BEBİSİMİN YANAKLARİ KİZARDİ

Evet terbiyesiz bir annesin belli,burda sorulacak şey var sorulmayacak şey var daha doğrusu yanıt alınmayacak şey var, bebeğin yanakları kızardı ateşi yok, belki alerji belki isilik belki yememesi gereken birsey yedi belki ciherlerinde birsey var nerden bilelim,ben burda salla yaa önemli değil desem haa tamam mı diceksin belki önemli birsey nerden bilelim,annelerin de bilebileceği şeyler sınırlı

Yaş 33 bu yaştan sonra birşey olurmuyumki arkadasim
yukarıdakı alıntınızı dıger konunuzdan kopyaladım bu mesajınızda 33 yasındayım demıssınız
15 yasindayim evet...
bu mesajınızda 15 yasındayım demıssınız
profılınızdede 30 yas yazıyo

anlamadıgım neden tutarsız davranıslar sergılıyorsunuz ustune ustluk buradakı uyelere de hakaret edıyorsunuz bırde kalkmıs anneyım ben dıyorsunuz.. evladınıza uzuldum

Tam bir cevap verecektim,önceki yorumlarıda okuyayım dedim birde ne göreyim
o....anladım sen onu !!!

Cok ayıp ,bir annesin evlat yetiştirip topluma kazandıracaksın sana hakaret etmediği halde o laf bu kadar kolay çıkabiliyor ağzından

Herşeyi kenara bıraktım,fazlaca olumsuz bir annesin ,ya hu cocuk bu kızarır ateşi cıkar yemek yemez emmez ishal olur kabız olur vs vs böyle böyle büyür..önce olumlu düşünmeyi öğren ilk anne olan sen değilsin son da olmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…