of of of..bir yikim daha yaaaa....ya tek embriyoya inincemi dusme orani azaldi; diger topiklerede bakiyorum zaman zaman bir cok kisi negatif almis....ya inanilmaz uzuldum..bir kez daha benimd eumutlarim yikildi...simdi susma zamani..............
aşşam erken çıkmak zorunda kaldım merak içindeydim ama,evet birkez daha SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ sana söylecek bir şey bulamıyorum yarbbim yardımcın olsunn
cnm yaa çok üzüldüm...
dediğin gibi zamanı değilmiş demek...
söylenecek bişi bulamıyorum..
Allahım eşine ve sana sağlık sıhhat versin...
rabbim hayırlısını versin dicek bişiy bulamıyorum nedesem boş
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
beren660------------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
ayşe-----------------------okudu
neslyy---------------------okudu
tweety25------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
son_ece
hilbay
mayflowers
4 adet boş----------------okundu
Allah kabul etsinpembenin ve nurcanın duasını okudum RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar versin
ben de içinizi karartayım mı? benim yumoşlar yine büyümemiş... 5 gün daha ilaç alıcam sonra yine kontrol ama bişey çıkmayacağından eminim..
çok yoruldum canlarım çok üzdüm yıprattım kendimi.. perşembeden sonra bu işe bir nokta koyacağım.. olmuyorsa olmuyordur.. benim için tevekkül zamanıdır artık... oluruna bırakıyorum tedavi falan olmayacağım..
şu 5 günüde bi atlat bakalım hiç bi gelime yoksa bırak bu osmanı sen...ben de içinizi karartayım mı? benim yumoşlar yine büyümemiş... 5 gün daha ilaç alıcam sonra yine kontrol ama bişey çıkmayacağından eminim..
çok yoruldum canlarım çok üzdüm yıprattım kendimi.. perşembeden sonra bu işe bir nokta koyacağım.. olmuyorsa olmuyordur.. benim için tevekkül zamanıdır artık... oluruna bırakıyorum tedavi falan olmayacağım..
Allah kabul etsin
ya önünde daha 5 gün var gelişir belki diyip senide kendimide kandırıyomuş gibi yapmak istemiyorum nedim canımm rabbim hakkında hayırllısısnı versin ama birdahada denersen mutlaka istanbulda dene canım artık sizin doktora hiç güvenim kalmadı((((
ya önünde daha 5 gün var gelişir belki diyip senide kendimide kandırıyomuş gibi yapmak istemiyorum nedim canımm rabbim hakkında hayırllısısnı versin ama birdahada denersen mutlaka istanbulda dene canım artık sizin doktora hiç güvenim kalmadı((((
şu 5 günüde bi atlat bakalım hiç bi gelime yoksa bırak bu osmanı sen...
ayy evet yaa resmen oyunak gibi oynuyolar kızla...
kuzu böyle olumlu düşünmene sevindimmmmm umarım sonrakinde her şey daha güzel olur hatta tedaviye bile gerek kalmazben iyiyim gerçekten lütfen sizde üüzülmeyin bundan sonraki tedaviyi konuştuk doktorumla benim embriyolarım 5.gün 1. kalite ve 2 adetti kıssmet başka hiçbirşey değil gerçekten zamanı değilmiş henüz .büyük ihtimalle rahim kalınlığı yüzünden tutmadığı düşünülüyo daha çncede gebelik kayıpları olduğu için embriyolara pgt yaptırılacak bizim kuzucuklara 1500 dolar kaçmışta:)) neyse inşallah bundan sonra hamişlerimiz sağlıkla doğurur tedavide olanlar sağlıklı bir gebelik elde eder......ama ben en az 5 ay yokum bu savaşta....
ben de içinizi karartayım mı? benim yumoşlar yine büyümemiş... 5 gün daha ilaç alıcam sonra yine kontrol ama bişey çıkmayacağından eminim..
yok canlarım beş gün daha laf olsun diye kullanıcam ilaçlarımı ama sonrası diye bişey yok.. halim kalmadı uzuuun bir süre peşini bırakıcam bu işin belki de temelli.. küstüm artık istemiyorum.. öyle kırıldı ki içim değil yumurtaların büyümesi bugün kese görsem us de sevinemiycem, halim kalmadı..
meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugün ikinci ignemi vurcam ama nasıl vuruldugu konusunda bilgisi olan varmı
ah canım ah nolur üzme kendini rabbimden hayırlısı canım ya inşallah rabbim nasip eder evlatsahibi olmayıyok canlarım beş gün daha laf olsun diye kullanıcam ilaçlarımı ama sonrası diye bişey yok.. halim kalmadı uzuuun bir süre peşini bırakıcam bu işin belki de temelli.. küstüm artık istemiyorum.. öyle kırıldı ki içim değil yumurtaların büyümesi bugün kese görsem us de sevinemiycem, halim kalmadı..
meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugün ikinci ignemi vurcam ama nasıl vuruldugu konusunda bilgisi olan varmı
son_ece
hilbay
mayflowers
kızlar pembnin duasını okuyamayacak olan haber versin ona göre başkasına okutalım kızlar
ayy evet yaa çok uzadı...
iyi akşamlarr kızlarr benim pc nin klavyesi bozuktu ama ben eski pc nin klavyesi idare etmeye çalışıyorum neyse ya ben hillin duqasını okumuştum söylemiştim yoksa hilain duasını okumadım olarak mı biliyorsunuzz pembenin duasınıda bugün okudum kusura bakmayın eşim vardı kaçgündür okuamamılştım şehir dışından gelmişti dün gitti bugünde pembenin duasını okudum allah kabul etsinnya son ece nin pc bozuktu enson hilbayda haftasonu giremiyor işyerinden giryor myfloverdan hiç haberim yok ya aslında okunsa 2-3 haftada biterherkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?