Cinko, selenyum, E vitamini ve keciboynuzu özu canim, hatta yumurtlama yaklasinca keciboynuzu kaynatip suyunu icirebilirsiniz. Hepsi kaliteli sperm icin baya etkiliNe gibi canım onu da bize yazar mısın rica etsek
Bugun catladiysa gec kalmis sayilmazsin cnm, genelde catlayinca iliski oluyor zaten, sen ne olur ne olmaz bugunu degerlendir. Poponun altina ince bi yastik koyup 1- 2 saat yatŞuna stres oldum
Sabah biraz silik çizgi gördüm ya kaçırdıysam günü bugün olup bittiyse diye
Veya sabah tam çizgi gördüm ya kocsm gelmeden çatlarsa
Gebelikte b12 önerilmiyor o yüzden onu kullanırken düşünme 1 ay ertele dedi canımDoktor bana b12 yazdı düşük diye. Neden önerilmiyor dedi ki şaşırdım.
Regl başladıktan sonra kaçıncı gün silik çizgi gördün şimdi canoŞuna stres oldum
Sabah biraz silik çizgi gördüm ya kaçırdıysam günü bugün olup bittiyse diye
Veya sabah tam çizgi gördüm ya kocsm gelmeden çatlarsa
11. Gün silik gördüm ama silik önemli değil demişlerdiRegl başladıktan sonra kaçıncı gün silik çizgi gördün şimdi cano
Yeni test sipariş ettin mi
Ben yarın başlıcam haftaya pazara kadar yetiyor şimdilik11. Gün silik gördüm ama silik önemli değil demişlerdi
Heniz yeni etmedim daha var epey testim
E ben gebeyim kullanıyorumGebelikte b12 önerilmiyor o yüzden onu kullanırken düşünme 1 ay ertele dedi canım
Dahiliye doktoru dedi bunu
Bende onu almadım et tüketerek karşılamaya çalışıcam
Sen doğru uygula bari bak gün içinde bile olabiliyormuşBen yarın başlıcam haftaya pazara kadar yetiyor şimdilik
Bilmiyorum ki almadım ilacıE ben gebeyim kullanıyorumona şaşırdım ya zaten. Hatta verdikleri multivitaminlerin içinde de var.
B12 vitamini metabolik olarak folik asitle bağlantılıdır ve eksikliği NTD riskini artırır.
• Metabolik olarak folik asitle bağlantılırdır ve eksikliğinde NTD riski artar. • Vitamin B12 Folik asit ile beraber alınması nöral tüp defektleri ve hidrosefali gibi yeni doğan problemlerini azaltmakta tek başına folik asit almaktan daha etkin olduğu ileri sürülmektedir. • Gebelikte önerilen doz 400 mcg folik asit + 2.5 mcg B12 olarak belirlenmiştir.
Sana yazdığının dozu mu fazlaydı acaba ondan mı öyle dedi?
Ben gün icinde birden fazla yapamam ya hem beni strese sokar hem de çizgi netleşti netleşmedi aynı diye diye atağım tutarSen doğru uygula bari bak gün içinde bile olabiliyormuş
Ben bu ayı da kaçırmış olabilirim sanırım
Ben de öyle düşüneyim en iyisiBen gün icinde birden fazla yapamam ya hem beni strese sokar hem de çizgi netleşti netleşmedi aynı diye diye atağım tutar
Günde 1 kez yeterli
Nasipte varsa olur diyip geçiyorum
Aynen ben elimden geleni yapıp akışına bırakmak istiyorum çok düşünmek istemiyorum bu ayBen de öyle düşüneyim en iyisi
Yoksa oldu olmadı yine kafam atabilir
Bakalım yarın ne çıkacak
Epey bi tek çizgi geliyor zaten bakalım bugün ne çıkacak benimAynen ben elimden geleni yapıp akışına bırakmak istiyorum çok düşünmek istemiyorum bu ay
Yarın tek çizgi görücem kesin
7.günüm olcak çünkü
Ya yumurtanın 6 saat içinde olgunlaşıp çatlaması herkeste olmaz kiEpey bi tek çizgi geliyor zaten bakalım bugün ne çıkacak benim
Dün bi panik oldum ya gün içinde oldu da bittiyse diye
Bi de dün hafif çizgi görünce içten dua ettim bunu hamilelik testinde de göreyim diye
Belki dua saatime denk gelmiştir
Birazdan bakacağım bakalım ne olmuşYa yumurtanın 6 saat içinde olgunlaşıp çatlaması herkeste olmaz ki
Kimi 2 gün boyunca yumurtluyor kimi 24 saat kimi 36 saat kimi 6 saat değişiyor bu durum
Bazen çatlıyor bazen çatlamıyor falan
O yüzden panik yapma derim
Bende dışardayım eve gelince bakcamBirazdan bakacağım bakalım ne olmuş
6 saat değildir ya tamam aceleciyim ama o kadar da değildir herhalde
Hadi bakalım hayırlısı inşallahKızlar adet günüm ve beklemedeyim
Yaaa benim şu an hiç çizgi yok yaBende dışardayım eve gelince bakcam
Eğer tek çizgiyse yarın yapmıcam test
Çünkü bi anda koyulaşmıyor zamanla oluyor diye biliyorum
Canım sakin olYaaa benim şu an hiç çizgi yok ya
Dünü kaçırdım mı ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?