75 takıyom biraz büyük geliyo bende evde takmıyom dışarı çıkarken sadece eve geldimi atıyom hemen zaten sıkılıyom alışmadık biiip de don durmuyo anlıyacan
ay yazık iste biz den taşıyo kadının dolmuyo gelde ağlama valla ne giysem dekolte oluyo cicişler aşşağı çekiyo :))))))
ben yine geldim duamı okudum onu bildireyim dedim coşmuşunuz gene gece kuşlarıdeğmesin hep yüzünüz gülsün inşallah
neyse ben çıkayım eşim geldi iyi geceler
ohh ne güzel sere serpe desene...zaten takmıyom sallıyayım dedim:92::92::92::92::92:bi işe yarasın
ayy aynen kız,öncedende zor başediyodum şimdi iyice zor başediyom çıksam çarşıya toparlayıcı alıcam yoksa doğumdan sonra başedemem hiç...he h evalla benimkilerde coştu zaten pek küçük değillerdi şimdi maaşallah kafamkadar he he
niyee takmıyon kız ciciş yokmu sende yoksa
herzaman kız adam seni boşıcak he sonunda bu saatte git adamın yanına yatsana ne oturuyon
neyse ben çıkayım eşim geldi iyi geceler
ohh ne güzel sere serpe desene...
ayy aynen kız,öncedende zor başediyodum şimdi iyice zor başediyom çıksam çarşıya toparlayıcı alıcam yoksa doğumdan sonra başedemem hiç...
hehe kocişte yatmadıki daha
yani gidipte yanına yatmaya yatakta adam yok kız...ben pc de o tv de
biizim uykuda sorunumuz yok kız ikimizde 1 saat geç yatsak sabah 1 saat geç kalkarız...
he he he he valla bende geçen ramiye gittik arkadaşla bitek toparlayıcı ve bi elbise aldım ilk defa gidiyom çok karışık biyer bide üstüne sancılandım ama toparlayıcıyı aldımya yeter he he ::)))))
biz eşimle pek zıtız ya eşim 10-11 demeden tv karşısında sızar başlar horlamaya eğer uyumadıysa oğluşumun odasında ki pc de oturur birlikte hiç yatmayız ben onu yatırır geri gelirim salona :)))))))
bende yatıyom size iyi geceler
sen zaten pc nin demir başısın doğuma onla gitcen yakında
bi geldim hepiciğiniz kaçmış...
neyse benimkide tekmeliyo annem yatsa uyusada bende bi oh desem diye
öpüldünüz kızlar....
topiği sabah açması üzere ayşeye devrediyorum....
bu arada bizim kayınvalidelerden hbr geldi 2.buçukta bineceklermiş sabaha karşı buradalar yarın pek gelmeyebilirim..öpüldünüz...
beni unutmayın anacım...
ya ayşe nerde ya başı ağrıyodu girmicek heralde(((((((((((
ayşe cee yapıp gitti
Kız güldürdün sabah sabah beni Allah da seni güldürsün...
Seni unutmak mümkün mü şekerim..
Hadii bakalım hepinize günaydııııın
hehe ya sen neden yatmıyon anlamıyorum vlla ban günde 10 kez uyuyup uyanıyom :)))))))))bi geldim hepiciğiniz kaçmış...
neyse benimkide tekmeliyo annem yatsa uyusada bende bi oh desem diye
öpüldünüz kızlar....
topiği sabah açması üzere ayşeye devrediyorum....
bu arada bizim kayınvalidelerden hbr geldi 2.buçukta bineceklermiş sabaha karşı buradalar yarın pek gelmeyebilirim..öpüldünüz...
beni unutmayın anacım...
valla çok yorgundum fatmagüle bakarken sızdım yine :)))
hehe ya sen neden yatmıyon anlamıyorum vlla ban günde 10 kez uyuyup uyanıyom :)))))))))
had, sağ sağlim gelsinler inşallah
canım benim hadi bak bugün cuma haftasonu iyi i dinlen silkelen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?