BEBİSİMİN YANAKLARİ KİZARDİ

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Arkadaşlar 3 aylik bebegimin gecen gün yanaklari burnu falan kizardi al al oldu ateş gibi.. Ateşine de vaktim normaldi.. Neden acaba bi kere oldu bu durum

VARYA SİZ İNSAN DEİLSİNİZ ALLAHA HAVALE EDİYORUM SİZİ.. NE VAR BUNDA BEN ANNEYYİM VE BİLMEDİGİM SEYLERİ OGRENMEYE CALİSİYORUM.. CEVAP VERMEK ZORUNDA DEİLSİNİZ..

VARYA SİZ İNSAN DEİLSİNİZ ALLAHA HAVALE EDİYORUM SİZİ.. NE VAR BUNDA BEN ANNEYYİM VE BİLMEDİGİM SEYLERİ OGRENMEYE CALİSİYORUM.. CEVAP VERMEK ZORUNDA DEİLSİNİZ..
en basta turkceyı ogreteyım
yazdıgının turkce mealı dogru yazılısı su :

varya siz insan değilsiniz , allah'a havale ediyorum sizi. ne var bunda ben anneyim ve bilmediğim şeyleri öğrenmeye çalışıyorum... cevap vermek zorunda değilsiniz.

kucuk ınsana kucuk bı dıpnotcuk : arkadaşa o..... dedin ya
bız senı bı harfe sınırlayamadık .
allah bebeğine saglık sıhhat versın bı an evvel guzelce buyusun unıversıte kazansın o evden senden kurtulsun

kulak kirine bok diyen arkadaşa o... dıyen bı kadının saglıgından suphe ederım .

cocuk ıcın saglık ocagına kendın ıcın psıkologa gıtmenı tavsıye edıyorum....

Annelik iç güdüdür. Sen her şeyi gerçekten bu kadar büyütüyor musun?
Yaşın kaç? Çok mu erken anne oldun?

15 yasindayim evet...
profılde 30 yazıyor
uyurken gecelerı saymayınca 15 oluyorsun evet...
lutfen bıraz bılınclen , bebek gelısım kıtapları oku. bebegıne bı doktor bul acil durumlarda arayabılecegın.
kendınede gercekden psıkolog bu.
gercekden samımıyetımle soyluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…