bizlerde iyiyiz cnm ne olsun devam işte...kızlar ne haber bu gün gelemdimmm işlerim vardı kayifler nasıl bakalımmmmmmmmmmmmm
benim bebişim olursa eğernin en genç üyesi olcak doğduğu gün üyelik alcam onaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah kabul etsin cnm...Allah razı olsun cok sagolun arkadaslarr. cümlemizi inşş inşş hepimizde kavusuruz bebeğimize. nurcan cnm bende okudum eksik olan 3 tanesinide okuttum cnm
sagol Allah razı olsun
arkadaşlar merhaba ,4 ay önce tüp bebek denedik ve olmadı,sebepsiz infertileyim,ayın 1 'de regli oldum,ve bitti,4 -5 gündür kahverengi akıntılarım oluyor arada çok az kan da geliyor,çok korkuyorum,acaba ciddi bir problemim mi var,sabahları kalkarkende gögüslerim acıyor, lütfen.....
bizlerde iyiyiz cnm ne olsun devam işte...
demek bbeğine hemen kk dan üyelik alıcan hee ne güzel...bizi eklemez belki ama bunlar moruklamış diye he
Allah kabul etsin cnm...
cnm bi kadın doğumcuya gidip muayene olsana..
ah canım yapma kız böle adamın dicek karı delirdi ya şu ilaçları almadan rahatlatsan kendini bişekilde bak valla üzülüyom sana yok kelepçe yok pisiokolaok yok tüp bebek her işin ilaöla hastane ile canım şu pisikologtan olsun kurtarsan kendiniyok kııız o kadar iğne oldum büyümedi de kendisi mi büyüyecek.. kısmet artık önmüzdeki ay yaparız.. amaaaan valla sıkıldım üzülemiyorum bile ilaç da alıyorum ya deli ilacı ooohhh kafam pek güzel.. durup durup ya rabbi şükür diyorum, geçen gece de rüyamda süpeeer diye bağırmışım, mutluluktan ölcem
canım benim ya diğer topiğe yazdım burda kimsenin moralini bozmim dedim sabah sabahee bugüne kadar topiğe yazıyosunda maaş alıyosun...bugünde yazar gene alırsın kız...
şaka bi yana bak sen işine sana lafımız yok...
bende okumuştum ama
nurcan tekmeledimi kız bi cvp ver ya
hep peşinden dolaşıp yazıyorum bi cvp yok
Allah kabul etsin hayatımaslı için okudum meryem suresini.Rabb'im tez vakitte bebeğiyle onu kavuştursun.tabi hepimizi amin.
hoşgeldin hayatımkızlar ne haber bu gün gelemdimmm işlerim vardı kayifler nasıl bakalımmmmmmmmmmmmm
benim bebişim olursa eğernin en genç üyesi olcak doğduğu gün üyelik alcam onaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah kabul etsin hayatım yaterki bebeğin glsinAllah razı olsun cok sagolun arkadaslarr. cümlemizi inşş inşş hepimizde kavusuruz bebeğimize. nurcan cnm bende okudum eksik olan 3 tanesinide okuttum cnm
sagol Allah razı olsun
sizi tabiki eklemz sizin bebşleri ekleycek teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ah canım yapma kız böle adamın dicek karı delirdi ya şu ilaçları almadan rahatlatsan kendini bişekilde bak valla üzülüyom sana yok kelepçe yok pisiokolaok yok tüp bebek her işin ilaöla hastane ile canım şu pisikologtan olsun kurtarsan kendini
canım benim ya diğer topiğe yazdım burda kimsenin moralini bozmim dedim sabah sabah
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin hayatım
hoşgeldin hayatım
he he demek öle he tamam kız sen sıpana aç bende benim sıpaya açarım ooooooh onlarda chetleşirler he h e ama senin oluşun olur bak sende o tip var sonra kızıma sarkmasın babası kızıyı :b
Allah kabul etsin hayatım yaterki bebeğin glsin
ay negüzel hepimizin bebişlerda
hahaytttttttttttttt benim oğluşum olursa çapkın olur bak söylemedi demeeeee zira anneside çapkındııııııııııııııııııı
:)))))))))))))))))))) ha ha ha ha aman olsund aoluşlarımız çapkın olsun gülüm :)))))))))))))
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
nazemir------------------okudu
beren660----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy--------------------okudu
