bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ben geldim... biraz parçalı bulutluyum ( bugün iğnelerimin 4.günüydü kist falan yokmuş ama henüz büyüyen de yok.. doktor geçen sefer seni 5. gün görmüştüm o zaman da büyüyen bişey yoktu sonra 10. günde büyümüşlerdi dedi ama geçen sefer büyüdüler diye bu sefer de büyüyecekler diye bir şart yok dedi. ptesi kontrole çağırdı ptesi artık büyümüş olmaları lazım eğer o gün büyümemiş olurlarsa bu ay bişey olmayacak demektir dedi ( üzgünüm...

ben burdayım kızzzzzzzzz
sen gözükmüyonki boşa hayalet demiyolar sana
ben fatmagülü izliyorum birtaraftan oyun oynuyodum
ay bide fatmagül var dimi bugün he he

canım öle takma sen ya düşünme kötü merak etme olacaktır o yumoşlar

benimde baştan büyümemişlerdi son iki günde büyümüştü seninde daha biten birşey yok pazartesi ne diyecek üzüleceksen de pazartesi üzülürsün bugünden moralini bozma

ya haklısınız adam kötü bişey söylemedi şimdilik ama yani bir kerecik de ağzından hayırlı bir laf çıksa şu adamın gidip dişimi çektircem... sinir şey

ya haklısınız adam kötü bişey söylemedi şimdilik ama yani bir kerecik de ağzından hayırlı bir laf çıksa şu adamın gidip dişimi çektircem... sinir şey

kız deme öle adam pazartesi iyi bişi diyomuş sende gidip çektireenmi ha ha dişini :))))))))))))))))))olcak olcak Allahım birimizin olsun sesini yakarışını duymuştur senin için

kötü bişey demiyor ama söylediğini sert bişekilde söylediği için bize kötü konuşmuş gibi geliyor adam cins

kız deme öle adam pazartesi iyi bişi diyomuş sende gidip çektireenmi ha ha dişini :))))))))))))))))))olcak olcak Allahım birimizin olsun sesini yakarışını duymuştur senin için
iyi işte bi yirmilik dişim var hep ağrıyan onu çektiririm
kötü bişey demiyor ama söylediğini sert bişekilde söylediği için bize kötü konuşmuş gibi geliyor adam cins

bu sefer de olmazsa başka doktora gidicem zaten...küstüm ben osmana

he he tamam ozaman inşallah pazartesi cici haberler bekliyoruz senden bende pazartesi doktora g,idicem bakalım doğum için ne diyecekler inşallah ikimizde mutlu döneriz

he he tamam ozaman inşallah pazartesi cici haberler bekliyoruz senden bende pazartesi doktora g,idicem bakalım doğum için ne diyecekler inşallah ikimizde mutlu döneriz

üff deli doktorumda izinde dönse de şu ayarlarımı bir düzeltse iyi olacak :)))

kardeş gelecek ama epey bi küçük kardeş olacak galiba...

ha ha gelir gelir düzeltir yaarlarını bi kendine gelirsin hayır tatilede gittin ama yok bacım sen memnuniyetsiz oldun çıktın

niye kıııııııııı alt tarafı 1 yaş olacak napalım ben doğurmaya kalksaam bidaha ooooooooooo kim bilir nezamana :b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…