bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar ben çıktım sabah erkenden kakacağım iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
ayşemmmmmmmmmm sen şu adana işini düşün birrrrrrrrrr ben bakarımsana kızzzzzzzzzz

ben her sabah yiyom açkarna canım olmazsa akşamda yiyim

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
beren660
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
son_ece
ayşe
hilbay
mayflowers
asli_1981

ctesi görcez bakalım o körolmasayıcalar büyüdü mü?? ama bu ilaç var ya inanılmaz ağrı yaptı kasıklarımda bakalım ne çıkacak..
yumoşlar büyürken ağrı yapıyor
kızlar ben çıktım sabah erkenden kakacağım iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
ayşemmmmmmmmmm sen şu adana işini düşün birrrrrrrrrr ben bakarımsana kızzzzzzzzzz
iyi geceler
ye annem kan olsun can olsun...

ben de yatıyorum kızlar malum çalışan kadının dramı sabah kargalardan önce kalkıyorum..
öptüm siziiiii...
ohh beee neşem yerine geldi beeee

iyi geceler neşen bol olsun hiç eksilmesin

yarın bende okuyacam pembeninkini ve seninkini

slm kılar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür 6. gün böle karın ağrısı iki damlada kahverengi lekelenmem oldu hayırlı işaretlerdir umarım dün akşamda Eyüp Sultana gittim dua ettim hepimiz için ne olur dualarınızı eksik etmeyin tesst günüm cmrts ama cuma yaptır demişlerdi bana ama kocişimi bekleyip cmrts yaptıracağım inşallah hayırlı haberlerle döneceğim Allahın izni ile hepinizi öptümmmm by

canım kasık ağrısı iyi bence yumoşlarr oluyodur iyi iyi

kız adanamadana karıyı benden uzaklaştırıp kendinize yaklaştırcanız vermem ayşemi
kız ikna edersem ayşeyi adanaya gelmeye ben ayşe ile resim çektirip fece ye koycam sonraaaa

tatalım hayırlısıylaaaaaaa inşş tutunma kanmasıdır bebişin kök salıyordur içindeeeeeee

nuracanım keçi boynuzu pekmezi demişsin yaaa yanı sıra dut ve üzüm pekmezide kansızlığa en iyi gelenlerdendirrr mutlaka yenilmeliii sabahaları bir tatlı kaşığı kahvaltıdan önce çok çok iyi gelirrrrrr

nurcan kız annenmi oyun oynuyo
mehaşallah ona mehaşallah
he he evet kız mynette okey oynuyo he he :))))
canım hadi inşallah tutunuyodur sıpada topiğimize bi bebiş nasip olur aartık ya hadi şu şeytanın bacağını kırda kızların önünü aç inşallah peşinden herkez hamiş kalsın

deeeeeeeeeeeet döverim sizi face resim adana sen ve ayşe bunları hepsini bi arada kullanmak yoooooooooooook

canım benim ben her sabah 1 yemek kaşığı yiyorum yiyorum hem keçi boynuzu pekmezi hemde kendi yaptığımız üzüm pekmezi ama benimki yapıal sanırım yani sadece bebişten değil

gunaydin kizlarrrr....

aysecim demek tayin geliyo tammuzda..hadi hayirlisi olsuninsallah..sen aslen bursalisind egilmi ayse?

sabahlarin sultaniii...tebrik ediyorum seni..bugun olmayacam dedingin halde bize gunaydin demeyi ihmal etmedinyaaaaaa opuyorum seniii

sabahiniz hayirli olsunkizlar insallhhhhh..herkeseee sevgi dolu guandyinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…