- 14 Ağustos 2016
- 42
- 24
- 3
- 39
- Konu Sahibi meryemiklim
-
İnşallah hayırlı olanda karar vermiş olursun tatlım..Bismillahirrahmanirrahim: arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle rabbimcümlemize annelik duygusunu yaşatırsıninşallahbende memorilde başlamak istiyorum ama kararsızım il dışından gelecem kaldığım şehirde bi tane denedim olmadı aynı hastenede başka iyi bir doktor var çok olumlu konuşuyorlar geçen sene eylulde Semra hanıma muayene olmuştum aylinhanımlabaşlayacaktım ekimde tsh ya sıkıntı çıktı ilaç kullanıyorum rtoit yani dengesiz çalışıyor onun dozunu doktor ayarladı ekimde başlamakistiyorum inşallah. Bizde sıkıntı morfoloji bozukluğu ama urologlar da olur çok büyük sıkıntıdeğil diyorlar . Çok kararsızım İstanbul'da şişli de kalmak çok pahalı haliyle orada yaparsam çok maliyetli olur ne yapacak çok kararsızım memorilde iyi bir hastahane ve ekim dua edince doktorda kimi seçerim bilmiyorum
ilkini nerede yaptırdınız ?Bismillahirrahmanirrahim: arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle rabbimcümlemize annelik duygusunu yaşatırsıninşallahbende memorilde başlamak istiyorum ama kararsızım il dışından gelecem kaldığım şehirde bi tane denedim olmadı aynı hastenede başka iyi bir doktor var çok olumlu konuşuyorlar geçen sene eylulde Semra hanıma muayene olmuştum aylinhanımlabaşlayacaktım ekimde tsh ya sıkıntı çıktı ilaç kullanıyorum rtoit yani dengesiz çalışıyor onun dozunu doktor ayarladı ekimde başlamakistiyorum inşallah. Bizde sıkıntı morfoloji bozukluğu ama urologlar da olur çok büyük sıkıntıdeğil diyorlar . Çok kararsızım İstanbul'da şişli de kalmak çok pahalı haliyle orada yaparsam çok maliyetli olur ne yapacak çok kararsızım memorilde iyi bir hastahane ve ekim dua edince doktorda kimi seçerim bilmiyorum
Ben memorial atasehır cem beye gıdıyorum . Sakin ve dıkkatli bır dr . Gelecek ay tedavıye baslayacagız. Tavsıye ederımBismillahirrahmanirrahim: arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle rabbimcümlemize annelik duygusunu yaşatırsıninşallahbende memorilde başlamak istiyorum ama kararsızım il dışından gelecem kaldığım şehirde bi tane denedim olmadı aynı hastenede başka iyi bir doktor var çok olumlu konuşuyorlar geçen sene eylulde Semra hanıma muayene olmuştum aylinhanımlabaşlayacaktım ekimde tsh ya sıkıntı çıktı ilaç kullanıyorum rtoit yani dengesiz çalışıyor onun dozunu doktor ayarladı ekimde başlamakistiyorum inşallah. Bizde sıkıntı morfoloji bozukluğu ama urologlar da olur çok büyük sıkıntıdeğil diyorlar . Çok kararsızım İstanbul'da şişli de kalmak çok pahalı haliyle orada yaparsam çok maliyetli olur ne yapacak çok kararsızım memorilde iyi bir hastahane ve ekim dua edince doktorda kimi seçerim bilmiyorum
İnşallah hayırlı olanda karar vermiş olursun tatlım..
Cem beyde iyi Semra hanıma geçen sene gittim muayene oldum Cem doktoradagiden ve memnunkalanlar var kaldığımşehirde de iyi bi doktor var ama hastahane aynı olunca negatif düşünüyorum haliyle çünkü o hastahanede bi tane yaptımhiç memnunkalmadım hayırlısıBen memorial atasehır cem beye gıdıyorum . Sakin ve dıkkatli bır dr . Gelecek ay tedavıye baslayacagız. Tavsıye ederım
Kaldığım şehirde yaptım olumlu sonuçlananlarda oldu sanırım doktorum iyi değildi çünkükimi orda görsem negatif sonuç bise Prof olacakilkini nerede yaptırdınız ?
Kaldığın şehir ?Kaldığım şehirde yaptım olumlu sonuçlananlarda oldu sanırım doktorum iyi değildi çünkükimi orda görsem negatif sonuç bise Prof olacak
Ben samsunda yaptırmıştım tutmadı ama artık en azından kendi kendime hamile kalabiliyorum..ikiside dış gebelik oldu ..ama en azından hamile kalabilmek de büyük ilerleme oldu benim için..Kaldığın şehir ?
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik geçirirsinizBen samsunda yaptırmıştım tutmadı ama artık en azından kendi kendime hamile kalabiliyorum..ikiside dış gebelik oldu ..ama en azından hamile kalabilmek de büyük ilerleme oldu benim için..
Bende Samsun medikal parkta yaptım tayfunalperde iki sene önce Malesef olmadıKaldığın şehir ?
Doktorumuz aynıymış ben çok memnunum..Bende Samsun medikal parkta yaptım tayfunalperde iki sene önce Malesef olmadı
Samsun'da yaptırdımilkini nerede yaptırdınız ?
Ben doktordan yana bi sıkıntı yaşamadım çokdüşükdozla ilaçverildi yumurtalarım çok olmasınarağmen dörttanetoplandı iki tanedölendibiri altıyabölündübiride dörde mehmet beydeçoktutanolmuşDoktorumuz aynıymış ben çok memnunum..
Benim yaş yüksek olduğu için başta konuşarak ayarlandı dozlar az ama kaliteli olsun dedik rezerv önemli..ilki hariç sonraki iki tüp bebekdede kaliteliydi yumurtalar ama tutunma sorunu var onunda şimdilik çözümü yokBen doktordan yana bi sıkıntı yaşamadım çokdüşükdozla ilaçverildi yumurtalarım çok olmasınarağmen dörttanetoplandı iki tanedölendibiri altıyabölündübiride dörde mehmet beydeçoktutanolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?