bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

inşşşşşşşşşşş istediğin yer olurr

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn :b
istanbulayollasınlar bariiiiiiiii

cnm sölersin artık be yanlız tüp kelimesi geçmezse benim için sevinirim...
yav ben bütün gün evdeyim öyle çıkıp markete falanda gitmem kocişe sölerim akşam getirir falan
bi evde 3 4 günde evi süpürürüm çamaşır falan o kadar ara sıra gezmeye gideriz o kadar çok ayakta kaln bi insanda değilim yani...
yediklerimede dikkat etmem gerek demir açısından
15gün sonra sorarım çoğaltalımmı diye...

ayşşeee bomba hbr ne kızzz

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn :b
istanbulayollasınlar bariiiiiiiii

:)))) yok annem muhtemelen doğu olacak bana sorarlarsa diyarbakırı istiyorum ben, çünkü yükselebilmek için doğuya gitmem şart.. ama olsun uçak var bursayla aynı zamanda istanbulda olurum :)))

canlarrrrrrr ayşede bir pozitiflik hisetimmm bu devam ederse yumoşta olur bebişteeeeeeeeee

yok tüp demem kesinlikle canım
kendiliğindende olur bebeğim ben hani bu durumlarda sık erken doğum olur diye diyom eğer iş yapmıyosan bişi olmaz merak etme ama kendini üzmeki kızın kilo alsın eğer moralin bozuk olursa kilo alamz bu arada balık ben sana ne demiştim her hafta 1 kere mutlaka bak ben yediğim halde böle ben hergün ya balık ya tavuk yada ciğer yiyom günde 2 adet ilç alıyorum gene bile düşük kan oranım senin daha çok var doğuma dikkat et beslenmene lütfen canım sevmesende ye bebeğin için

Son düzenleme:
yok kız ben yumurtalar büyüdü diyeceksin sandım...nereye gideceksin

gördüm ((((((

valla aynı şeyi düşündük ben dedim kesin yumoşu çıktı (((((((( ay kalbin nasıl attı sevinçten ya (((((((((

ctesi görcez bakalım o körolmasayıcalar büyüdü mü?? ama bu ilaç var ya inanılmaz ağrı yaptı kasıklarımda bakalım ne çıkacak..

:)))) yok annem muhtemelen doğu olacak bana sorarlarsa diyarbakırı istiyorum ben, çünkü yükselebilmek için doğuya gitmem şart.. ama olsun uçak var bursayla aynı zamanda istanbulda olurum :)))

gel bacım adanaya gel kababa gelll kısıra gelll mis gibi sıcacık sarar sarmalarız seni bizzz

ctesi görcez bakalım o körolmasayıcalar büyüdü mü?? ama bu ilaç var ya inanılmaz ağrı yaptı kasıklarımda bakalım ne çıkacak..

kasık ağrısı iyidir
yumoşlar büyordur kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canlarrrrrrr ayşede bir pozitiflik hisetimmm bu devam ederse yumoşta olur bebişteeeeeeeeee

ayşee cnm inş herşey istediğin gibi olur...iyice uzaklaşacan desene...

gel bacım adanaya gel kababa gelll kısıra gelll mis gibi sıcacık sarar sarmalarız seni bizzz

:)))) valla haberi bile iyi geldi bana.. ne demişler tebdili mekanda ferahlık var.. bugün bebek işi aklıma bile gelmedi bunun telaşından ayyy heyecanlııııı

amaaaaaaaaan napcan kı ta oralarda sıkılırsın sen ama terfi edeceksen git tabi daha iyi olur terfi edersen ama istanbula gel beni bırakma bak ağlarım daaha buluşcaz forumda he he :)))))))))gerçi bu gidişle ben doğururum sen eve gelirsin artıkın :))))))) gerçi havalar üzel olursa kızımlada geliriz foruma yazın ooooh negüzel he he :))))))

tamam cnm...
hergün ya etyada tavuk yiyorumda balığa ve sakatatda yer açım..gündzleride bol salata yiyeyim
dikkate alıcam kesinlikle..

canım kasık ağrısı iyi bence yumoşlarr oluyodur iyi iyi

kız adanamadana karıyı benden uzaklaştırıp kendinize yaklaştırcanız vermem ayşemi

kız uçak var şimdi 2 saatte ordayım merak etme sen..
yaa kızlar ben bugün bir diyetisyenle konuştum benim de demirim eksik kansızlık yapıyor o da kadın bana her akşam bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi ye dedi siz de yiyin iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…