Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ama burayı yaklaşık 1 yıldır takip edip okuyorum sorunum 2 yıllık evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz evlilikte 2 yıl olunca haliyle hemen bir an önce olsun istiyoruz özellikle eşim bebis istiyorum diyip duruyor ona belli etmiyorum ama moralim çok bozuluyor eşimi öyle görünce doktorlarda 6 ay diye ilgilenmiyorlar zaten hangi doktora gittiysem 1 sene bekle diyo ben zaten 2 yıldır evliyim 1 sene beklemek ne bişey varsa önceden bilip tedavi edin diyorum ama umursamıyorlar bide sizlerin yardımını almak istedim çok güzel yol gösteren kadınlar gördüm çünkü bu sitede[/QUOTE öncelikle moralini bozmaman gerekıyor bende bırbucuk senelık evlıyım doktora gıttım adetımın 2. günü hormon tahlılı yaptı muayene ettı rahım fılmı ve esımden örnek ıstedı hıc bır sıkıntı yok dedı tekrar 2. günü baslamam ıcın yumurtlamayı destekleyıcı ılac verdi ve takıp ettı büyümüş yumurtalarım ve catlatma ıgnesı yaptık beklıyorum sende cocugum 2 senedır olmuyor de ozaman bakacaklar mecbur