He heeee paylaşılamayan bir kadınımmmm ...deeeeeeeeeeeet döverim sizi face resim adana sen ve ayşe bunları hepsini bi arada kullanmak yoooooooooooook
sana da günaydıınnnn... canım ben aslen eskişehirliyim bursayla bir bağlantım yok, bakalım inşallah olur da giderim, hayırlısı..gunaydin kizlarrrr....
aysecim demek tayin geliyo tammuzda..hadi hayirlisi olsuninsallah..sen aslen bursalisind egilmi ayse?
sabahlarin sultaniii...tebrik ediyorum seni..bugun olmayacam dedingin halde bize gunaydin demeyi ihmal etmedinyaaaaaa opuyorum seniii
sabahiniz hayirli olsunkizlar insallhhhhh..herkeseee sevgi dolu guandyinlar
sana da günaydın cicimgünaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz öyle.. oku oku. aaaaaaaaaaa
naber kızlar bir şey soracağım folik asit içiyor musunuz. hamile kalmayı düşündüğünüz ,için. ben içmiyorum acaba bir sakıncası olur mu....
şifa olsun bebişimmm kuzum sağlıcakla bebişn dünyaya gelseydiii daha farklı ilaçlar kulanırdınhe he evet kız mynette okey oynuyo he he :))))
canım hadi inşallah tutunuyodur sıpada topiğimize bi bebiş nasip olur aartık ya hadi şu şeytanın bacağını kırda kızların önünü aç inşallah peşinden herkez hamiş kalsın
deeeeeeeeeeeet döverim sizi face resim adana sen ve ayşe bunları hepsini bi arada kullanmak yoooooooooooook
canım benim ben her sabah 1 yemek kaşığı yiyorum yiyorum hem keçi boynuzu pekmezi hemde kendi yaptığımız üzüm pekmezi ama benimki yapıal sanırım yani sadece bebişten değil
seviyoruz diyoruz herhalde sizi cadı karılargunaydin kizlarrrr....
aysecim demek tayin geliyo tammuzda..hadi hayirlisi olsuninsallah..sen aslen bursalisind egilmi ayse?
sabahlarin sultaniii...tebrik ediyorum seni..bugun olmayacam dedingin halde bize gunaydin demeyi ihmal etmedinyaaaaaa opuyorum seniii
sabahiniz hayirli olsunkizlar insallhhhhh..herkeseee sevgi dolu guandyinlar
canım gebelik istiyorsan folik asit kulanmalısın en az 3 ay önce başlamalısın bu ara folboil var çok ucuz 1,5 tl içinde 100 tane var günde bir tane alıyorsn benim dr hiç bırakma bunu dediiya kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz öyle.. oku oku. aaaaaaaaaaa
naber kızlar bir şey soracağım folik asit içiyor musunuz. hamile kalmayı düşündüğünüz ,için. ben içmiyorum acaba bir sakıncası olur mu....
He heeee paylaşılamayan bir kadınımmmm ...
sana da günaydıınnnn... canım ben aslen eskişehirliyim bursayla bir bağlantım yok, bakalım inşallah olur da giderim, hayırlısı..
sana da günaydın cicim
en içmiyorum canım benim uyuz doktor gerek yok kalınca başlasan yeter dedi ama cins benimki biliyorsun..
