5 gğn geçti çift çizgi var kanda da bu çıktı sizce hamile miyimOldu olcak testini at bu ne demek oluyor şimdi de
Şıpır şıpır ağladım demedin ya moralim bozuldu biliyordum zaten falan filan dedin ahaha
Maşallah tosuncuk geliyor
En azından git bi hormonlarına baktır canım
İnsan bi dala tutunmak istiyor böyle olunca da morali bozuluyor çok iyi anlıyorum
Benimde yumurtlama zamanım ağrım olmazdı bugün sancım var sinirliyim regl olmuş gibi
Ağrı geldikçe sinirleniyorum resmen
Git ped al adetin yaklaşıyor demektir5 gğn geçti çift çizgi var kanda da bu çıktı sizce hamile miyim
Regl olunca bende aynen böyleyim karamsarlığa bürünüyorumGitmeyeceğim.
İstemiyorum çocuk
Ben oldum regl boyum 5 cm daha uzadı
Regl olunca bende aynen böyleyim karamsarlığa bürünüyorum
Yine yumurtlama gördüm dün bugün çatlama oldu ama heycanlandırmıyor çünkü bu sevdalar boşuna leyyyy
Görev saati geldi hadi gibi oluyor dimiYa böyle olunca sekste yapasım gelmiyor benim
Güldürme ya ben ağlamak istiyorum
Görev saati geldi hadi gibi oluyor dimi
Yumurtlaman ne zaman?
Ağlama ya bu hain hormonlar 2 ağla hemen bozuluyor ama 2 kahkaha at bi halt olduğu yok
Yumurtlama zamanları hariç bizde free takılıyoruz ama yumurtlama zamanı planlarımızı bile erteliyoruz sırf bi umut için işte8 günüm var.
Ben normal de hiç sallamam yani yumurtlama falan canımız ne zaman isterse o an birlikte oluruz.
Gece gündüz fark etmiyor
Böyle yumurtlama da yapalım deyince eşim bile kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum diyor
Ağlayayım her şey üst üste geliyor yıldım valla
Yumurtlama zamanları hariç bizde free takılıyoruz ama yumurtlama zamanı planlarımızı bile erteliyoruz sırf bi umut için işte
Diyet bile yapmadım hamile kalırım da kilolarım için ona sığınırım diye sdfjk o da yok kaldım yağlarımla başbaşa
Slm kızlar nasılsıniz görüşmeyeli
Ay inşallahBen 3 kilo verdim diyorum ki şimdi hamile kalırsam fazla almayayım skldlsşd
Bebek olduğu yok işte kendimi avutuyorum.
Senin de olacak en kısa zaman da ben hissediyorum.
Hatta bizim oğlumuz giggles'ın kızı olacak :))
Ben tanışmadım seninle ama hoşgeldinSlm kızlar nasılsıniz görüşmeyeli
Ay inşallah
Ağzından bal damlıyor valla
Olsun da kız erkek ikiz üçüz farketmez
Gigin kızına beşik kertmeleri shdkfksk
Aslında önceden beri sizin grubunuzdayim ama çalışmaya başlayınca yazamadım. Bende sizin gibi hamile olma hayalleri kuruyorum. Teşekkür ederim. Yaş 34 ikinci evliliğim ilk eşimden iki oğlum var. Bu eşimden çocuğum yok onun için ilk olacak çocuğumuz olursa. 6 aydır korunmuyoruz ama gebelikte olmadı.Ben tanışmadım seninle ama hoşgeldin
Hamile olma hayalleri kuruyoruz sen nasılsın
Bende aralıktan beri korunmuyorumİnşallah bizimkiler de olsun artık
Ocakta açmışsın bu topiği ben ağustostan beridir korunmuyorum hala olmamış
İnşallah bu topik uğurlu gelirAslında önceden beri sizin grubunuzdayim ama çalışmaya başlayınca yazamadım. Bende sizin gibi hamile olma hayalleri kuruyorum. Teşekkür ederim. Yaş 34 ikinci evliliğim ilk eşimden iki oğlum var. Bu eşimden çocuğum yok onun için ilk olacak çocuğumuz olursa. 6 aydır korunmuyoruz ama gebelikte olmadı.
Aslında önceden beri sizin grubunuzdayim ama çalışmaya başlayınca yazamadım. Bende sizin gibi hamile olma hayalleri kuruyorum. Teşekkür ederim. Yaş 34 ikinci evliliğim ilk eşimden iki oğlum var. Bu eşimden çocuğum yok onun için ilk olacak çocuğumuz olursa. 6 aydır korunmuyoruz ama gebelikte olmadı.
Bende aralıktan beri korunmuyorum
Zaten şansım gülmedi baştan, ilk deneyeceğimizde korona oldum aralıkta
Atlattım denicektik ara kanama yaşadım ocakta şubatta martta olmadı nisanda da olmadı şimdi 30 nisanı bekliyorum işte ondan da umudum yok
5 6 aydır deniyorum bende
Ay bide çevredekiler soruyor bana ulaşamasalar anneme soruyorlar
Ben onlara sormuyorum 3 çocuğuyla kızın geri gelmiş kocasıyla kavga edip diye
Bazen cidden kalbim kararıyor böyle insanlar yüzünden
İyi ki korona var da yüzlerini görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?