bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ben yine geldim duamı okudum onu bildireyim dedim coşmuşunuz gene gece kuşlarıdeğmesin hep yüzünüz gülsün inşallah

75 takıyom biraz büyük geliyo bende evde takmıyom dışarı çıkarken sadece eve geldimi atıyom hemen zaten sıkılıyom alışmadık biiip de don durmuyo anlıyacan

oooooooooooooo nerde o günler nem 87-90 dı şimdi anca 95 oluyo he h e hayatta o olmadan yapamam kocamanlar valla yerleri süpürürler

zaten takmıyom sallıyayım dedim:92::92::92::92::92:bi işe yarasın
ohh ne güzel sere serpe desene...
he h evalla benimkilerde coştu zaten pek küçük değillerdi şimdi maaşallah kafamkadar he he

niyee takmıyon kız ciciş yokmu sende yoksa
ayy aynen kız,öncedende zor başediyodum şimdi iyice zor başediyom çıksam çarşıya toparlayıcı alıcam yoksa doğumdan sonra başedemem hiç...
herzaman kız adam seni boşıcak he sonunda bu saatte git adamın yanına yatsana ne oturuyon

hehe kocişte yatmadıki daha
yani gidipte yanına yatmaya yatakta adam yok kız...ben pc de o tv de
biizim uykuda sorunumuz yok kız ikimizde 1 saat geç yatsak sabah 1 saat geç kalkarız...

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
ayşe
tweety25
beren660
mayflowers
pearlflover
neslyy
nazemir
herzaman_seninle
son_ece
ceylin
asli_1981
hilbay

he he he he valla bende geçen ramiye gittik arkadaşla bitek toparlayıcı ve bi elbise aldım ilk defa gidiyom çok karışık biyer bide üstüne sancılandım ama toparlayıcıyı aldımya yeter he he ::)))))

biz eşimle pek zıtız ya eşim 10-11 demeden tv karşısında sızar başlar horlamaya eğer uyumadıysa oğluşumun odasında ki pc de oturur birlikte hiç yatmayız ben onu yatırır geri gelirim salona :)))))))

sen zaten pc nin demir başısın doğuma onla gitcen yakında

bi geldim hepiciğiniz kaçmış...
neyse benimkide tekmeliyo annem yatsa uyusada bende bi oh desem diye
öpüldünüz kızlar....
topiği sabah açması üzere ayşeye devrediyorum....
bu arada bizim kayınvalidelerden hbr geldi 2.buçukta bineceklermiş sabaha karşı buradalar yarın pek gelmeyebilirim..öpüldünüz...
beni unutmayın anacım...

Kız güldürdün sabah sabah beni Allah da seni güldürsün...
Seni unutmak mümkün mü şekerim..
Hadii bakalım hepinize günaydııııın

hehe ya sen neden yatmıyon anlamıyorum vlla ban günde 10 kez uyuyup uyanıyom :)))))))))
had, sağ sağlim gelsinler inşallah
valla çok yorgundum fatmagüle bakarken sızdım yine :)))

canım benim hadi bak bugün cuma haftasonu iyi i dinlen silkelen canım

hehe ya sen neden yatmıyon anlamıyorum vlla ban günde 10 kez uyuyup uyanıyom :)))))))))
had, sağ sağlim gelsinler inşallah

canım benim hadi bak bugün cuma haftasonu iyi i dinlen silkelen canım

gece uykum gelmiyo cnm ya 1 1.5 gibi yatıyorum sabahta geç kalkıyorum 10 11 gibi gündüzde uykum gelmezse uyumama adetim değildir ...ama birazdan bişiler yiyiyim yatıcamkafam serser gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…