Gebeliğe Hazırlık Bebiş yükleniyorr 👶😆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi şehrini de söylemezsin sen
Hayırlısı olsun canım inşallah
Bugün de yeni şeyler öğrendim en azından
28 gün de bi oluyordum ya ben hep düzenli düşündüm meğer tembellermiş
Kime çektilerse

Selam arkadaşlar bende 1 şubatta adetin 2.günü hormon testi verdim ve ulturasonla baktı sağ yumurtalık pcos dedi sanırım pek anlayamadım sol yumurtalık 4 mm kist dedi galiba. Bu maskelerden konuşulanları anlayamıyorum Doktor adet bitiminden 3 gün sonra gel smear testi alıcam dedi. Şimdi pazartesini bekliyorum korku değilde utanma olayı var bende. Aslında doğum yaptığım için ne korku ne utanma olmaması lazım ama işte dediğim gibi maalesef utanma ağır basıyor....

Ultrasonla alttan bakmadı mı zaten?
Çok uzun sürmüyormuş zaten hemen bakıp işlerini halledip gidiyorlar
Korkmuyorsan utanılacak çok vakit kalmıyor

Ultrasonla alttan bakmadı mı zaten?
Çok uzun sürmüyormuş zaten hemen bakıp işlerini halledip gidiyorlar
Korkmuyorsan utanılacak çok vakit kalmıyor
Yok o gün adet olduğum için bakmadı 3 gün sonra gel dedi hafta sonu araya girdi pazartesi gideceğim yani ah ne bileyim bir türlü kendimi o konuda dizginleyemiyorum aşırı tedirginim Dua ediyorum içim rahatlasın da olsun bitsin temiz sonuç çıksın

Doğum yaptım dediniz
Hiç mi bakılmadı bu zamana kadar alttan?

Hiç gitmedim aklıma bile gelmedi gitmek. Şimdi ikinci çocuğu düşünüyoruz 8 aydır deniyoruz olmayınca bir muayene olmak istedim..
Ne şanslıymışsınız valla
Bu kadar zaman hiç alttan muayene olmamış olmak

Ne şanslıymışsınız valla
Bu kadar zaman hiç alttan muayene olmamış olmak
Şans mı şanssızlık mı göreceğiz bakalım arkadaşım eğer bir sorun olmazsa gerçekten şanslı olacağım ki inşallah bi sorun olmaz.. alttan muayene doğum yaptığımda çok oldum açılma olayından dolayı

Bence tamamen bilim dışı olarak söylüyorum ama
Bir sorun olsa zaten şimdiye kadar muayene olmadan gelemezdin
Zaten 1 kere doğum yapmışsınız
En azından hamile kalmak konusunda büyük bir sorun yok demek bana göre bu

Biz muhteşem üçlü henüz hiç hamile kalamadık mesela

Kulaklarım çınladı

Çok şükür Allah sizlerede tattırsın bu duyguyu inşallah Yani elbette öyle bi sıkıntı olsaydı şimdiye kadar baya çatala çıkmış olurdum aklıma takılan konu adet olmadan önce 1 hafta boyunca kanamalı akıntım oldu. Kasıklarım çok ağrıyor. Kötü bişe çıkarsa diye kendimi alamıyorum bu düşünceden.. Allah herkese sağlık versin gerisi hallolur O’nun izniyle

Kist filan varken oluyor diye biliyorum öyle şeyler
İçini ferah tut bence

Otomatik korunuyoruz biz
Millet korunmak için çabalar bize gerek yok
Sadece çocuk için çabalarız

Kızlarr nasıl gidiyor hayat

Şuan uykulu ve pazartesi sendromlu
Senin
Bende eşimi işe yolculadım kahvaltı sofrasını toplucam totomu kaldırabilirsem haftaya pazartesi regl günüm
Geçen aya kıyasla tek bir belirtim yok galiba regl olcam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…