Ben olduğunu düşünüyordum aslında
Ya bunu bende anlayamıyorum
Ben olduğunu düşünüyordum aslında
Ama olduğunu sandığım zamanlarda çift çizgim çıkmadı
Ya bunu bende anlayamıyorum
Çift çizgi çıktığında yani yumurtlama olduğu gün akıntı oldu ama çok az
Yumurtlama bittiği zaman bildiğin yumurta akı geldi resmen
O yüzden emin olamadım
Sende bugün mü oldu
Saldın ya önce senin olcak gibi geliyorAçıkçası ben hiç takip etmedim, test falan da yapmadım ama ayın böyle belirli günleri fazla geliyor ya ondan sordum.
Saldım kızlar ben olursa olur, olmazsa da daha zamanı var kafasındayım
Taktıkça olmuyor çünkü.
Saldın ya önce senin olcak gibi geliyor
Bende hiç yediğime dikkat etmiyorum hamile kalıcam diye sjfksbdsmnd hani kalsam hamileyim der geçerim ama regl oldukça yağlarla gözgöze geliyorum
Bu ay da regl olursam diyete başlıyorum
Bende geçen ay görev gibiydiMegg açıkçası illa olsun kafasında değilim belki de ondan.
Bir de dün şunu fark ettim.
İlişkimiz oldu gayet iyiydi yani zevk aldım ama hamile kalmak için şartlanınca zevk alamıyorsun.
Saldım o yüzden
Tadını çıkarıyorum eğer sorun yoksa elbet olur.
1 sene zaman tanıdım kendime bu süre de zaten sorun varsa çıkar yoksa da doğal yolla hamile kalmış olurum.
Hem de artık dibine vururum tadını çıkarmanın
Diyeti bende yapıyorum yaza kadar 7-8 kilo vereceğim
Bende geçen ay görev gibiydi
Robottum ahaha
Bu ay öyle değil
Belirtim de yok hem
Midem de bulanmıyor bel kasık ağrım da yok
Diyet yapamıyorum şu ara ya
Bide çalışmıyorum evdeyim ya iyice yemeye verdim kendimi sanki
İzmirde hava mis ama koronadan çıkıp gezemiyoruz bile
Eve tıkınınca da dolapla gözgöze geliyoruz ahaha
Oo hemşoAaa hemşoo
Pandemiden beri daha Kordon'a gidemedim.
Yalan oldu spor ancak boğazımı tutmaya çalışıyorum
Yavrum valla görev gibi olacağına sadece adam zevk alacağına hiç yapmam daha iyi
Olacak olacak akışına bırak yeter ki
Canım üzülme baksana forumda kimler neler deniyor eşler yanımızda olsun olmasın herşey nasip kısmetBende anne olmak çok istiyorum kızlar malesef sizin gibi sanslı değilim eşim yanımda yok psikolojim alt üst oldu her izine geldiğinde degerlendiriyoruz ama bir kere denk gelse 2.ye denk gelmiyor malesef artık ne yapmacağımı şaştım
Oo hemşo
Valla diyet yapabiliyorsan helal olsunben bu ara yapamıyorum hiç
Akışına bıraktım herşeyi aman düşüne düşüne kilo alıyoruz belki de
Ben çok kafama takıyorum 1 kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra olmadı zaten Rabbim büyükCanım üzülme baksana forumda kimler neler deniyor eşler yanımızda olsun olmasın herşey nasip kısmet
2 günde bir değerlendirenler kürler ilaçlar çaylar
Herkes uğraşıyor ama Allah nasip ettiğinde olacak o yüzden stresten uzak dur
Gerçi bunu ben bile uygulamıyorum ama herşeyin başı stres
Helal olsunDiyetim de yememek
Allah sağlıklı hayırlı evlat versin hepimizeBen çok kafama takıyorum 1 kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra olmadı zaten Rabbim büyük
Ben çok kafama takıyorum 1 kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra olmadı zaten Rabbim büyük
Tabikide öyle amin cümlemizeAllah sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize
Geç olsun güç olmasın napalım
Canım öyle kafaya takmamak lazım ama işte insanoğluyuz ne kadar takmayalım desekte o bilinç altına yerleşiyor artık 2 sene vajinismus hastasıydım tedavi oldum eşimin tayini çıktı götüremedi beni ilk denememizde hamile kaldım kimyasal gebelikle sonuçlandı izine geldiğinde de yumurtlama gününü kaçırıyoruz ne yapacağımı şaştım kaldım 2 senem boştan yere gitti şimdi düzeldim eşim yok yanımdaSıkma canını Rabbim büyük.
Takıl buraya kafanı dağıt bize yaz ama üzülme
Canım öyle kafaya takmamak lazım ama işte insanoğluyuz ne kadar takmayalım desekte o bilinç altına yerleşiyor artık 2 sene vajinismus hastasıydım tedavi oldum eşimin tayini çıktı götüremedi beni ilk denememizde hamile kaldım kimyasal gebelikle sonuçlandı izine geldiğinde de yumurtlama gününü kaçırıyoruz ne yapacağımı şaştım kaldım 2 senem boştan yere gitti şimdi düzeldim eşim yok yanımda
İnşallah kuzumCanım benim senin yerinde kim olsa üzülür ama bak eşin yanına gelmiş bundan sonra olacak bebeğiniz.
2 sene kayıp değil de zamanı değilmiş diyelim
İnşallah kuzumsenin bebiş varmı yada olması için bişeyler deniyomusun kür felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?