- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Yaaaaa hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah. Ben demiştim sırayla hepiniz inşallah. Topiğin senesi dolmadan güzel haberler vereceksiniz
İnşallahYaaaaa hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah. Ben demiştim sırayla hepiniz inşallah. Topiğin senesi dolmadan güzel haberler vereceksiniz
Çok teşekkür ederimYaaaaa hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah. Ben demiştim sırayla hepiniz inşallah. Topiğin senesi dolmadan güzel haberler vereceksiniz
Uff buna çok güldümİnşallah
Bebiş yükleniyor dedik başlığa
Ama net yavaş sanırım tam çekmiyor gige yüklendi şu an
Bize daha var
Başıma bela açayım onla uğraşırken düşünmemStres yapma olacağını düşününce oluyor işte
İnanmayınca benim gibi test bile almıyorsun
Bazı geceler düşünmekten uyuyamadığımı bilirim
Çünkü olacak diye bekliyordum hep
Bi kırılma noktası oluyor sonra kapatıyorsun tamamen olayı
Yok ya topiği ocakta açtık 3 ayda yüklendi işte burası dağ başı anca çekiyorUff buna çok güldüm
Az çekiyor ondan sırayka
Bana 10 ayda yüklendi
İnşallah
Bebiş yükleniyor dedik başlığa
Ama net yavaş sanırım tam çekmiyor gige yüklendi şu an
Bize daha var
Topiği aceleyle açtım sanırım o an bimcell aldım çekmiyorMegg çeken bir yere geçelim bizde
Topiği aceleyle açtım sanırım o an bimcell aldım çekmiyor
Aman ağzını hayra açarsınBaşıma bela açayım onla uğraşırken düşünmembelayı seçemiyorum tövbe est
O lafın devamı var kafayı sıyırırsam onu da yaparım ahahaahah çok güldüm kendimeAman ağzını hayra açarsın
Bu konuyla ilgili çalışmalar sürüyorBiz kapsama alanı dışında kaldık
Ay dur rica ediyorum onu bari yapmaO lafın devamı var kafayı sıyırırsam onu da yaparım ahahaahah çok güldüm kendime
O lafın devamı var kafayı sıyırırsam onu da yaparım ahahaahah çok güldüm kendime
Bu konuyla ilgili çalışmalar sürüyor
Pandemiden dolayı diyip bizi oyalıyorlar ama sözleşmenin süresi doluyor sıkıştırıyorum yumurtaları
Bi yandan da yemek yapıyorum buhardan saçmalayabilirim sorry
Show tvye haber olurum akşamAy dur rica ediyorum onu bari yapma
Sen biraz çıldırdın galiba
Burası türkiye
Saol canım sana da kolay gelsinKolay gelsin bende çalışmaya çalışıyorum
Saol canım sana da kolay gelsin
4 gündür sabahları midem bulanıyor bildiğin böğürüyorum içimde hayali çocuk var sanırım
Ocak ayında da olmuştu o zamandan hesaplarsak eylülde doğururum ama kimse görmez
AhahaEylüle ne kalmış şurada
Ben kimseye söylemem seni tanıdığımıShow tvye haber olurum akşam
Ahaha zaten görmedin ya ordan tanırsın işteBen kimseye söylemem seni tanıdığımı
Yok valla hiç öyle biriyle tanış olduğumu çaktıramamAhaha zaten görmedin ya ordan tanırsın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?