bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

okuyan bütün arkadaşlarıma, buna vesile olan nurcana çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razi olsun.. Allah tez vakitte muradımıza ermemizi sağlasın.

aslı arkadaşımızın duasını okudum ALLAH kabul etsin tez vakitte gönlündekini hayırlısı ile versin

kızlar bir kaç gün yokkum nurcan hanım aslı arkadaşımızın suresini okuyacagım.. yazabilirsin haber veremem okurum.. oky

gece uykum gelmiyo cnm ya 1 1.5 gibi yatıyorum sabahta geç kalkıyorum 10 11 gibi gündüzde uykum gelmezse uyumama adetim değildir ...ama birazdan bişiler yiyiyim yatıcamkafam serser gibi..
:))))))))))))))
Ayy nerde dinlenicem kız yarın yine iş var (( ama Allahtan 1-2 saatlik bişey
yarın bir de doktora gidicem bakalım ne diyecek bir dahaki tedavi ne zamanmış bakalım..
ah inşallah büyümüşleerdirde geerek klalmaz ertelemene canım
okuyan bütün arkadaşlarıma, buna vesile olan nurcana çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razi olsun.. Allah tez vakitte muradımıza ermemizi sağlasın.
amin canım amin
hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar canım
aslı arkadaşımızın duasını okudum ALLAH kabul etsin tez vakitte gönlündekini hayırlısı ile versin
Allah kabul etsin
kızlar bir kaç gün yokkum nurcan hanım aslı arkadaşımızın suresini okuyacagım.. yazabilirsin haber veremem okurum.. oky

Allah kabul etsin canım

yine nerelerdesiniz yaw.....
ben bile boş bırakmıyorum topiği bu yoğunluğumda siz
siz nelerle uğraşıyosunuz.....

gelin çabu bakim

Kızııım devlet bana topiğe yazayım diye mi maaş veriyo :))) İşim vardı... ya yine çok yoruldum ben sanki taş ocağında çalışıyorum valla..

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
nazemir------------------okudu
beren660----------------okudu
ayşe
tweety25
mayflowers
pearlflover
neslyy
herzaman_seninle
son_ece
ceylin
asli_1981
hilbay

Kızııım devlet bana topiğe yazayım diye mi maaş veriyo :))) İşim vardı... ya yine çok yoruldum ben sanki taş ocağında çalışıyorum valla..
ee bugüne kadar topiğe yazıyosunda maaş alıyosun...bugünde yazar gene alırsın kız...
şaka bi yana bak sen işine sana lafımız yok...

bende okumuştum ama
nurcan tekmeledimi kız bi cvp ver ya
hep peşinden dolaşıp yazıyorum bi cvp yok

ee bugüne kadar topiğe yazıyosunda maaş alıyosun...bugünde yazar gene alırsın kız...
şaka bi yana bak sen işine sana lafımız yok...

ya bazen çok rahat oluyorum azıcık işim oluyor sabahtan yapıp sonra bütün gün lak lak yapıyorum ama bazen de bugünkü gibi kafamı kaldıramıyorum..
burdaki millet de dalga geçiyor benle elimdeki işleri hızlı hızlı yapıyorum hadi bitir de asıl işine dön topiğine yaz diyorlar :)))

aslı için okudum meryem suresini.Rabb'im tez vakitte bebeğiyle onu kavuştursun.tabi hepimizi amin.

kızlar ne haber bu gün gelemdimmm işlerim vardı kayifler nasıl bakalımmmmmmmmmmmmm

he he benim kız çıkacak hemen dicek anne k k ya girsene :)))))))))))))
hayır yeterin bebiş olsa sanırım hiç kalkmaz kk nın başından :))))))))))))))

benim bebişim olursa eğer nin en genç üyesi olcak doğduğu gün üyelik alcam onaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allah razı olsun cok sagolun arkadaslarr. cümlemizi inşş inşş hepimizde kavusuruz bebeğimize. nurcan cnm bende okudum eksik olan 3 tanesinide okuttum cnm
sagol Allah razı olsun

arkadaşlar merhaba ,4 ay önce tüp bebek denedik ve olmadı,sebepsiz infertileyim,ayın 1 'de regli oldum,ve bitti,4 -5 gündür kahverengi akıntılarım oluyor arada çok az kan da geliyor,çok korkuyorum,acaba ciddi bir problemim mi var,sabahları kalkarkende gögüslerim acıyor, lütfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…