GörürsünGöreceğiz
İnanmamaya devam mıGöreceğiz
Ben pek güvenemiyorumİnanmamaya devam mı
Ben inanmıyorum meselaBen pek güvenemiyorum
Ben inanmıyorum mesela
Reglime 4 gün kaldı sonra gelir hesabını sorarım
Adet günümü hesapladım diye miYoo sen hala inanıyorsun
Hayır günleri değerlendirmek istediğin içinAdet günümü hesapladım diye mi
E günleri değerlendirmeden olmaz ki zatenHayır günleri değerlendirmek istediğin için
E insan inanıyorsa günleri takip eder işte edince olacak diyeE günleri değerlendirmeden olmaz ki zatenyumurtlama günü dışında mı olmalı
Sende günleri değerlendirip sonra tamamen karamsarlaşmıştın amaE insan inanıyorsa günleri takip eder işte edince olacak diye
Zaten normal zamanda da birlikte oluyorsunuzdur
Gün takip etme inanmaktan geliyor
Bari değerlendirirken de inanma olacağınaSende günleri değerlendirip sonra tamamen karamsarlaşmıştın amabelki doğru yoldayımdır
İnanmamaya devam mı
İnanmadım ki zatenBari değerlendirirken de inanma olacağına
GünaydınBen inanmak istiyorum ama olan bir şey yok ki olmuyor
Günaydın
Günaydın
Benim bat yaklaştı evde pedim kalmadı çıkıp alamadım bigiggles sendeki 3lü paketi yollasana bana dosya ekle kısmından
Tamam işte ohİnanmadım ki zaten
Hatta öyle ayaklar havaya yarım saat olayını hep yapardım yapmadım kalktım kahve bile yaptım, bazen kalkıp duş aldım bak resmen kafa atıyorum yumurtaya
Şanslı ped onlarGünaydın
Benim bat yaklaştı evde pedim kalmadı çıkıp alamadım bigiggles sendeki 3lü paketi yollasana bana dosya ekle kısmından
Yumurtlama zamanını takipledin mi pekiBenimde 11 günüm var ama umudum 0
Evet şanslı paketini açamadan şans getiriyor elden ele dolaştırırızTamam işte oh
En güzelini yaptın
Şanslı ped onlar
Yollayayım şans getirsin
Herkes bi iki alsın bence içindenEvet şanslı paketini açamadan şans getiriyor elden ele dolaştırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?