Teşekkürler kelebeğimYok valla hiç öyle biriyle tanış olduğumu çaktıramam
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali
Aynen öyle çok teşekkür ederim. Bi sıkıntım yok ama nasip işteHaydi hayırlısı inşallah en azından 2 kere anne olmuşsun.
Bir sıkıntı yok belli ki zamanı var :)
Aynen öyle çok teşekkür ederim. Bi sıkıntım yok ama nasip işte
İnşallah canım benim hepimizin olsun nasipler paylaşalım birlikteNasippp tabi.
Bize de yolla o nasipleri
İnşallah canım benim hepimizin olsun nasipler paylaşalım birlikte
Dert yok lütfen umut hep var unutmayalım ama cesuruz biz öyle olmalıyız.Ben dertliyim sen nasılsın Elif
Olur canım benim vakti zamanı vardır diye kendimi de böyle avutuyorum bende... Rabbım ilk önce ilk defa bu duyguyu yaşayacak olanlara nasip etsin ama gerçekten evlat hasreti çekenlere sözüm meclisten dışarı ama biliyorsunuz ne caniler var yavrularına kıyan. Biz çok istiyoruz Rabbım diyorum ellerimi açıp her gece dua ediyorum. Ramazan ayının hürmetine hepimizin kucağı dolsun inşallahBenim 3 sene olacak evleneli daha olmadı
Olur canım benim vakti zamanı vardır diye kendimi de böyle avutuyorum bende... Rabbım ilk önce ilk defa bu duyguyu yaşayacak olanlara nasip etsin ama gerçekten evlat hasreti çekenlere sözüm meclisten dışarı ama biliyorsunuz ne caniler var yavrularına kıyan. Biz çok istiyoruz Rabbım diyorum ellerimi açıp her gece dua ediyorum. Ramazan ayının hürmetine hepimizin kucağı dolsun inşallah
İnşallah uğurlu gelir bu topik hepimize de... benim iki oğlum var şükürler olsun Rabbime her an dua ediyorum onların kılına zarar gelmesin diye ama her ay adetim geldiğinde ben evlatlarım var diye onlara sarılamıyorum ki işte. Çünkü babalarından boşandığım için ve şu anda başkasıyla evlendiğim için görüşmüyorlar benimle. Her gün gece yatağa girip ağlıyorum. Şimdiki eşim de üzülüyor halime. Ama o da bisey yapamıyor. Dert bende yok mu isteİnşallah bu topik uğurlu gelir
Allah hepimize nasip etsin tüm çiçekler açmadan
Bende 6 ay oldu sayılır
Her regl gördüğümde ev başıma yıkılıyor sanki
Mesela bi çocuğum olsa ona kardeş için çabalasam regl gördüğümde üzülürüm ama ona sarılırım şükür o var diye
Şimdi bi tesellim de yok ama benim için doğru zaman gelmemiş henüz demek ki
Üzüldüm şimdiİnşallah uğurlu gelir bu topik hepimize de... benim iki oğlum var şükürler olsun Rabbime her an dua ediyorum onların kılına zarar gelmesin diye ama her ay adetim geldiğinde ben evlatlarım var diye onlara sarılamıyorum ki işte. Çünkü babalarından boşandığım için ve şu anda başkasıyla evlendiğim için görüşmüyorlar benimle. Her gün gece yatağa girip ağlıyorum. Şimdiki eşim de üzülüyor halime. Ama o da bisey yapamıyor. Dert bende yok mu iste
Evet zaten babalarıyla boşandığım için çok konusmuyorlardi üzerinden çok geçmeden evlenince tamamen konuşmayı kestiler. Onları görmeyi geçtim seslerini bile duyamıyorum ya sormayın benim yüreğimin parçalanmış haliniÜzüldüm şimdiyeniden evlendin diye mi görüşmüyorlar
Allah yardımcınız olsun ilerde anlarlar kıymetiniziEvet zaten babalarıyla boşandığım için çok konusmuyorlardi üzerinden çok geçmeden evlenince tamamen konuşmayı kestiler. Onları görmeyi geçtim seslerini bile duyamıyorum ya sormayın benim yüreğimin parçalanmış halini
İnşallah canım benim sağol desteğin için teşekkürler. Evlat söz konusu olduğunda inanın akan sular duruyor da Evlat bazen bilmiyor annenin kıymetini. Daha küçükler onun için onlar zamanı gelince anlayacaklar beni diyerek avutuyorum kendimi. Şu anda babaları onları yatılı okula vermiş oraya bile gelmemi istemiyorlar.Allah yardımcınız olsun ilerde anlarlar kıymetinizi
Ah ah anne gibi olmaz hiçbir şeyİnşallah canım benim sağol desteğin için teşekkürler. Evlat söz konusu olduğunda inanın akan sular duruyor da Evlat bazen bilmiyor annenin kıymetini. Daha küçükler onun için onlar zamanı gelince anlayacaklar beni diyerek avutuyorum kendimi. Şu anda babaları onları yatılı okula vermiş oraya bile gelmemi istemiyorlar.
İnşallah tez zamanda kavuşuruz oğullarımla nasıl özledim bilseniz... İnşallah dediğin gibi olur herseyAh ah anne gibi olmaz hiçbir şey
Anlarlar da geç olur
İnşallah tez zamanda sarılırsınız sımsıkı
Babası nasıl doldurduysa artık öfkeliler sana
Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin inş
Ay aynen ya içi darlayan bi havagiggles İzmir yağmurlu, bugün pazartesi berbat bir hafta sonu geçirdim.
Azıcık güzel haberler ver de içimiz açılsın
Ay aynen ya içi darlayan bi hava
Al benden de o kadar canımÇalışamıyorum adapte olamıyorum Megg
Al benden de o kadar canım
Bi halsizlik tükenmişlik durumu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?