Bebişimin dişlerinin çıkış sırası

emoosh_efe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
56
10
98
33
Hanımlar merhaba, 6,5 aylık bir bebeğim var 5,5 aylıkken 2 alt dişini çıkardı. Bu hafta da üst yan dişi çıktı. Ön dişleri yok henüz. Sizce neden sırası böyle farklı oldu? Bir de bu kadar erken çıkması normal mi? Yan dişler en erken 9 aylıkken çıkarmış. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Disler sirayla cikmak zorunda degiller ki, yani cikiyorlar teker teker bu sorun olmamali. Benim bebegim de 4,5 aylikken iki dis birden cikardi. Yakinda 11 aylik olacak ve neredeyse 8 disi var. Kimi bebegin erken cikar kimisinin gec cikar. Saglikli olduktan sonra sorun teskil etmez. Kimisi erken yürür kimisi gec, böyle birsey.

Canim bence sikinti yok bu bi siralama deil yani once altan cikacak yada usten dis cikacak diye kural yok bu degisiyo usten de cikabilir di yani hic taslanma benim kizim8 aylik ilk disi cikti bi hafta gecmeden ikinci disi cikardi arastiradabilirsin tatlim

Bu arada 7 ayı bitirdik. Ağzımızda 5 tane dişimiz var. 2 ön dişler de çıktı. İyi, güzel sevimli görünüyor, çiğnemeye başladı ama ah bir de ıssırmasa emerken :):nazar:

Korkmanıza gerek yok. Her cocugun gelişimi farklıdır. Bizde ilk dişimizi 5 aylıkken çıkardık. ilk süt dişimiz 5 yaşındayken düştü. Ön kalıcı dişlerimiz geç geldi. Diş doktoruna götürdüm doktor eyfam yapma dişler yolda geliyor dedi. Nitekim onlarıda çıkardı.

Dişlerimiz 7 tane oldu 8. yolda :) Artık çiğneyerek yiyoruz yemeklerimizi. Bulamaç yemiyoruz :)

Oooo maşallah yaa ne guzel;) bızımde 3.ler yolda bakalım hayırlısı

Back
X