecenin hürmetine gönlünüzdeki istekleri hayırşısıyla nasip eder inşallah hepinizi öpüyorum

cnm benim hiç kafana takma onlar büyüyeecek döllenecek bebeiş olacak
sen ümidini kaybetme yeter,daha yolun başında pes edersen olmaz
OLUMLU DÜŞÜN....

olucak bu sene olucak föe bak kızıma bi erkek kardeş lazım abisi kısmet olmadddı kardeşi olsun :)))))))))) inşallah
Sağolun kızlar şurdan yazdığınız iki satır bile sanki sırtımı okşamışsınız gibi güç veriyor bana... Kısmetimde ne varsa onu yaşayacağım, Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın.. İyi ki varsınız..

nurcan hamın listeye benide ekleyebilirsiniz. takip yaparım sizi. ayrıca şimdi hangi arkadaşa okunuyor ki ? ben okuyummu meryem suresini

Nurcan yaa derin arkadaşımızdan ses yok onun yerine birini bulayım mı acaba?

canım derin siteye yazmıyo bu sıra biz faceden konuşuyoruz bugün okumuş olacak oda aslında okunmuştur bile ama ben onayıbekliyorum akşama yinede onla facede konuşuyomya ulaşaamdığım zaman oluyo ondan arada gecikme olabiliyo

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660

kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
nurcan------------------okudu
ceylin-------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86---------------okudu
neslyy-------------------okudu
pinar1202----------------okudu
asli_1981----------------okundu
herzaman_seninle
nazemir
derin
son_ece------------------okudu
yeter----------------------okudu

5 adet boşş -------------okundu

HADİ KIZLAR 3 KİŞİ KALDI OKUYUNDA YENİ LİSTEYE GEÇELİM

Son düzenleme:

geçmiş olsun gülüm yaaaaaaaaa

sağol canım benim:))))))))) aslında ilk doğumumda benim ve bebişin durumu normal doğum için idealdi ama acil olarak doğum yapmak zorunda kalınca normal doğum yapmadılar ilk doğumum sezeryan olduğu için üzerindende sadece 3 yıl geçtiği için buda sezerynan mecbur ama olsun sağ sağlim gelsinde bu arada dediğin gibi az kaldı doğuma 63 gün ki sezeryanlıları 10 gün felan önce alıyolar 53 gün felan tabi ben bi hafta daha erkene çekmeeye çalışıcam pazartes,i inşallh heyatagirebilirsem :))))))))

rabbim inşallah en kısasa zamanda sizede nasip eder bu günleri görmeyeyi yavrunuzu koklamayı :))))))))

Herkese hayırlı cumalar.Allah'im kimsenin elini boş çevirme.Şu mübarek günde dualarımızı makbul ve kabul eyle.herkese bol bol bebek ver.her an yaratan Rab'im bizimde yüzümüzü güldür.Herşeyi bahşettin bize anne olmayıda bahşet .amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…