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
beren660
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
son_ece
ayşe
hilbay
mayflowers
asli_1981
günaydıngünaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim annemde okey taşlarının sesini duymasın uykudan kalkar oynamayahe he evet kız mynette okey oynuyo he he :))))
canım hadi inşallah tutunuyodur sıpada topiğimize bi bebiş nasip olur aartık ya hadi şu şeytanın bacağını kırda kızların önünü aç inşallah peşinden herkez hamiş kalsın
deeeeeeeeeeeet döverim sizi face resim adana sen ve ayşe bunları hepsini bi arada kullanmak yoooooooooooook
canım benim ben her sabah 1 yemek kaşığı yiyorum yiyorum hem keçi boynuzu pekmezi hemde kendi yaptığımız üzüm pekmezi ama benimki yapıal sanırım yani sadece bebişten değil
ya kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz öyle.. oku oku. aaaaaaaaaaa
günaydın
benim annemde okey taşlarının sesini duymasın uykudan kalkar oynamaya
bende ilk hamile kalmadan önce drum vermişti içmiştim ben günde 3 tane içiyodum zaten 2 ay içindede hamile kalmıştım ama düştü daha sonrada devam etmiştim folike...şu günlerde bende düşünüyordum alıp içsem diye ama unutuyorum almayı bugün dışarı çıkarsam alıp başlayayımhiç bi sakıncası zararı yok bu ilacın ama ilaç kullanmak istemiyorsan aşağıdaki yiyeceklerdende alabilirsin Folik Asit Eksikliği Belirtileri
Hafızada sorunlar, sinirlilik, depresif durumlar, halsizlik, kilo kaybı, fiziksel çalışmaya karşı dayanaksızlık folik asit eksikliğinde ortaya çıkabilecek belirtilerdir.
Alkol vücutta folikasit emilimine zarar verir ve tamamının vücuttan atılmasına yol açarak folik asit eksikliğine sebep olur. Eğer ağır içici iseniz, vücudunuzu bu besinle takviye etmeyi ciddi olarak göz önüne almalısınız.
Hamilelikte folik asit : Hamile kadınlarda bu madde için artan bir talep vardır ve ceninin sağlıklı gelişimi için kritik önemdedir. Eksikliği spina bifida (ayrık omurga) gibi nöral tüp bozukluklarına yol açabilir.
Hamilelik öncesi folik asit kullanımı : Bebek sahibi olmayı planlıyorsanız folik asit kullanımına hamilelikten önce başlamalı ve hamileliğinizin ilk 12 haftasında devam etmelisiniz.
Folik asit eksikliği kalp hastalığı riskini de arttırabilir. Homosistein seviyelerini düzenler ve dolayısıyla arterlerde plak birikimini azaltır. Yüksek kolesterol düzeylerinden şikâyetçi iseniz, doktorunuzdan, bu maddenin yüksek düzeyleri yüksek kolesterol ilave sorunları ile birlikte kalp sorunlarından şikâyet riskinizi katlayabileceğinden, kan homosistein düzeyinizi kontrol etmesini isteyin
Folik asit eksikliği anemisi : Folik asit eksikliği makrositik anemiye neden olabilir. Bu hastalıkta, vücuttaki alyuvar hücreleri büyür ve hücrelerin sayısı düşer.
B12 vitamini eksikliği de bu tip anemiye neden olabileceğinden, folik asit B12 vitamini ile takviye etmek önemlidir.
Folik Asit Kaynakları Nelerdir ?
Folik asit içeren yiyecekler : Koyu yeşil yapraklı sebzeler tüm tahıllar ve kuru baklagiller de folik asit bulunur.
Ancak, ışık, ısı ve gıda işleme onu kolayca yok edebilir, dolayısıyla, azami yararı sağlayabilmek için sebze ve meyveleri taze olarak veya mümkün olduğu kadar az pişirilmiş şekilde tüketmek en iyisidir.
Fasulye, fındık, ceviz, yumurta sarısı, portakal da folik asit bulunan gıdalar arasındadır.
liste buradaaaaaaa
süperisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkürler..ben de okuyunca bildiririm..
