bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar ben geldim yumurta toplama sorunsuz geçti çok şükür şu an biraz ağrım var ama bunada şükür 9 adet yumurta toplamışlar inşallah sağlıklılardır spermlerde yeterli dedi embriyolog bakalım gidişata göre pzrts sabah haber veririz dediler inşallah çoğalır çoğalarız kocaman olurlar benim kuzular:)) dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

Rabb'im yüzünü güldürsün tez vakitte transferin olsun ve hamile kal inş. bebeklerin olsun ikiz sağlıklı,sıhhatlı,anasına babasına asi olmayan iki dünyada da onlarla kıvanç duyacağın evlatlar yetiştir.inşallah.yazarken şu an ağlıyorum ve senin için ve bebeği olmayan herkes için dua ediyorum.Rabb'im dualarımıız kabul eylesin.amin

canım benim dualarına canı gönülden aminnn diyorum rabbim hepimize sağlıklı hayıırlı uzun ömürlü evlatlar versin ne olur tut gözyaşlarını onlar çok çok kıymetli kıyamam gözyaşlarına şu cuma günün yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüze baksın...

adı şahin zeteroğlu canım ama benim aklımda istabula gitmek var, memorial semra kahraman yada amerikan hastanesi bülent urman.. belki de gerek kalmaz ne dersiniz...
cnm ben memorialde tedavi oldum bilgi vermek isterim sana ben çok memnun kaldım iki tedavimdede çok güzel bi ekip çalışması var ama semra hanım kontrolleri takip etmiyo 1 kere görüşürsen kar sayıyorsun -ki ben daha hiç görüşememiştim...
ama sen bunları hiç düşünme bak bu tedavide herşey olucak gör sen....
cnm uzun zaman sonra aramıza hoşgeldin tekrar...

9 yumurta ne güzel...inş spermlerle güzel döllenirde bebiş olarak sana geri döner cnm...

nurcan ben okudum meryem suresini söyleyemedim bi türlü...

canım ben ayşenin duasını okudum RABBİM en kısa zamanda gönlündekini hayırlısıyla versin

herzaman seninle sağol iyi dileklerin için inşallah iyi anlaşır bizim yumurtalarla spermlerde sıkı sıkı tutunurlar bırakmazlar beni:))

ne güzel bir haber inşallah pazartesi sorunsuz transferin gerçekleşir sevincimiz 2 kat daha artar

nurcan.... ben neslihan arkadaşımızın duasını okudum ALLAH en kısa zamanda gönlündekini hayırlısıyla versin

nazemircim ve herzaman_seninle dualarınız için Allah razı olsun...
Pınarcım inşallah toplanan tüm yumurtalrın 1.kalite embryolar olur hangisini koyacaklarını şaşırır doktorlar.. Allah gönlüne göre versin canım..

nurcan.... ben neslihan arkadaşımızın duasını okudum ALLAH en kısa zamanda gönlündekini hayırlısıyla versin

amin.cümlemizi tez zamanda anne yapsın Rabb'im.ağzına sağlık.okuduğun süreler bu dünyada da öbür dünyada da nur olsun sana inş...sana ve tüm kuran okuyanlara.

nurcancım bende okudum neslyy arkadaşımızın meryem suresini inşallah kabul olr çifter çifter bebiş olur:)))(amin)

ayy inşallah aysecimmm inşallah:))

Allah razı olsun canım benim.hepimizin çifter çifter bebeği olsun.Allah'ım hatta bebek bakmaktan bunalalım :)

ayyy amin inşallah ben hasretle uykusuz bebeğimi izleyeceğim günleri bekliyorum:)))inşallah hepimiz yaşayalım o güzel günleri

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660

kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
nurcan------------------okudu
ceylin-------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86---------------okudu
neslyy-------------------okudu
pinar1202----------------okudu
asli_1981----------------okundu
herzaman_seninle-----okudu
nazemir-----------------okudu
derin
son_ece------------------okudu
yeter----------------------okudu

5 adet boşş -------------okundu

birtek derin kaldı oda akşam bana yazar öle söz verdi rabbim ayşe arkadaşımıza inşallah bu tedavi süresince bol ve sağlıklı yumurtalar sonrasındada sağlıklıı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz ben yine çok yorgunummmmmmmm

herkese merhabalar...ne güzel bir sayfa olmuş..meryem suresini herkes için sırayla okuyorsunuz sanırım..ben de aranıza katılmak isterim:)

9niyi bi sayı rabbim inşallah güzel döllenmeyi nasip eder en kısa zamanda kavuşursun bebişine
Allah kabul etsin canım
canım ben ayşenin duasını okudum RABBİM en kısa zamanda gönlündekini hayırlısıyla versin

nazemirim Allah kabul etsin iki duanıda
nurcancım bende okudum neslyy arkadaşımızın meryem suresini inşallah kabul olr çifter çifter bebiş olur:)))(amin)

Allah kabul etsin canım

herkese merhabalar...ne güzel bir sayfa olmuş..meryem suresini herkes için sırayla okuyorsunuz sanırım..ben de aranıza katılmak isterim:)

canım topiği takip edeceksen listeeye ekliyim ama takip etmezsen silmek zorunda kalırım çünkü karışıyo okuyanla okumayanlar busefer çok bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…