- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
2.200 doğmuşum ben ikiz eşi gibi demişler küçük olanlar olur yaYa bebeğim çok küçük doğdu küveze girmedi mama takviyesi yapıyorum uykusu fln iyi, 4 gün oldu, bişi olur diye korkuyorum, böle doğum ypn varmı çokmu hasta oluyorlar toparlarmı kendi ni,
Benim kizim cok sukur saglikli bizimle ayni dogum yapan ve sirf anne sutu alan bebekler var etrafimizda onlar dha cok hasta oldu ve bnm kizim 4 ay anca anne sutu aldi gerisi h3p mama suan bir bucuk yasinda cok sukur gayet saglikli hic dert etme anne sutu alanda almayanda buyuyor yiyecek ekmegi varsaHasta olmadı dimi mama verdiniz i benim sütüm çok gelmiyo mecbur veriyorum ve çok seviyor şu an mamayı acayip iştahı benide geldiği kdr emiyo işte ama anne sütü az içiyor diye üzülüyorum açıkçası
Benim ikizlerim 2100 biri diğeri 1790 doğdu çok şükür mama ile topladilar ama sütun yetiyorsa mama takviyesi yapmana gerek yok sarılık riski yoksa saat başı emzirmen yeterYa bebeğim çok küçük doğdu küveze girmedi mama takviyesi yapıyorum uykusu fln iyi, 4 gün oldu, bişi olur diye korkuyorum, böle doğum ypn varmı çokmu hasta oluyorlar toparlarmı kendi ni,
çevre mi daha iyi biliyor doktor mu daha iyi biliyo? sarılık olursa olur yenidoğan sarılığı diye bişey var, mama verme diyenler kendi çocuklarının ağzına kızartmayı hamurişini tıkıyo ama onlar çok sağlıklı dimi sanki.bugünkü mamalar artık anne sütünden bile daha sağlıklı ve besleyici üretiliyo.çocuk hasta falan olmaz da o çevre insanı ruh hastası eder.Yani beni çevrem rahat sız ediyo yok sarılık olur yok mama verme fln filan illa hasta yapcak lar çocumu
Biri 1800 diğeri 2200 doğdu. İkisi de başka çocuklardan daha fazla hasta olmuyorlar. Kaç haftalık doğdu sizin bebiş?Ya bebeğim çok küçük doğdu küveze girmedi mama takviyesi yapıyorum uykusu fln iyi, 4 gün oldu, bişi olur diye korkuyorum, böle doğum ypn varmı çokmu hasta oluyorlar toparlarmı kendi ni,
Ayni endiseleri bende yasadim iki hafta erken oldu sadece 38 haftalik dogdu gelisimi35 haftalik gibi dediler 2 600 gram dogdu kizim. Kv tanıdıkları bek küçük sık banyo yaptırın cabuk toparlanır dediler . kv nin komşusunun gelini ile ayni gün doğumum oldu onunki bir kilo daha fazlaydi tabii karşılaştırma cok oldu cok moralim bozulduğu zamanlar oldu. 2 aylıktı mastit olmuştum sütüm çoktu ateş icinde yatıyorum yine kv komşusu kızımı görüp maa eccik bir baazer olmuş dedi. Cok sinir olmuştum. Şimdi kızım üçe gidiyor. Ne gereksiz can sıkıntılarıymış diyorum. Millet her zaman ve her şeye konuşur.benim kızım cok iştahsız size tek verebilecegim tavsiye bebeginizin sağlığı iyise gerisi boş sadece ek gıdaya geç başlamayın gecikmeyin yani benim gibi hatta beş aylıkken bir çay kaşığı kadar uygun gıdalar vermeye çalışın ben ogluma oyle yaptım hic yemek sıkıntısı çekmedim ama kızımın beni yemek için aglattigi çok oldu aşırı seçicidir.yemek konusunda tahmin edemeyeceginiz takıntıları var hanım efendininYani beni çevrem rahat sız ediyo yok sarılık olur yok mama verme fln filan illa hasta yapcak lar çocumu
Aldırış etmeyin bu kadar da takmayınYani beni çevrem rahat sız ediyo yok sarılık olur yok mama verme fln filan illa hasta yapcak lar çocumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?