MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı
kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
umudumsun
nurcan---------------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
yeter
beren660
herzaman_seninle
ayşe
neslyy
tweety25
pembe_86
nazemir------------------okudu
derin
son_ece
mayflowers
hilbay
4 adet boş
ya ben hiç anlamıyorum infertilitede ist ank çok gelişmiş yerler olması gerekaçıkçası dr.a güveniyorum.ankara'dan gelmiş bir dr.benim durumumla ilgili de çok net bilgiler vermişti..mesela,kanda pıhtılaşma prob.olanlar için kan sulandırıcı heparin tarzı ilaçları biz ankarad 5 yıldan beri uyguluyorduk,ama istanbulda yaklaşık 2yıldan beri uygulamaya geçmiş dedi.gerçekten de istanbul'da bu durum yeni yeni duyuluyor..istanbul'da oldukça ticari yaklaşılıyor.hemen hemen bütün tanınmış tüp bebek merkezleriye görüşen biri olarak söylüyorum..
heparin tablet mi.........iyiymiş öyleyse niye igneyle acı çekiyoruzki............hatta bende semra kahraman hanım birsürü test istedi.........bunlardan birisi pıhtılaşma içinmiş.......daha önceki 5 tüpbebek tedavimde hiç böyle bişey dememişlerdi...............eeeeeeee bundada ne olduki transferden önce bacagımdan ilkini hemşireye vurdurdum ikinciyi ben vurdum.........transferden önce bıraktırdı drum..........bacagım kıpkırmızı mosmor olmuştu neden bıraktırdı hala bilmiyorum........ignelerde elimde kaldı.......inno.......diye bişey..........progestan ignelerdende hemen 3. gün olmadan kalçalarımı görseniz.........bir ızdırap............o acıda agrıdan.........embriyoyu bile unutup istemiyorum diye agladıgımı anlatamam herseferinde böyle oluyor.........sonra jele geçti...........daha negatif sonucu alıyorum 12 gün sonra ama kalçamın ağrısını anlatamam............of of.................
işte ki günün su gibi aksın.... akşam olduğunu bile anlama inşallahYine işteyiiiimm böööööööööö.....
herkeslere günaydınnnnnnnn iyi pazarlarrrrrrrr
ayşemmmmmmmmmmmm rabbim yardımcın olsun canımmmmm
yok canım gelmedi mesajın ya sana özel değil gülüm birsürü kişiye yazıyorum dua ile ilgili tabiki hepinize okunması için bende acele ediyorum çünkü yakında inşallah doğumum var kimdenin duası kalsın istemiyorum mayıs bitmeden duaların bitmesi lazım çünkü mayısata doğurucam inşallah doğal olarak milleti biraz sıkıştırıyorum ama artık :)))))))))))) ,dare edin beni biraz
tamamcanım okursan bildirirsincanım ben bugün şehir dışına çıkıyorum akşam erken dönebilirsem olmadı yarın okurum duanu..
ah yazık benim canım inşallah kolay gçer işin hemencecik biterYine işteyiiiimm böööööööööö.....
Allahkabul etsin canımben duayı okudum allah kabu etsinnn
herkeslere günaydınnnnnnnn iyi pazarlarrrrrrrr
ayşemmmmmmmmmmmm rabbim yardımcın olsun canımmmmm
işte ki günün su gibi aksın.... akşam olduğunu bile anlama inşallah
ah yazık benim canım inşallah kolay gçer işin hemencecik biter
işte ki günün su gibi aksın.... akşam olduğunu bile anlama inşallah
sanada iyi pazarlar günün aydın olsun
canım ceyline deeğil bana okuyoruzbir an önce bitirmek en güzeli..Allah senden razı olsun takip ediyoruz senin sayende..mayısa kadar biter sanıyorum..bu arada,ben ceylin'in duasını da okudum şimdiden..Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah..
Sağoluuuuun... Kocamın da doğum günü kız yazık adam evde tek kaldı..
