Aklına kötü şeyler getirmeNasıl yanlış yaptın
Ben bi her gün aynı saatte yapıyorum bi de bi saat önceden su içmiyorumAklına kötü şeyler getirmeyani kafama göre su bol içer gider yapardım saate dikkat etmezdim bazen gece bazen sabah erken bazen çok sıkışınca yani saçma sapan. Meğer belli kuralı varmış işte yok4 saat idrara çıkmama, sabah yapmama, hergğn aynı saatte vs.
Bence sende yanlış yapıyorsun gigişşşBen bi her gün aynı saatte yapıyorum bi de bi saat önceden su içmiyorum
Ama açıklamasında öyle yazıyordu yaaBence sende yanlış yapıyorsun gigişşş
O ney nasıl oluyorYumurtlama masajı bile yapıyorum ben bu ay
Yumurtalarına sabah öğle akşam saat yönünde masaj yapıyorsunO ney nasıl oluyor
Valla miYumurtalarına sabah öğle akşam saat yönünde masaj yapıyorsun
Daha iyi yumurtluyorsun
Davuk gibi düşün
Sivi cok cok onemli,,Sabah saatlerinde yapilacaksa eger, ilk wc gidip yarim bardak su icip 3 saat sonra test yapiliyor, her gun ayni saatlerde bi test yeterli ama koyulasma basladigi gun 3-4 saatte bi test yapmak lazim. Her test sonrasi sadece yarim bardak su,3 saat sonra test.Cunku herkeste pik ve catlama suresi ayni olmayabilir. Mesela benim 6 saat icinde hep pik olup catliyor o yuzden sıkı tutmak lazim o gunu. Ayrica adetleriniz duzenli ise adete 14-16 gun falan varken yumurtlama olur
Elinle bulunuyormuşValla mie benim yumurtam nerde ne bileyim
canımsınnnn canımSivi cok cok onemli,,Sabah saatlerinde yapilacaksa eger, ilk wc gidip yarim bardak su icip 3 saat sonra test yapiliyor, her gun ayni saatlerde bi test yeterli ama koyulasma basladigi gun 3-4 saatte bi test yapmak lazim. Her test sonrasi sadece yarim bardak su,3 saat sonra test.Cunku herkeste pik ve catlama suresi ayni olmayabilir. Mesela benim 6 saat icinde hep pik olup catliyor o yuzden sıkı tutmak lazim o gunu. Ayrica adetleriniz duzenli ise adete 14-16 gun falan varken yumurtlama olur
Bilgilendirme için teşekkürlerSivi cok cok onemli,,Sabah saatlerinde yapilacaksa eger, ilk wc gidip yarim bardak su icip 3 saat sonra test yapiliyor, her gun ayni saatlerde bi test yeterli ama koyulasma basladigi gun 3-4 saatte bi test yapmak lazim. Her test sonrasi sadece yarim bardak su,3 saat sonra test.Cunku herkeste pik ve catlama suresi ayni olmayabilir. Mesela benim 6 saat icinde hep pik olup catliyor o yuzden sıkı tutmak lazim o gunu. Ayrica adetleriniz duzenli ise adete 14-16 gun falan varken yumurtlama olur
Doktor bana b12 yazdı düşük diye. Neden önerilmiyor dedi ki şaşırdım.Kızlar bugün doktora gittim saçlarım çok dökülüyor diye
1 ay önce kan testi yaptırmıştım tekrar istemedi demirim sınırdaydı bide b12 sınırdaydı bana demir çinko folik asit vitamin c olan bi tane hap verdi
Folik asitin iyi ama içinde var bunun dedi
B12 de yazdı ama bunu kullanırken hamile kalma bu bitince kal çünkü gebelikte önerilmiyor b12 hapı dedi
Sanki istediğim zaman kalabilme lüksüm varmış gibi
Gıcık oldum adama
B12 hapını almadım eczaneden banane dedim
Diğerini aldım onun da alerji durumunda acile başvurunuz diyo işte her ilaçta yazdığı gibi dilde boğazda şişme falan yazıyor ay bende panik atak var okuyunca nefesm daraldı zatenama içicem bunu
canımsınnnn canımçok teşekkür ederiz bu ayrıntılı açıklaman için
Rica ederim kizlarBilgilendirme için teşekkürler
Bu bilgiler beni stres etti ama
Ne gibi canım onu da bize yazar mısın rica etsekRica ederim kizlarstres olacak bisey yok, sadece biraz susuzluk oluyor ama minikler icin herseye deger Rabbim tez vakitte bekletmeden hepinize nasip etsin insallah.
Bu arada eslerinize de takviye baslamanizi.tavsiye ederim
Valla üşenmeyeceğiz yapacak birşey yokValla yalan yok bana da çok ayrıntılı geldi üşenebikirim
Ama üşenenin çocuğu olmuyor diye boşa dememişler
Şuna stres oldumRica ederim kizlarstres olacak bisey yok, sadece biraz susuzluk oluyor ama minikler icin herseye deger Rabbim tez vakitte bekletmeden hepinize nasip etsin insallah.
Bu arada eslerinize de takviye baslamanizi.tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?