kızlar ben geldim yumurta toplama sorunsuz geçti çok şükür şu an biraz ağrım var ama bunada şükür 9 adet yumurta toplamışlar inşallah sağlıklılardır spermlerde yeterli dedi embriyolog bakalım gidişata göre pzrts sabah haber veririz dediler inşallah çoğalır çoğalarız kocaman olurlar benim kuzular:)) dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
Rabb'im yüzünü güldürsün tez vakitte transferin olsun ve hamile kal inş. bebeklerin olsun ikiz sağlıklı,sıhhatlı,anasına babasına asi olmayan iki dünyada da onlarla kıvanç duyacağın evlatlar yetiştir.inşallah.yazarken şu an ağlıyorum ve senin için ve bebeği olmayan herkes için dua ediyorum.Rabb'im dualarımıız kabul eylesin.amin
cnm ben memorialde tedavi oldum bilgi vermek isterim sana ben çok memnun kaldım iki tedavimdede çok güzel bi ekip çalışması var ama semra hanım kontrolleri takip etmiyo 1 kere görüşürsen kar sayıyorsun -ki ben daha hiç görüşememiştim...adı şahin zeteroğlu canım ama benim aklımda istabula gitmek var, memorial semra kahraman yada amerikan hastanesi bülent urman.. belki de gerek kalmaz ne dersiniz...
cnm uzun zaman sonra aramıza hoşgeldin tekrar...kızlarr buldum sızı burdaymıssınızz nasılsınız bakalım
aysecım dualrım senınle sen ınan beyınde olumlu sınyal yollasın yumurtlaıklara ve rahme
soyle dusun olmayacaksada bıyerlerımızı yırtsak da olmıcak ama
pozıtıf dusunerek en azımndan olayın seyrını değiştirme sansımız var
kutlu doğum ayındayız hz muhammaed(sav) yuzu suyu hurmetıne ısteyen herkese bızede nasıp etsın 9ınsallh amınn
kızlar ben geldim yumurta toplama sorunsuz geçti çok şükür şu an biraz ağrım var ama bunada şükür 9 adet yumurta toplamışlar inşallah sağlıklılardır spermlerde yeterli dedi embriyolog bakalım gidişata göre pzrts sabah haber veririz dediler inşallah çoğalır çoğalarız kocaman olurlar benim kuzular:)) dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover----------------okudu
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
nurcan------------------okudu
ceylin-------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86---------------okudu
neslyy-------------------okudu
pinar1202----------------okudu
asli_1981----------------okundu
herzaman_seninle
nazemir
derin
son_ece------------------okudu
yeter----------------------okudu
5 adet boşş -------------okundu
HADİ KIZLAR 3 KİŞİ KALDI OKUYUNDA YENİ LİSTEYE GEÇELİM
ne güzel bir haber inşallah pazartesi sorunsuz transferin gerçekleşir sevincimiz 2 kat daha artar
nurcan.... ben neslihan arkadaşımızın duasını okudum ALLAH en kısa zamanda gönlündekini hayırlısıyla versin
ayy inşallah aysecimmm inşallah:))nazemircim ve herzaman_seninle dualarınız için Allah razı olsun...
Pınarcım inşallah toplanan tüm yumurtalrın 1.kalite embryolar olur hangisini koyacaklarını şaşırır doktorlar.. Allah gönlüne göre versin canım..
nurcancım bende okudum neslyy arkadaşımızın meryem suresini inşallah kabul olr çifter çifter bebiş olur:)))(amin)
Allah razı olsun canım benim.hepimizin çifter çifter bebeği olsun.Allah'ım hatta bebek bakmaktan bunalalım :)
9niyi bi sayı rabbim inşallah güzel döllenmeyi nasip eder en kısa zamanda kavuşursun bebişinekızlar ben geldim yumurta toplama sorunsuz geçti çok şükür şu an biraz ağrım var ama bunada şükür 9 adet yumurta toplamışlar inşallah sağlıklılardır spermlerde yeterli dedi embriyolog bakalım gidişata göre pzrts sabah haber veririz dediler inşallah çoğalır çoğalarız kocaman olurlar benim kuzular:)) dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
Allah kabul etsin canımcnm ben memorialde tedavi oldum bilgi vermek isterim sana ben çok memnun kaldım iki tedavimdede çok güzel bi ekip çalışması var ama semra hanım kontrolleri takip etmiyo 1 kere görüşürsen kar sayıyorsun -ki ben daha hiç görüşememiştim...
ama sen bunları hiç düşünme bak bu tedavide herşey olucak gör sen....
cnm uzun zaman sonra aramıza hoşgeldin tekrar...
9 yumurta ne güzel...inş spermlerle güzel döllenirde bebiş olarak sana geri döner cnm...
nurcan ben okudum meryem suresini söyleyemedim bi türlü...
canım ben ayşenin duasını okudum RABBİM en kısa zamanda gönlündekini hayırlısıyla versin
nazemirim Allah kabul etsin iki duanıdanurcan.... ben neslihan arkadaşımızın duasını okudum ALLAH en kısa zamanda gönlündekini hayırlısıyla versin
nurcancım bende okudum neslyy arkadaşımızın meryem suresini inşallah kabul olr çifter çifter bebiş olur:)))(amin)
herkese merhabalar...ne güzel bir sayfa olmuş..meryem suresini herkes için sırayla okuyorsunuz sanırım..ben de aranıza katılmak isterim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?