ya ben hiç anlamıyorum infertilitede ist ank çok gelişmiş yerler olması gerekben tedavilerime adanada devam ediyorumm ama burada bile kan pıhtılaşması için ilaç veriliyor bize :26:clxsensanırım ismi bu sanırım bendede var kan pıhtılaşması benim gittim merkez bunaları yapmak istemedi ben çukurova ünvrts de kendim yaprtırdım 2 test zaten birisi çok önemli ileri derecede kan pıhtılaşması olduğunu gösteriyor diğerdi daha az çok önemli değil isimlerini hatırlayamadım bende az olandan çıktı ama dr zaten 10 kadında 9 çıkar bu demişti
günaydın herkese..evet canım çok gelişmiş belki ama istanbul'da biraz ticarete dökülmüş gibi,ben artık baya bir deneyim kazandım ama bilinçsiz olan yüzlerce kişi var ve o kadar çok para harcıyorlarki...senin yaptırdığın test kardiyovasküler risk panelidir onda belli oluyor pıhtılaşma prob.olup olmadığı..gerçi benim durumuma gittiğim hemen hemen her dr.farklı şey söyledi..bazısı gebelik oluştuğu andan itibaren iğne kullanıcaz dedi,kimisi sadece ilaç yeterli iğne olacak kadar durumun yok dedi,kimisi de hiçbirine gerek yok dedi..bu durumda işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor malesef..ve inan gittiğim merkezlerin hepsi de istanbulda tanınmış merkezler ve dr.lar..(
günaydın herkese..evet canım çok gelişmiş belki ama istanbul'da biraz ticarete dökülmüş gibi,ben artık baya bir deneyim kazandım ama bilinçsiz olan yüzlerce kişi var ve o kadar çok para harcıyorlarki...senin yaptırdığın test kardiyovasküler risk panelidir onda belli oluyor pıhtılaşma prob.olup olmadığı..gerçi benim durumuma gittiğim hemen hemen her dr.farklı şey söyledi..bazısı gebelik oluştuğu andan itibaren iğne kullanıcaz dedi,kimisi sadece ilaç yeterli iğne olacak kadar durumun yok dedi,kimisi de hiçbirine gerek yok dedi..bu durumda işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor malesef..ve inan gittiğim merkezlerin hepsi de istanbulda tanınmış merkezler ve dr.lar..(
ya ben hiç anlamıyorum infertilitede ist ank çok gelişmiş yerler olması gerekben tedavilerime adanada devam ediyorumm ama burada bile kan pıhtılaşması için ilaç veriliyor bize :26:clxsensanırım ismi bu sanırım bendede var kan pıhtılaşması benim gittim merkez bunaları yapmak istemedi ben çukurova ünvrts de kendim yaprtırdım 2 test zaten birisi çok önemli ileri derecede kan pıhtılaşması olduğunu gösteriyor diğerdi daha az çok önemli değil isimlerini hatırlayamadım bende az olandan çıktı ama dr zaten 10 kadında 9 çıkar bu demişti
canım ben çukurova ünverstesi tüp bebebk dr gittim bu durumlar için (ayrıca benim yumurta kalitem bozuk )bana bu kan sulandırıcı iğnelerii transferle birlikte hemen kulanmaya başlıyorsun dedilerr ve 9 ay boyunca kulancaksın yoksa düşüğe sepep olur durum dedilerayrıca ben bu durumla ilğili bir kaç merkezle görüştümmmm ist ank falann hepside kulanman lazım dediler bana :26::26: yaaa zaten ben anlamıyorum ki bu işi dr diyorkiii 10 kadından 9 da bu sorun varrrrr eeeeee bu 10 kanının 9 tedavi gören insanlarmı diyorum hayır diyor o halde kan pıhtılaşması olup bu ilaçalı kulanmadan gebebliğini doğumla bitiren kadınlar var diyorum evet diyor dr eeeeee peki biz diyorum sizler risk alacak durumda değilsiniz diyor sizde hiç bir şeyi şansa bırakacak lüksümüz yyok diyorrrrrrrrrr ayrıca o kadınlar şanslılar diyorrrrrrr
sanırım her şey kısmet rabbim eğerki verecek her şartta veriyorrr olmayacaksada her şey bahane oluyorn
canım sanıyorum aşılama önerecektir..benim bildiğim kadarıyla klomen tedavisinden sonraki aşama aşılama..inşallah hiçbirine gerek kalmaz da müjdeli haberler veririz hepimiz..
canım klomenden sonraki aşama aşılamadır ama 5 ay çok olmuş yaaaaaaaaaa normalde 3 aydır ki zaten devlette ilaçla yumurta takbini 3 ay istiyor ilerleyen aşamalardaaaa ama neyse geçmiş 5 ay inşşşş bebiş seni daha fazla bekletmesin
ben de çift çizgiyi görmek istiyorum artık
ikinci tüp bebek denemem de ne yazık ki negatif bugün 10. gün test negatif çıktı, ilkinde de aynısı olmuştu...
ne yapacağımı bilemiyorum üzüntüden sürekli bişeyler yemekle meşgulüm. psikolojim alt üst oldu
kızlaaarrr mrb..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?