Gebeliğe Hazırlık Bebiş yükleniyorr 👶😆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yanlış yaptın
Aklına kötü şeyler getirme yani kafama göre su bol içer gider yapardım saate dikkat etmezdim bazen gece bazen sabah erken bazen çok sıkışınca yani saçma sapan. Meğer belli kuralı varmış işte yok4 saat idrara çıkmama, sabah yapmama, hergğn aynı saatte vs.

Ben bi her gün aynı saatte yapıyorum bi de bi saat önceden su içmiyorum

Reactions: JES
Bence sende yanlış yapıyorsun gigişşş
Ama açıklamasında öyle yazıyordu yaa
Birgebeningunlugu de öyle demişti
Aynı saatte yap sabah ilk yapma ve bi saat önceden sıvı alımını kes demişti
Nasıl yanlııııış

Ama açıklamasında öyle yazıyordu yaa
Birgebeningunlugu de öyle demişti
Aynı saatte yap sabah ilk yapma ve bi saat önceden sıvı alımını kes demişti
Nasıl yanlııııış
Kız dur şimdi panik yapma sorarız birilerine belki bende yanlış biliyorumdur L Laladunya bize yardımcı olur bence

Kız dur şimdi panik yapma sorarız birilerine belki bende yanlış biliyorumdur L Laladunya bize yardımcı olur bence
Sivi cok cok onemli,,Sabah saatlerinde yapilacaksa eger, ilk wc gidip yarim bardak su icip 3 saat sonra test yapiliyor, her gun ayni saatlerde bi test yeterli ama koyulasma basladigi gun 3-4 saatte bi test yapmak lazim. Her test sonrasi sadece yarim bardak su,3 saat sonra test.Cunku herkeste pik ve catlama suresi ayni olmayabilir. Mesela benim 6 saat icinde hep pik olup catliyor o yuzden sıkı tutmak lazim o gunu. Ayrica adetleriniz duzenli ise adete 14-16 gun falan varken yumurtlama olur

canımsınnnn canım çok teşekkür ederiz bu ayrıntılı açıklaman için

Bilgilendirme için teşekkürler
Bu bilgiler beni stres etti ama

Doktor bana b12 yazdı düşük diye. Neden önerilmiyor dedi ki şaşırdım.

canımsınnnn canım çok teşekkür ederiz bu ayrıntılı açıklaman için
Bilgilendirme için teşekkürler
Bu bilgiler beni stres etti ama
Rica ederim kizlar stres olacak bisey yok, sadece biraz susuzluk oluyor ama minikler icin herseye deger Rabbim tez vakitte bekletmeden hepinize nasip etsin insallah.
Bu arada eslerinize de takviye baslamanizi.tavsiye ederim

Rica ederim kizlar stres olacak bisey yok, sadece biraz susuzluk oluyor ama minikler icin herseye deger Rabbim tez vakitte bekletmeden hepinize nasip etsin insallah.
Ne gibi canım onu da bize yazar mısın rica etsek

Şuna stres oldum
Sabah biraz silik çizgi gördüm ya kaçırdıysam günü bugün olup bittiyse diye
Veya sabah tam çizgi gördüm ya kocsm gelmeden çatlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…