Doğuma Hazırlık bebişime günlük arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
kızlar istanbul anadolu yakasındayım.bebeğim için güzel süslü günlük arıyorum.şimdiden günlük tutmak istiyorum onun için.özel yapıyorlar.nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz.

benım arkadasıma gelmıstı geçen yıl bır dergıden mı ne oda kullanmayı unutmus bebegı 1 yasına geldı ben el koydum BISIKLET SARAYI TIC LTD STIANAFARTALAR CAD.ULUS ANKARA TEL 0312 324 43 23--- 311 72 22 ara sor kapagındada ferıdun yılmaz yüceler yazıyor umarım yardımım olmustur

ama ben istanbuldayım ankaradan nasıl ulaşabilirki elime.istanbulda da vardır muhakkak kızlar yardımcı olun.

belkı posta ıle alabılırsın telefonu o yüzden yazdım ıstanbulda oldugunu bılıyorum bı ara şansını dene

Geçenlerde kuzenlerim doğacak bebeğimiz için bir günlük gönderdiler hediye olarak.

Abdulkadir Süphandağı
İLKLERİM
bebeğimin günlüğü

Nesil yayınları tarafından hazırlanmış. üzerine düşünülmüş, hiçbir ayrıntı ve özel an es geçilmemiş. tavsiye edebilirim

canım görümcem e-bebek'ten almış bize,
bebeğimin güncesi diye birşey,çok güzel hazırlamışlar..ilkleri falan yazmışlar boşlukları sen dolduruyorsun,fotoğraf için yer bırakmışlar falan çok cici..
bir de üzeri süslü bir günlük almış,içini ister günlük yap ister doğum sonrası ziyaretçi defteri..
yakınsan e-bebek mağazasına bakabilirsin..

ya aslında ben dışı süslü içi boş bir günlük arıyorum.anne bebek fuarında görmüştüm harika hazırlamışlardı ama bebişimin cinsiyeti belli değildi o zamanlar alamadım..kitapçılarda satılan ilklerin yazıldığı günlük aramıyorum ben dışı süslü içi boş arıyorum.

ya aslında ben dışı süslü içi boş bir günlük arıyorum.anne bebek fuarında görmüştüm harika hazırlamışlardı ama bebişimin cinsiyeti belli değildi o zamanlar alamadım..kitapçılarda satılan ilklerin yazıldığı günlük aramıyorum ben dışı süslü içi boş arıyorum.

merhaba... ben henüz anne değilim (evli bile değilim :) ) ama bu tarz şeylere çok meraklıyım ve sürekli araştırırım bence çok hoş bir düşünce seneler sonra çocuğunuza bu tarz bişiy armağan edebilmek... arama motoruna oya baby yazarsanız size yardımcı olacaktır bu konuda... harika şeyler var umarım yardımcı olura.s.

Hepsiburada.com da var, içi boş dışı süslü defter tarzında. Bebek hediyelik bölümüne bakarsanız bulabilirsiniz.

hepiminize teşekkür ederim kızlar.ben istediğim günlükleri ve daha birçok cici şeyleri buldum.ilgilenen varsa kadıköy de fusun bebekte var.internettende bakabilirsiniz.

ben bikaç hafta önce D&R dan aldım kızlar... orada seçenek baya boldu bende arasından bi tane seçtim işte:)))) içeriği baya büyük 6 yaşa kdr doldurabiliyor. hayat şartıları arasında umarım zaman yaratıp ozmna kdr doldurabilirim:))))

Ben bir arkadaşıma hediye almıştım. Dışı süsü içi boş dışı bebeğin cinsiyetine uygun süslenmiş hatta defterle uyumlu bir de kalemi vardı.Kadıköyden almıştım. Talya organizasyon'dan çok şirin bir bayan sahibi kendi imalathanesi varmış ,çok da ilgileniyor müşterisiyle

Back
X