Esine tqhlil yapildi mi?simdilerde ne zor oldu bi bebek yapmak... problemim yok tum tahlillerim yapildi gidip geliyorum dr a
Evet gittik 2 kez aşılama,1 kez tip bebek tedavisi gördüm9 sene uzun bi zamanmis gercekten dr a gittiniz demi
Allahım çocuklarına ve size uzun hayırlı ömürler nasip etsin.Benim eşimin de morfolojisi düşük bunun içi esin tedavi gördü muEsine tqhlil yapildi mi?
Ben pko ydumm.klomen kullqndim yine olmqdi.megerse esimde de morfoloji 1 mis ilk tup bebeklec Ikizlerime kavustum. 3 YIL bekledik,7ay ugrastik.cok sukur bu gunume.cqnini eıkma. Inan herseyin vakti var.allah tez zamanda nqsip etsin ins.
Siz hamile degil miydiniz? Yanlis mi hatirladim acaba..
Benim de fsh 15.8 bnde bu ay testere dişli aslan pen, kullandım ama 1 haftadır icmedi tiksindim artk ve aynı zamanda d.kontrol hapı verdi doktor baskilamak için adet olmayı dört gözle bekliyorum değer bu ay ka çıkacak çok merekdayimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) benim de fsh sınırda ve testere dişli Aslan pençesi içmeye başladım. Hormonları dengede tutuyormuş. Ayrıca dediğiniz gibi yürüyüş ve sporla kafayı dağıtıp stresten uzaklaşmaya çalışıyorum.Ovu testini de bıraktım beni fena strese soktu. Velhasıl uzun lafın kısası umarım sonum sizin gibi olur. Sağlıcakla kalın:)
Ben su gibi içiyorum,tadı yok gibiBenim de fsh 15.8 bnde bu ay testere dişli aslan pen, kullandım ama 1 haftadır icmedi tiksindim artk ve aynı zamanda d.kontrol hapı verdi doktor baskilamak için adet olmayı dört gözle bekliyorum değer bu ay ka çıkacak çok merekdayim
Yok hayir. En iyi spermleri secip yumurtaya direkt enjekte ettiler. Imsi_icsi yontemi.Allahım çocuklarına ve size uzun hayırlı ömürler nasip etsin.Benim eşimin de morfolojisi düşük bunun içi esin tedavi gördü mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?