iyi akşamlar kk hatunlarıarada girip bakıyorum sizlere ne var ne yok kızlardan güzel haberler var mı diye . tabi bi de listeye bakıyorum azcık yavaşmıyız ne ilerlemiyor listemiz. bol bol dua etmemiz lazım dua ya hepimizin ihtiyacı var.
bu arada sizleri bişi sormak istiyorummağlum hepimiz aynı dertten muzdaribiz. sorum şu ki klomen okulanımından sonra doktorunuz hangi aşamaya geçirdi. mağlum ben 5 aydır hap (kolmen ) kulanıyorum. doktorum bu ayda kulan sonra konuşuruz dedi ama kafama takıldı aceba ne olcek nasıl bi yol izleyecek :26: :26: :26: :26: tabe her doktor aynı degil ama olsun sizlerede sorum dedim. oooffs ne yapacek bu doktor aceba :26: :26: :26:
iyi akşamlar kk hatunlarıarada girip bakıyorum sizlere ne var ne yok kızlardan güzel haberler var mı diye . tabi bi de listeye bakıyorum azcık yavaşmıyız ne ilerlemiyor listemiz. bol bol dua etmemiz lazım dua ya hepimizin ihtiyacı var.
bu arada sizleri bişi sormak istiyorummağlum hepimiz aynı dertten muzdaribiz. sorum şu ki klomen okulanımından sonra doktorunuz hangi aşamaya geçirdi. mağlum ben 5 aydır hap (klomen ) kulanıyorum. doktorum bu ayda kulan sonra konuşuruz dedi ama kafama takıldı aceba ne olcek nasıl bi yol izleyecek :26: :26: :26: :26: tabe her doktor aynı degil ama olsun sizlerede sorum dedim. oooffs ne yapacek bu doktor aceba :26: :26: :26:
canım klomenden sonraki aşama aşılamadır ama 5 ay çok olmuş yaaaaaaaaaa normalde 3 aydır ki zaten devlette ilaçla yumurta takbini 3 ay istiyor ilerleyen aşamalardaaaa ama neyse geçmiş 5 ay inşşşş bebiş seni daha fazla bekletmesin
5 ay çok değil aslında..ben en fazla 6 ay diye biliyordum ama gittiğim devlet hastanesi dr.u normalde en fazla 12 ay, ama biz bunu herkese açıklamıyoruz dedi..
canım ben bunu ilk kez duydum 6 ay 12 ayı falan......... ben tüp bebek raporuyla ilğili bir çok şeyi okyup sağlık bakanlığına bir sürü mail attım ve bir dernekle de bu konuda haberleşip hareket ediyoruz tüp bebek raporu çıkacağında 3 defa ilaçlı yumurta takibi 2 defa iğne ile (kolomen yada bezderi hapla yapılanları kabul etmezler )yapılmış aşılama isterlerrr
ama bilemiyorum dr neden öyle demişşş
heparin tablet mi.........iyiymiş öyleyse niye igneyle acı çekiyoruzki............hatta bende semra kahraman hanım birsürü test istedi.........bunlardan birisi pıhtılaşma içinmiş.......daha önceki 5 tüpbebek tedavimde hiç böyle bişey dememişlerdi...............eeeeeeee bundada ne olduki transferden önce bacagımdan ilkini hemşireye vurdurdum ikinciyi ben vurdum.........transferden önce bıraktırdı drum..........bacagım kıpkırmızı mosmor olmuştu neden bıraktırdı hala bilmiyorum........ignelerde elimde kaldı.......inno.......diye bişey..........progestan ignelerdende hemen 3. gün olmadan kalçalarımı görseniz.........bir ızdırap............o acıda agrıdan.........embriyoyu bile unutup istemiyorum diye agladıgımı anlatamam herseferinde böyle oluyor.........sonra jele geçti...........daha negatif sonucu alıyorum 12 gün sonra ama kalçamın ağrısını anlatamam............of of.................açıkçası dr.a güveniyorum.ankara'dan gelmiş bir dr.benim durumumla ilgili de çok net bilgiler vermişti..mesela,kanda pıhtılaşma prob.olanlar için kan sulandırıcı heparin tarzı ilaçları biz ankarad 5 yıldan beri uyguluyorduk,ama istanbulda yaklaşık 2yıldan beri uygulamaya geçmiş dedi.gerçekten de istanbul'da bu durum yeni yeni duyuluyor..istanbul'da oldukça ticari yaklaşılıyor.hemen hemen bütün tanınmış tüp bebek merkezleriye görüşen biri olarak söylüyorum..
