Doğuma Hazırlık Bebişime isim arıyorum kızlar yardım lütfen!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebişime isim arıyorum kızlars....

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .

kurabiye_canavari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
12
2
86
50
İzmir
Kızlar,
Martta oğlusumu kucağıma alacağım kısmetse.İsim konusunda yardımınıza ihtiyacım var.Elemeler sonucunda kalan isimler şunlar.

Süleyman Kaan
Ayberk Can
Aykan
Tibet
Sanberk
Uluğbey

olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
oğluşun hayırlı olsun canım..
bende süleyman kaan'ı onayladım..
benimde oğluşum olucak inş..
adını yasir koyucam opuyorumnanaktan

süleyman ismini çok sevmesem de anlam itibariyle güzel, süleyman zenginlik, ihtişam çağrıştırıyor hem.
kaan ismi ise baya güzel.süleyman kaan iyi bence.

Ama ben Tibet'i onayladım, en çok o hoşuma gitti.Çok karizmatik.

bende süleymanı öyladım ötekiler hoş gelmedi banba çok kaba geldi
benimde şubatta oglum olacak adını ege koyduk

bencede süleyman kaan tibetde hoş ama anlamını bilmiyorum.bu arada benimde martta oğluşum olcak ama o kadar kararsızızki ne olcak bilmiyorum.:umursamaz:bulamıyoruz bi isim ya banada yardımcı olursanız sevinirim anlamı benim için çok önemliCADIARZU

canımm süleyman kaan dedim ama bence sadece kaan güzel..ve asla iki isim seslenilmiyor o yüzden bence sadece kaan,,,

bencede süleyman kaan tibetde hoş ama anlamını bilmiyorum.bu arada benimde martta oğluşum olcak ama o kadar kararsızızki ne olcak bilmiyorum.:umursamaz:bulamıyoruz bi isim ya banada yardımcı olursanız sevinirim anlamı benim için çok önemliCADIARZU

ayaz öncelikle sağlıkla doğsun inşallah 'kayra' çok güzel bi isim bence anlamı da çok güzel 'Allah'ın hediyesi' demek.

tibet de güzel bi erkek ismi ben onu oyladım.
tüm hamileler Rabb'im sağlıkla bebişinizi dünyaya getirmek nasip etsina.s.

O da çok tatlıymış, anlamını bilmiyorum ama.
Hayırlısı olsun.

saol canım..

Yasir ismi az kullanılan, az bilinen, ancak kulanıcısına güven veren bir isim.
Anlamı: kolaylaştıran ve ammar bin yasir den geliyor ilk şehit sahabe.
Yasir ismin anlamı ’kolaylaştıran-yardım eden’ olup arapça kökenli bir kelimedir...

cnm bence ayberk can ben bunu oyldım cok modern hos bır ısım tabıkı karar senın allah hayılısıyla kucagına almayı nasıp etsın benım de subat sonunda kızım gelıcek ıns hadı bana da yardımcı olun ben armina koyucan sızce nasıl yada baska onerılerınız varmı sımdıden teskkur ederım

Back
X