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
emeğine sağlık şekerrrrrrrrr
canım birazda olsa katkım olmuşsa ne mutlu bana
canım ben ilk gebeliğimde kullandım kullanmazsan zararı olmaz ama faydası var bence kullan gülümya kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz öyle.. oku oku. aaaaaaaaaaa
evet bebeğim diğeri öle olmasaydı hayırlısı napalımşifa olsun bebişimmm kuzum sağlıcakla bebişn dünyaya gelseydiii daha farklı ilaçlar kulanırdın
üzgünüm kulandım bileeeeeeeeeeeeeeama ayşe ile sana gelebilirizi neden olmasın değilmi ayşemmmmmmmmmmmmmmm
seviyoruz diyoruz herhalde sizi cadı karılar
bebişim sağ olsun dr sıra beklememi istemdi senin işini yapimde eşinin yanına git dedi bend ekoşa koşa geldim silerin yanına
canım gebelik istiyorsan folik asit kulanmalısın en az 3 ay önce başlamalısın bu ara folboil var çok ucuz 1,5 tl içinde 100 tane var günde bir tane alıyorsn benim dr hiç bırakma bunu dedii
canım ben sana özelden msj attım aslının duası için ama cevap vermedin bende arkadaşa okumuyolar dedi şimdi pembe arkadaşımıza baladık okursanınz buraya yazarsanız iyi olur ben sürekli özel msj atamıyorum herkeze zorla dua okutuyo gibi oluyorum böle sizlerdende geri cevap gelmeyince daha da üzülüyorum neden böle yapıyolar diyemerhabalar herkese...topic çok hızlı ilerliyor,geçmişi okuyamadım.liste kimde kaldı?en son sanırım tweety için okunuyordu..güncellerseniz sevinirim..
günaydın
benim annemde okey taşlarının sesini duymasın uykudan kalkar oynamaya
bende ilk hamile kalmadan önce drum vermişti içmiştim ben günde 3 tane içiyodum zaten 2 ay içindede hamile kalmıştım ama düştü daha sonrada devam etmiştim folike...şu günlerde bende düşünüyordum alıp içsem diye ama unutuyorum almayı bugün dışarı çıkarsam alıp başlayayımhiç bi sakıncası zararı yok bu ilacın ama ilaç kullanmak istemiyorsan aşağıdaki yiyeceklerdende alabilirsin Folik Asit Eksikliği Belirtileri
Hafızada sorunlar, sinirlilik, depresif durumlar, halsizlik, kilo kaybı, fiziksel çalışmaya karşı dayanaksızlık folik asit eksikliğinde ortaya çıkabilecek belirtilerdir.
Alkol vücutta folikasit emilimine zarar verir ve tamamının vücuttan atılmasına yol açarak folik asit eksikliğine sebep olur. Eğer ağır içici iseniz, vücudunuzu bu besinle takviye etmeyi ciddi olarak göz önüne almalısınız.
Hamilelikte folik asit : Hamile kadınlarda bu madde için artan bir talep vardır ve ceninin sağlıklı gelişimi için kritik önemdedir. Eksikliği spina bifida (ayrık omurga) gibi nöral tüp bozukluklarına yol açabilir.
Hamilelik öncesi folik asit kullanımı : Bebek sahibi olmayı planlıyorsanız folik asit kullanımına hamilelikten önce başlamalı ve hamileliğinizin ilk 12 haftasında devam etmelisiniz.
Folik asit eksikliği kalp hastalığı riskini de arttırabilir. Homosistein seviyelerini düzenler ve dolayısıyla arterlerde plak birikimini azaltır. Yüksek kolesterol düzeylerinden şikâyetçi iseniz, doktorunuzdan, bu maddenin yüksek düzeyleri yüksek kolesterol ilave sorunları ile birlikte kalp sorunlarından şikâyet riskinizi katlayabileceğinden, kan homosistein düzeyinizi kontrol etmesini isteyin
Folik asit eksikliği anemisi : Folik asit eksikliği makrositik anemiye neden olabilir. Bu hastalıkta, vücuttaki alyuvar hücreleri büyür ve hücrelerin sayısı düşer.
B12 vitamini eksikliği de bu tip anemiye neden olabileceğinden, folik asit B12 vitamini ile takviye etmek önemlidir.
Folik Asit Kaynakları Nelerdir ?
Folik asit içeren yiyecekler : Koyu yeşil yapraklı sebzeler tüm tahıllar ve kuru baklagiller de folik asit bulunur.
Ancak, ışık, ısı ve gıda işleme onu kolayca yok edebilir, dolayısıyla, azami yararı sağlayabilmek için sebze ve meyveleri taze olarak veya mümkün olduğu kadar az pişirilmiş şekilde tüketmek en iyisidir.