heparin tablet mi.........iyiymiş öyleyse niye igneyle acı çekiyoruzki............hatta bende semra kahraman hanım birsürü test istedi.........bunlardan birisi pıhtılaşma içinmiş.......daha önceki 5 tüpbebek tedavimde hiç böyle bişey dememişlerdi...............eeeeeeee bundada ne olduki transferden önce bacagımdan ilkini hemşireye vurdurdum ikinciyi ben vurdum.........transferden önce bıraktırdı drum..........bacagım kıpkırmızı mosmor olmuştu neden bıraktırdı hala bilmiyorum........ignelerde elimde kaldı.......inno.......diye bişey..........progestan ignelerdende hemen 3. gün olmadan kalçalarımı görseniz.........bir ızdırap............o acıda agrıdan.........embriyoyu bile unutup istemiyorum diye agladıgımı anlatamam herseferinde böyle oluyor.........sonra jele geçti...........daha negatif sonucu alıyorum 12 gün sonra ama kalçamın ağrısını anlatamam............of of.................
heparin tablet mi.........iyiymiş öyleyse niye igneyle acı çekiyoruzki............hatta bende semra kahraman hanım birsürü test istedi.........bunlardan birisi pıhtılaşma içinmiş.......daha önceki 5 tüpbebek tedavimde hiç böyle bişey dememişlerdi...............eeeeeeee bundada ne olduki transferden önce bacagımdan ilkini hemşireye vurdurdum ikinciyi ben vurdum.........transferden önce bıraktırdı drum..........bacagım kıpkırmızı mosmor olmuştu neden bıraktırdı hala bilmiyorum........ignelerde elimde kaldı.......inno.......diye bişey..........progestan ignelerdende hemen 3. gün olmadan kalçalarımı görseniz.........bir ızdırap............o acıda agrıdan.........embriyoyu bile unutup istemiyorum diye agladıgımı anlatamam herseferinde böyle oluyor.........sonra jele geçti...........daha negatif sonucu alıyorum 12 gün sonra ama kalçamın ağrısını anlatamam............of of.................
canım ben senin pc nin bozuk olduğunu biliyorum zateniyi akşamlarr kızlarr benim pc nin klavyesi bozuktu ama ben eski pc nin klavyesi idare etmeye çalışıyorum neyse ya ben hillin duqasını okumuştum söylemiştim yoksa hilain duasını okumadım olarak mı biliyorsunuzz pembenin duasınıda bugün okudum kusura bakmayın eşim vardı kaçgündür okuamamılştım şehir dışından gelmişti dün gitti bugünde pembenin duasını okudum allah kabul etsinn
herkese iyigeceler..kusura bakmayın geç kaldım.ama ben özelden mesaj atmıştım..her neyse,ben bu listeden devam edeceğim,bu konuda endişeniz olmasın..pembe arkadaşımın duasını az önce okudum Allah kabul etsin inşallah..
msj gelmedi bana ben sana daha önce msj attım özelden cevap gelmedi şimdide msj kutun dolu dior senin için kimseyide zorlamak istemiyorum habire mesj atıp açıkçası
Allah kabul etsin duanıda
Yine işteyiiiimm böööööööööö.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?