kıslaaaar benim bu temmuzda tayinim çıkacak !!! kendi başımı yedim şakayla başladı iş ciddiye bindi bugün bir vesile ile insan kaynakları genel müdürüyle konuştu bir kodaman benim için.. bu kızı temmuzda terfi ettirip bi yerlere gönderin diye....
hadi yalvarırım sdüşündüğüm olsuuuuuuuuun
kıslaaaar benim bu temmuzda tayinim çıkacak !!! kendi başımı yedim şakayla başladı iş ciddiye bindi bugün bir vesile ile insan kaynakları genel müdürüyle konuştu bir kodaman benim için.. bu kızı temmuzda terfi ettirip bi yerlere gönderin diye....
kız dedim ya işte tayin olcam diye...
heee tabiii hamileyim hem de beşiz
anım ben sana sormadan adını sölemek istemedim istersen zaten sen sölersin diye düşündüm ama sorun olmazsa zaten artık slerim canım bu arada bende aynı ilacı sabah akşam içiyorum ama genede kansızlığım var neden olduğunu bende bilmiyorum hayatım araaştırmalarım bebeğin bizdeki demiri emdiği ve demir eksikliğininde anemi yani kansızlık yaptığı bu arada her aşşağıda olan bebek erken doğacak diye bişi yok rahmin kapalı olması ve sancın olmaması çok iyi sen fazla yürüyüp iş yapma genelde ev işi yapan kadınlarda bu sık görülüyor bildiğim erken doğumda iş yapan kadınlarda oluyor dün eşimin bi arkaadaşının hanımıda iş yapmış sancılanmış hala haber yok kadın 6 aylık bence sen fazla ayakta kalma iş yapma ama kendinide sitrese sokma zaten doğum olcak olsa nst de gözükürdü nst 1 haftalık sancı durumunu gösterir ki senin bebiş çıkar yukarı dinlen sen bol bol ama üzülme bak kansızlığınıda doktora söle istersen ilacı belki çoğaltır ama sormadan sen içme bişi veeeeeee balık tavuk et ve bol yeşillik demir eksikliği olmasınki kansız kalma bol bolda kan yapıcı şeler mesela üzümde iyidir çekirdekli siyah üzüm çekirdeğiyle ye
gördümkız dedim ya işte tayin olcam diye...
acaba ikimizde aynı şeylerimi düşündük... ama değilmiş olsun buda güzel bi haber istediği bişey
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn :b
istanbulayollasınlar bariiiiiiiii
gördüm((((((
valla aynı şeyi düşündük ben dedim kesin yumoşu çıktı(((((((( ay kalbin nasıl attı sevinçten ya (((((((((
yok tüp demem kesinlikle canımcnm sölersin artık be yanlız tüp kelimesi geçmezse benim için sevinirim...
yav ben bütün gün evdeyim öyle çıkıp markete falanda gitmem kocişe sölerim akşam getirir falan
bi evde 3 4 günde evi süpürürüm çamaşır falan o kadar ara sıra gezmeye gideriz o kadar çok ayakta kaln bi insanda değilim yani...
yediklerimede dikkat etmem gerek demir açısından
15gün sonra sorarım çoğaltalımmı diye...
ayşşeee bomba hbr ne kızzz
yok kız ben yumurtalar büyüdü diyeceksin sandım...nereye gideceksin
gördüm((((((
valla aynı şeyi düşündük ben dedim kesin yumoşu çıktı(((((((( ay kalbin nasıl attı sevinçten ya (((((((((
:)))) yok annem muhtemelen doğu olacak bana sorarlarsa diyarbakırı istiyorum ben, çünkü yükselebilmek için doğuya gitmem şart.. ama olsun uçak var bursayla aynı zamanda istanbulda olurum :)))
ctesi görcez bakalım o körolmasayıcalar büyüdü mü??ama bu ilaç var ya inanılmaz ağrı yaptı kasıklarımda bakalım ne çıkacak..
canlarrrrrrr ayşede bir pozitiflik hisetimmm bu devam ederse yumoşta olur bebişteeeeeeeeee
ayşee cnm inş herşey istediğin gibi olur...iyice uzaklaşacan desene...
gel bacım adanaya gel kababa gelll kısıra gelll mis gibi sıcacık sarar sarmalarız seni bizzz
:)))) yok annem muhtemelen doğu olacak bana sorarlarsa diyarbakırı istiyorum ben, çünkü yükselebilmek için doğuya gitmem şart.. ama olsun uçak var bursayla aynı zamanda istanbulda olurum :)))
yok tüp demem kesinlikle canım
kendiliğindende olur bebeğim ben hani bu durumlarda sık erken doğum olur diye diyom eğer iş yapmıyosan bişi olmaz merak etme ama kendini üzmeki kızın kilo alsın eğer moralin bozuk olursa kilo alamz bu arada balık ben sana ne demiştim her hafta 1 kere mutlaka bak ben yediğim halde böle ben hergün ya balık ya tavuk yada ciğer yiyom günde 2 adet ilç alıyorum gene bile düşük kan oranım senin daha çok var doğuma dikkat et beslenmene lütfen canım sevmesende ye bebeğin için
canım kasık ağrısı iyi bence yumoşlarr oluyodur iyi iyictesi görcez bakalım o körolmasayıcalar büyüdü mü??ama bu ilaç var ya inanılmaz ağrı yaptı kasıklarımda bakalım ne çıkacak..
gel bacım adanaya gel kababa gelll kısıra gelll mis gibi sıcacık sarar sarmalarız seni bizzz
amaaaaaaaaan napcan kı ta oralarda sıkılırsın sen ama terfi edeceksen git tabi daha iyi olur terfi edersen ama istanbula gel beni bırakma bak ağlarım daaha buluşcaz forumda he he :)))))))))gerçi bu gidişle ben doğururum sen eve gelirsin artıkın :))))))) gerçi havalar üzel olursa kızımlada geliriz foruma yazın ooooh negüzel he he :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?