Fasulye, fındık, ceviz, yumurta sarısı, portakal da folik asit bulunan gıdalar arasındadır.
canım ben ilk gebeliğimde kullandım kullanmazsan zararı olmaz ama faydası var bence kullan gülüm
evet bebeğim diğeri öle olmasaydı hayırlısı napalım
yaaaaaaaaaaa bak ozaman bitane kodamanda bize bulalım bizde tayin olak adanaya he h e:)))))))))))))
ah canım işinin hallolduğuna sevindim hadigözün aydın gülüm benim
canım ben sana özelden msj attım aslının duası için ama cevap vermedin bende arkadaşa okumuyolar dedi şimdi pembe arkadaşımıza baladık okursanınz buraya yazarsanız iyi olur ben sürekli özel msj atamıyorum herkeze zorla dua okutuyo gibi oluyorum böle sizlerdende geri cevap gelmeyince daha da üzülüyorum neden böle yapıyolar diye
he he karılara bak sen :)))))) ozaman ikisini alıp yanımıza dörtlüyü kuralım gülüm he he :))))))
cnm 2 damla kahverengiye takılma inş tutunma lekelenmesidir...slm kılar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür 6. gün böle karın ağrısı iki damlada kahverengi lekelenmem oldu hayırlı işaretlerdir umarım dün akşamda Eyüp Sultana gittim dua ettim hepimiz için ne olur dualarınızı eksik etmeyin tesst günüm cmrts ama cuma yaptır demişlerdi bana ama kocişimi bekleyip cmrts yaptıracağım inşallah hayırlı haberlerle döneceğim Allahın izni ile hepinizi öptümmmm by
şekerim sanada tünaydın geçte olsa geç kalktım ama kayınvalideler eltim kahvaltıya indi anca gittiler ve anca toparlanıp pc başına geçebildimgünaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eeyt be maşallah onahe he evet kız mynette okey oynuyo he he :))))
cnm ben tüp bebeğe başlamadan hep içtim hep içtim hani bu ay kalamadım bi sonraki ay kalacam hamiş diye 6 ay içmişimdir,bence kullanma çünkü kiloda yapıyoya kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz öyle.. oku oku. aaaaaaaaaaa
emeğine sağlık şekerrrrrrrrr
canım ben ilk gebeliğimde kullandım kullanmazsan zararı olmaz ama faydası var bence kullan gülüm
evet bebeğim diğeri öle olmasaydı hayırlısı napalım
yaaaaaaaaaaa bak ozaman bitane kodamanda bize bulalım bizde tayin olak adanaya he h e:)))))))))))))
ah canım işinin hallolduğuna sevindim hadigözün aydın gülüm benim
canım ben sana özelden msj attım aslının duası için ama cevap vermedin bende arkadaşa okumuyolar dedi şimdi pembe arkadaşımıza baladık okursanınz buraya yazarsanız iyi olur ben sürekli özel msj atamıyorum herkeze zorla dua okutuyo gibi oluyorum böle sizlerdende geri cevap gelmeyince daha da üzülüyorum neden böle yapıyolar diye
he he karılara bak sen :)))))) ozaman ikisini alıp yanımıza dörtlüyü kuralım gülüm he he :))))))
cnm 2 damla kahverengiye takılma inş tutunma lekelenmesidir...
Allah dualarını kabul etsin cnm...
sen cuma değil ctesi yaptır testini ne olur ne olmaz
şekerim sanada tünaydın geçte olsa geç kalktım ama kayınvalideler eltim kahvaltıya indi anca gittiler ve anca toparlanıp pc başına geçebildim
muck
eeyt be maşallah ona
cnm ben tüp bebeğe başlamadan hep içtim hep içtim hani bu ay kalamadım bi sonraki ay kalacam hamiş diye 6 ay içmişimdir,bence kullanma çünkü kiloda yapıyo
kiloda tüp bebeğe iyi değil sen bilirsin...
kız sen kocişin işleriyle ilgilenmeyecekmiydin bugün ne arıyon topiklerde..
canım halletim işlerimi b günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?