bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ben duayı okudum allah kabu etsinnn

ya ben hiç anlamıyorum infertilitede ist ank çok gelişmiş yerler olması gerek ben tedavilerime adanada devam ediyorumm ama burada bile kan pıhtılaşması için ilaç veriliyor bize :26:clxsensanırım ismi bu sanırım bendede var kan pıhtılaşması benim gittim merkez bunaları yapmak istemedi ben çukurova ünvrts de kendim yaprtırdım 2 test zaten birisi çok önemli ileri derecede kan pıhtılaşması olduğunu gösteriyor diğerdi daha az çok önemli değil isimlerini hatırlayamadım bende az olandan çıktı ama dr zaten 10 kadında 9 çıkar bu demişti

benim ilk transferdimde dr bana hap şeklinde pregesteronlar verdi:26: bunlar vajinalde kulanılıyormuş ama sen içeceksin dedii ve tabiki bir iğnee allahım ne günlerdi kalçamda bezeler oluştu oturamıyordummm dr aradım sıcak su ile pansuman yap dedi ve ancak öyle rahatladım şimdi jeller varda rahat ediyoruzzzz

bir an önce bitirmek en güzeli..Allah senden razı olsun takip ediyoruz senin sayende..mayısa kadar biter sanıyorum..bu arada,ben ceylin'in duasını da okudum şimdiden..Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah..[/QUOTE]
canım ceyline deeğil bana okuyoruz
canım ben bugün şehir dışına çıkıyorum akşam erken dönebilirsem olmadı yarın okurum duanu..
tamamcanım okursan bildirirsin
Yine işteyiiiimm böööööööööö.....
ah yazık benim canım inşallah kolay gçer işin hemencecik biter
ben duayı okudum allah kabu etsinnn
Allahkabul etsin canım

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı

kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

umudumsun
nurcan---------------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
yeter-------------------okudu
beren660
herzaman_seninle
ayşe
neslyy
tweety25
pembe_86
nazemir------------------okudu
derin
son_ece
mayflowers
hilbay

4 adet boş[/QUOTE]

bir an önce bitirmek en güzeli..Allah senden razı olsun takip ediyoruz senin sayende..mayısa kadar biter sanıyorum..bu arada,ben ceylin'in duasını da okudum şimdiden..Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah..
canım ceyline deeğil bana okuyoruz

tamamcanım okursan bildirirsin

ah yazık benim canım inşallah kolay gçer işin hemencecik biter

Allahkabul etsin canım[/QUOTE]

sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sağoluuuuun... Kocamın da doğum günü kız yazık adam evde tek kaldı..

canımsın yaaaaaaa yazık enişteme neyse kızz sen güzel bir süpriz hazırlarsın unuturursun yalnızlığını eşine
canım eşine iyi senlerrrrrrrrrr rabbim ömür boyu sağlıklı huzurlu seninle birde bebişle ömür geçirmeyi nasip etsin inşşşş

arkadaşlar benim liste konusunda kafam karıştı..ben dün pembe ve ceylin için okudum..benim baktığım listede pembeden sonra ceylin vardı..beni aydınlatırsanız sevinirim..:)

Sana da günaydın canım,
Anladığım kadarıyla epey bir doktor gezmişsin ben de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da.. Çok da problemli bir hastayım rezerv azlığı, endometriozis, hareketlilik ve morfoloji sorunu... Hepsi bir arada yani.. Sen kimi, nereyi tavsiye edersin?

canım sanıyorum aşılama önerecektir..benim bildiğim kadarıyla klomen tedavisinden sonraki aşama aşılama..inşallah hiçbirine gerek kalmaz da müjdeli haberler veririz hepimiz..

inşallah aşılama demez :18: :18: :18: daha çok erken olur gibime geliyor. ama hayırlısı ne diyelim.

ben de çift çizgiyi görmek istiyorum artık
ikinci tüp bebek denemem de ne yazık ki negatif bugün 10. gün test negatif çıktı, ilkinde de aynısı olmuştu...

en fazla 6 ay kulanabiliyoruz diye biliyorum ben. kist yapıyomuş açıkcası korka korka kulandım bende duyunca ama ne yaparsın mecburen kulandık. hayırlısı olsun inş. aşılama nasıl oluyo aceba hiç bi fikrim yook. ne zormuş tadevi olmak.

ne yapacağımı bilemiyorum üzüntüden sürekli bişeyler yemekle meşgulüm. psikolojim alt üst oldu

canım üzülme hepimizde aynı dert. üzülünce düzelmiyor malesef allah hayırlısını versin. sıkma canını sana bişi olmasın gerisi kolay canın sagolsun acelemiz yok herşeyin hayırlısı başıma ne gelecek bilmiyorum bende doktorum konuşuruz kulan hapını dedi sonra ki aşamaya geçirecek bir ihtimal aşılama deniyo kızlar arasında ama ben yinede üzülmemeye gayret gösteriyorum. hayırlısı olsun yalnız degilsin yane allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…