Gebeliğe Hazırlık Bebiş yükleniyorr 👶😆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 3 sene olacak evleneli daha olmadı
Olur canım benim vakti zamanı vardır diye kendimi de böyle avutuyorum bende... Rabbım ilk önce ilk defa bu duyguyu yaşayacak olanlara nasip etsin ama gerçekten evlat hasreti çekenlere sözüm meclisten dışarı ama biliyorsunuz ne caniler var yavrularına kıyan. Biz çok istiyoruz Rabbım diyorum ellerimi açıp her gece dua ediyorum. Ramazan ayının hürmetine hepimizin kucağı dolsun inşallah

İnşallah amin.
Bende istiyorum işte deniyoruz da bir kaç aydır ama olmuyor.

Dua ediyorum inşallah hepimizin kucakları dolar

İnşallah uğurlu gelir bu topik hepimize de... benim iki oğlum var şükürler olsun Rabbime her an dua ediyorum onların kılına zarar gelmesin diye ama her ay adetim geldiğinde ben evlatlarım var diye onlara sarılamıyorum ki işte. Çünkü babalarından boşandığım için ve şu anda başkasıyla evlendiğim için görüşmüyorlar benimle. Her gün gece yatağa girip ağlıyorum. Şimdiki eşim de üzülüyor halime. Ama o da bisey yapamıyor. Dert bende yok mu iste

Üzüldüm şimdi yeniden evlendin diye mi görüşmüyorlar

Üzüldüm şimdi yeniden evlendin diye mi görüşmüyorlar
Evet zaten babalarıyla boşandığım için çok konusmuyorlardi üzerinden çok geçmeden evlenince tamamen konuşmayı kestiler. Onları görmeyi geçtim seslerini bile duyamıyorum ya sormayın benim yüreğimin parçalanmış halini

Allah yardımcınız olsun ilerde anlarlar kıymetinizi

Allah yardımcınız olsun ilerde anlarlar kıymetinizi
İnşallah canım benim sağol desteğin için teşekkürler. Evlat söz konusu olduğunda inanın akan sular duruyor da Evlat bazen bilmiyor annenin kıymetini. Daha küçükler onun için onlar zamanı gelince anlayacaklar beni diyerek avutuyorum kendimi. Şu anda babaları onları yatılı okula vermiş oraya bile gelmemi istemiyorlar.

Ah ah anne gibi olmaz hiçbir şey
Anlarlar da geç olur
İnşallah tez zamanda sarılırsınız sımsıkı
Babası nasıl doldurduysa artık öfkeliler sana
Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin inş

Ah ah anne gibi olmaz hiçbir şey
Anlarlar da geç olur
İnşallah tez zamanda sarılırsınız sımsıkı
Babası nasıl doldurduysa artık öfkeliler sana
Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin inş
İnşallah tez zamanda kavuşuruz oğullarımla nasıl özledim bilseniz... İnşallah dediğin gibi olur hersey

giggles İzmir yağmurlu, bugün pazartesi berbat bir hafta sonu geçirdim.
Azıcık güzel haberler ver de içimiz açılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…