tweety25-----------------okudu
ayşe
mayflowers
pearlflover
son_ece
ceylin
asli_1981
hilbay
he he kızımı öle kolay vermem hanıııııııııım :)))))))) zar zor buldum ben onu :))))) sorarım sana oğlunun işi varmı gücü varmı diye he he :))))))benim oğluşum senin kızınıı kadırır
ama neyse annesi aklıbaşında kadın kızıda fena olmaz herhalde(nasılda kayınvalide oldum hemen)
Nurcanım, aslı arkadaşımızın niyetine meryem süresini okudum. Allah kabul etsin en yakın zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
nazemir------------------okudu
beren660----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy--------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pearlflover----------------okudu
ayşe
mayflowers
son_ece
ceylin
asli_1981
hilbay
3 adet boş ----------okundu
İyi geceler kızlar belki unutmuşsunuzdur beni hani bi ceylin vardı arada gündüzleri ama mutlaka geceleri gelir yazardı hehh işte o benim canlar
nasılsınız kızlar beni sorarsanız kaç gündür nerelerdeydin diye annemin evinde büyük bir tadilat var onlarla ilgileniyorum bir iki kez kk ya girmeye çlaıştım bugün giremedim bir türlü sorun vardı herhalde nurcanım sen nasılsın geçmiş çok olmuş okuyamadım ne alemdesiniz hilbaya okundu heralde meryem suresi tamamlanmadıysa ben yarın okurum kendi hakkımı benimde ece gibi dengem iyice bozuldu reglim neredeyse 2 hafta sürdü neyseki bundan sonraki meryem surelerini okuyabilecem
pearlin sonucu anladığım kadarıyla olumsuz herhalde inanın onun adına çok istedim bu sefer olsun
ama olmamış rabbim böylesini uygun görmüş herkesin kendine göre bir derdi var ama bizimki tam anlamıyla sabır dersi verir cinsinden inşallah bu sabrımızın sonu selamet olacak
nurcan-ayşe-umudum-yeter-nazemir-hilbay-herzaman-pearl ve diğer tüm topik arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun inşallah hepinizi çok çok öpüyorum
Allah kabul etsin canımnurcancım aslı arkadaşımızın duasını okundu allah kabul eder inşallah öbür okuyamadıgım arkadaşlardan çok özür dilerim adetim erken oldu ve geç bitti neden bilmiyorum sanırım ilaçlardan kaynaklandıı yada bolca strestennn neyse bundan sonra devam edecegim allhın izniylee
İyi geceler kızlar belki unutmuşsunuzdur beni hani bi ceylin vardı arada gündüzleri ama mutlaka geceleri gelir yazardı hehh işte o benim canlar
nasılsınız kızlar beni sorarsanız kaç gündür nerelerdeydin diye annemin evinde büyük bir tadilat var onlarla ilgileniyorum bir iki kez kk ya girmeye çlaıştım bugün giremedim bir türlü sorun vardı herhalde nurcanım sen nasılsın geçmiş çok olmuş okuyamadım ne alemdesiniz hilbaya okundu heralde meryem suresi tamamlanmadıysa ben yarın okurum kendi hakkımı benimde ece gibi dengem iyice bozuldu reglim neredeyse 2 hafta sürdü neyseki bundan sonraki meryem surelerini okuyabilecem
pearlin sonucu anladığım kadarıyla olumsuz herhalde inanın onun adına çok istedim bu sefer olsun
ama olmamış rabbim böylesini uygun görmüş herkesin kendine göre bir derdi var ama bizimki tam anlamıyla sabır dersi verir cinsinden inşallah bu sabrımızın sonu selamet olacak
nurcan-ayşe-umudum-yeter-nazemir-hilbay-herzaman-pearl ve diğer tüm topik arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun inşallah hepinizi çok çok öpüyorum
he he kızımı öle kolay vermem hanıııııııııım :)))))))) zar zor buldum ben onu :))))) sorarım sana oğlunun işi varmı gücü varmı diye he he :))))))
Allah kabul etsin canım misli ile sana dönsün duaların
günaydınnnnnnnnnn canşarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?