B burcuoben Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2012 26 0 16 İstanbul 11 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burcuoben #1 Hepsi bir birinden cici
B burcuoben Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2012 26 0 16 İstanbul 11 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burcuoben #2 Kızlar sabah actıgım sayada bı sorun olustu arkadasın sanırım kullandıgım yalnıs cumleden ben sıze moddelerımı gormenız ve yorumlamanız acısından koymustum hepsı bu yani ben zten tıcaretımı dukkanımda yapıyorum buna ıhtıyaacım yok
Kızlar sabah actıgım sayada bı sorun olustu arkadasın sanırım kullandıgım yalnıs cumleden ben sıze moddelerımı gormenız ve yorumlamanız acısından koymustum hepsı bu yani ben zten tıcaretımı dukkanımda yapıyorum buna ıhtıyaacım yok
B burcuoben Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2012 26 0 16 İstanbul 11 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burcuoben #3 Kızlar merheba sabah actıgım bolmede beım kullandıgım yalnıs bı kelıme yuzunden kapatılar lutfen yalnıs anlamasın kımse ben sadece modellerı sıze gostermek amaclı koydum yorumları paylasalımdıye benım bu sıtenın tıcaretıne ıhtıyacım yok benım zaten tıcaret yaptıgın bı ıs yerım var
Kızlar merheba sabah actıgım bolmede beım kullandıgım yalnıs bı kelıme yuzunden kapatılar lutfen yalnıs anlamasın kımse ben sadece modellerı sıze gostermek amaclı koydum yorumları paylasalımdıye benım bu sıtenın tıcaretıne ıhtıyacım yok benım zaten tıcaret yaptıgın bı ıs yerım var
B burcuoben Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2012 26 0 16 İstanbul 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burcuoben #4 kızlar yorum yokmu hıç
K KARAYEL82 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2011 25 4 88 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burcuoben #5 güzellermiş özellikle benim beğendiğim çerçeveli olan
B burcuadin Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2012 25 0 16 İstanbul 19 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burcuoben #6 hepsi birbirinden guzel cnm ya