canım kasık ağrısı iyi bence yumoşlarr oluyodur iyi iyi
kız adanamadana karıyı benden uzaklaştırıp kendinize yaklaştırcanız vermem ayşemi
kız uçak var şimdi 2 saatte ordayım merak etme sen..
yaa kızlar ben bugün bir diyetisyenle konuştum benim de demirim eksik kansızlık yapıyor o da kadın bana her akşam bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi ye dedi siz de yiyin iyi gelir..
evelallah hepinize yeterim ben.....
ben her sabah yiyom açkarna canım olmazsa akşamda yiyim
ye annem kan olsun can olsun...
ben de yatıyorum kızlar malum çalışan kadının dramısabah kargalardan önce kalkıyorum..
öptüm siziiiii...
ohh beee neşem yerine geldi beeee
yumoşlar büyürken ağrı yapıyorctesi görcez bakalım o körolmasayıcalar büyüdü mü??ama bu ilaç var ya inanılmaz ağrı yaptı kasıklarımda bakalım ne çıkacak..
iyi gecelerkızlar ben çıktım sabah erkenden kakacağım iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
ayşemmmmmmmmmm sen şu adana işini düşün birrrrrrrrrr ben bakarımsana kızzzzzzzzzz
ye annem kan olsun can olsun...
ben de yatıyorum kızlar malum çalışan kadının dramısabah kargalardan önce kalkıyorum..
öptüm siziiiii...
ohh beee neşem yerine geldi beeee
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
beren660
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
son_ece
ayşe
hilbay
mayflowers
asli_1981
bende çıkıyorum canlarım diğer topiğime bakıp kaçıcam duaları okuyalım canlar öptüm hepinizi
tamam canım Allah kabul etsin okuyunca yazarsınyarın bende okuyacam pembeninkini ve seninkini
kız annem bende onda şimdi oda girsin nete :)))))))))) oyun otynuyo oda nazemir gibi he heanaa kız gacılar ne oldu hepinizin kaçacağımı tuttu..
hadi bakalım ölyle olsun...
iyi geceler
kız ikna edersem ayşeyi adanaya gelmeye ben ayşe ile resim çektirip fece ye koycam sonraaaacanım kasık ağrısı iyi bence yumoşlarr oluyodur iyi iyi
kız adanamadana karıyı benden uzaklaştırıp kendinize yaklaştırcanız vermem ayşemi
slm kılar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür 6. gün böle karın ağrısı iki damlada kahverengi lekelenmem oldu hayırlı işaretlerdir umarım dün akşamda Eyüp Sultana gittim dua ettim hepimiz için ne olur dualarınızı eksik etmeyin tesst günüm cmrts ama cuma yaptır demişlerdi bana ama kocişimi bekleyip cmrts yaptıracağım inşallah hayırlı haberlerle döneceğim Allahın izni ile hepinizi öptümmmm by
he he evet kız mynette okey oynuyo he he :))))nurcan kız annenmi oyun oynuyo
mehaşallah ona mehaşallah
canım hadi inşallah tutunuyodur sıpada topiğimize bi bebiş nasip olur aartık ya hadi şu şeytanın bacağını kırda kızların önünü aç inşallah peşinden herkez hamiş kalsınslm kılar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür 6. gün böle karın ağrısı iki damlada kahverengi lekelenmem oldu hayırlı işaretlerdir umarım dün akşamda Eyüp Sultana gittim dua ettim hepimiz için ne olur dualarınızı eksik etmeyin tesst günüm cmrts ama cuma yaptır demişlerdi bana ama kocişimi bekleyip cmrts yaptıracağım inşallah hayırlı haberlerle döneceğim Allahın izni ile hepinizi öptümmmm by
kız ikna edersem ayşeyi adanaya gelmeye ben ayşe ile resim çektirip fece ye koycam sonraaaa
tatalım hayırlısıylaaaaaaa inşş tutunma kanmasıdır bebişin kök salıyordur içindeeeeeee
nuracanım keçi boynuzu pekmezi demişsin yaaa yanı sıra dut ve üzüm pekmezide kansızlığa en iyi gelenlerdendirrr mutlaka yenilmeliii sabahaları bir tatlı kaşığı kahvaltıdan önce çok çok iyi gelirrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?