of yaaaaaaaaaaa herkez nerde hepiniz polatımı izliyonuz karılar :))))))))))))
sen gözükmüyonki boşa hayalet demiyolar sanaben burdayım kızzzzzzzzz
ay bide fatmagül var dimi bugün he heben fatmagülü izliyorum birtaraftan oyun oynuyodum
ben geldim... biraz parçalı bulutluyum( bugün iğnelerimin 4.günüydü kist falan yokmuş ama henüz büyüyen de yok.. doktor geçen sefer seni 5. gün görmüştüm o zaman da büyüyen bişey yoktu sonra 10. günde büyümüşlerdi dedi ama geçen sefer büyüdüler diye bu sefer de büyüyecekler diye bir şart yok dedi. ptesi kontrole çağırdı ptesi artık büyümüş olmaları lazım eğer o gün büyümemiş olurlarsa bu ay bişey olmayacak demektir dedi ( üzgünüm...
ben geldim... biraz parçalı bulutluyum( bugün iğnelerimin 4.günüydü kist falan yokmuş ama henüz büyüyen de yok.. doktor geçen sefer seni 5. gün görmüştüm o zaman da büyüyen bişey yoktu sonra 10. günde büyümüşlerdi dedi ama geçen sefer büyüdüler diye bu sefer de büyüyecekler diye bir şart yok dedi. ptesi kontrole çağırdı ptesi artık büyümüş olmaları lazım eğer o gün büyümemiş olurlarsa bu ay bişey olmayacak demektir dedi ( üzgünüm...
ya haklısınız adam kötü bişey söylemedi şimdilik ama yani bir kerecik de ağzından hayırlı bir laf çıksa şu adamın gidip dişimi çektircem... sinir şey
ya haklısınız adam kötü bişey söylemedi şimdilik ama yani bir kerecik de ağzından hayırlı bir laf çıksa şu adamın gidip dişimi çektircem... sinir şey
ya kızlar umuttan sesyok bugün((((((((((((((
ay kıyamam onun da adeti benim gibi zor geçiyor galiba adet dönemi şimdi ondan gelmemiştir...
iyi işte bi yirmilik dişim var hep ağrıyan onu çektiririmkız deme öle adam pazartesi iyi bişi diyomuş sende gidip çektireenmi ha ha dişini :))))))))))))))))))olcak olcak Allahım birimizin olsun sesini yakarışını duymuştur senin için
kötü bişey demiyor ama söylediğini sert bişekilde söylediği için bize kötü konuşmuş gibi geliyor adam cins
iyi işte bi yirmilik dişim var hep ağrıyan onu çektiririm
bu sefer de olmazsa başka doktora gidicem zaten...küstüm ben osmana
inşallah olurda başka dr gerek kalmaz
he he tamam ozaman inşallah pazartesi cici haberler bekliyoruz senden bende pazartesi doktora g,idicem bakalım doğum için ne diyecekler inşallah ikimizde mutlu döneriz
inşallah ama bu sefer hiç ümitli değilim gerçi geçen sefer çok ümitliydim de noldu? belki de ümitlenmemek en iyisi olacağı varsa zaten olur...
sen iyi haberler getir o da yeter... benden pek ümit yok bu sefer
üff deli doktorumda izinde dönse de şu ayarlarımı bir düzeltse iyi olacak :)))aynen fazlada üstünde durma diğer topiklere girme
olmaz kızıma kardeş lazım ikimizde iyi haber getiricez
üff deli doktorumda izinde dönse de şu ayarlarımı bir düzeltse iyi olacak :)))
kardeş gelecek ama epey bi küçük kardeş olacak galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?