Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seks yapın bol bol özellikle yumurtlama günlerindeYeni evliyiz çocuk istiyoruz kesin ve net sonuç almak istiyorum nasıl yapabiliriz kizlar ne yapmam lazım . Arkadaşlarımın bebekleri var onları gördükçe ağlıyorum çok duygulaniyorum hamile kalmak için neler tavsiye edilir lütfen yardimci olun
Denemedik ben biraz tedirginimYani doğal olarak hamile kalmanın tek bir yolu var… Denediniz mi hiç?
Seks te tedirginim korkularım varSeks yapın bol bol özellikle yumurtlama günlerinde
Çok duygulaniyorum çok tatlılarBebekleri görünce neden ağlıyorsunuz
Vajinusmus mu yoksa? İlk önce seks işini halledin bebeği sonra düşünürsünüzSeks te tedirginim korkularım var
Ya ilişkiye girme korkum var canım acır dayanamam alamam şeklindeVajinusmus mu yoksa? İlk önce seks işini halledin bebeği sonra düşünürsünüz
İlişkiye girmeye korkup, bebek görüp ağlamak...Ya ilişkiye girme korkum var canım acır dayanamam alamam şeklinde
Korkum olmasaSeks yapacaksınız bol bol
Psikolojik mi diyorsun bilemiyorumİlişkiye girmeye korkup, bebek görüp ağlamak...
Önce psikologa gidin.
İnşallah nasip olurÇok duygulaniyorum çok tatlılar
İnşallah canım ya ne yapacağımi bilmiyorum aklım çok karışıkİnşallah nasip olur
Seksten korkuyorsan önce o meseleyi hallet sonra çocuk işine odaklan. Yoksa hamilelik döneminde aranıza soğukluk girer ve toparlanmama ihtimali varKorkum olmasa