Bebisimiz gelsin artik cok uzun zaman olmadi mi :(

Canim hrrkesde inan bir olmiyor kimisi butun herseye ragmen kalyor kimiside ben gbi bise olmadigi halde bekliyor. Sen hayrlisini iste tabiki ediyorsndr dua zaten doktora falan basvurursn unarm karar verdignde sende beklemedwn anne olursun

Canim hrrkesde inan bir olmiyor kimisi butun herseye ragmen kalyor kimiside ben gbi bise olmadigi halde bekliyor. Sen hayrlisini iste tabiki ediyorsndr dua zaten doktora falan basvurursn unarm karar verdignde sende beklemedwn anne olursun

İnsallah ya hayırlısı tabi keske hepimiz uğrasmadan hamile kalsak cok zor gibi gözüktü şimdi bu işler

Çok zor hem de ben de her ay bu hüsranı yaklaşık 7 yıldır yaşıyorum her ay gün sayıyorum ve hep hüsran maalesef
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı evlatların olur. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun.

Kendi stresiniz yetmiyor gibi bi de etraftan soruyorlar demi. Şu etraftan çocuk soranlara ayrı bir gıcığım Rabbim hiç işleri güçleri yok. Sanki doğursam onlar bakıp büyütecekler,millete laf lazım. kimsenin iyi niyetle sorduğuna inanmıyorum kesinlikle bir sorun olduğunu düşünüp ahlayıp vahlayıp üzülüyormuş gibi yapmak için, incitmek için soruyorlar.Senede bir gördüğüm insanlar bana niye çocuk yap diye ısrar ediyor anlamıyorum, benim cinsel hayatım, benim kocamın spermi, benim yumurtam ama dert milletin..

Rahim filmi çektirdin mi?

Aynen öyle etrafta meraklı çok aça neden olmuyo,sorun hangisi de meraklarindan ölüyor insanlar memlekete gidesim gelmiyor,toplum içine giresim gelmiyor.Arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum çünkü toplandigimiz zaman herkes çocuğun derslerinden,yeme içmesi sen,sağlığından bahsediyo o anlarda orada olduğum icin pişman oluyorum

Vardır bir hayır.. ALLAHIM isteyen herkesin yüzüne baksın. Dedikoducu fesatlara da milletin derdini unuttursun

Canim bende 6 yil sonra kavustum yavruma ins seninki o kadar sürmez sorun ne canim daha doğrusu sorun var mi çünkü olmasına gerek yok strestende olmayabiliyor....
Sormak istediğin olursa seve seve yardımcı olurum rabbim tez zamanda kucağını doldursun. ....

Eğer çok düşünürseniz prolaktin hormonu yükselir.doktorum demişti ki bnm bir arkadaşım var hep takiyordu kafasına en sonunda pes edip evlatlık aldı.ve o ay çocuğu oldu.dusunmeyin

Rahim filmi çektirdin mi?
Hayr canm 15 aylk ewliyim bi dusugu.m Var hormkn tahlilkeri falan yapilmsti ama baI nedenlerden gdememdm bu adetimi okursam ( insallah hamis olurimda olmam ) baslicaz detayli herseye ama rahim filmi isterselerde korkuyom

Hayr canm 15 aylk ewliyim bi dusugu.m Var hormkn tahlilkeri falan yapilmsti ama baI nedenlerden gdememdm bu adetimi okursam ( insallah hamis olurimda olmam ) baslicaz detayli herseye ama rahim filmi isterselerde korkuyom
Anesteziyle de yapıyorlarmış ve onu çektirdiği ay hamile kalan çok kişi var, tüpleri, yapışıklıkları açıyormuş. anestezi yaptırırsın korkma.

Anesteziyle de yapıyorlarmış ve onu çektirdiği ay hamile kalan çok kişi var, tüpleri, yapışıklıkları açıyormuş. anestezi yaptırırsın korkma.
Canm dr. Suan olumlu bakiyo bana bi defa dogal yolla kaldim die ama insallah hayrlisi olur gerekenleri mecbuurr yapcaz :-(

Canım allah tez zamanda çok sağlıklı çok hayırlı eli ayağı düzgün güzel bi evlat versin sana inşallah beklemek çok zor hele olmucak mi korkusu başka zor benim dogumuma 2 3 hafta kaldı ama bende öyle ay ceket attı hamile kaldım tarzı olmadı. Hem pskolojik hem maddi savaş açtım bebeğim olmasi için tabi bunlar bi yere kadar veren allah ama ben sadece boş durmak istemedim. Beni 13 ay bekledim tabi bu beklediğim süre ondan önce korunmasiz 12 ay ilişkimiz vardı o zamanlar takmadigi için aylar rahat geçiyordu. Neyse söyle ki eşimle aramda baya yaş farkı var ben 23 eşim 36 yaşında benim için sorun yoktu ama eşimin artık çocuk vakti geçiyordu ailede tek çocuk olunca anne baba yaşlı da olunca iyice torun isteği arttı benim ailem içinde tek torun olucaktı ve onlarda her ay arayip hasta oldun mu diye arıyorlar di durum böyle olunca artık çocuk yapalım dedik başladı dert başladı sıkıntı. İlk önce 3 4 ay denedik ama 1 sene zaten korunmadigimiz aklımıza gelince korktuk ve daha fazla beklemeden doktora gittik eşimin sperm testi çok güzel çıktı ama benim hormonlarım biraz sikintiliydi doktor bana yumurta tembelliği var dedi ve takibe aldı her ay 2 3 kere gidiyordum ve doktorun verdiği tarihleri değerlendirdiğimiz halde olmuyordu. Başladım incir kürü, soğan kuru, bal çörek otu kürü, Ovi testi yok bacakları dik haraket etme banyo yapma dua oku her ay yine hastaneye git yok yok yok bu arada araştırıyorum sorun ne diye hormon testimdeki hormonlarla normal hormon degerlerini karsilastiriyorum arada baya fark var troid uçmuş fsh uçmuş dedim tamam sorunlar belli ben kalitesiz yumurtluyorum doktorun umrunda değil her ay para cebine giriyor. Gittim hayit tohumu aldım her öğlen bir bardak içtim bu 12 13 olan fsh mi 1 ayda 5 e düşürdü artık kaliteli yumurtlamaya başlamıştım troid sorunum için hastaneye gittim ve her sabah aç karna düzenli kullandım folic asidimi düzenli içtim bal polen arı sütü karisimini her gün düzenli yedim erken uyudum erken kalktım spora başladım sağlıklı beslendim ve yakınımdakilerden dua istedim ve o ay tek ilişkiyle hamile kaldım canım hatta eşim uyuyordu saat 10 olmuştu sanki bişey durtMuş gibi eşime kalk çocuk yapcaz diyip uyandırdım ve tek ilişkimiz oydu:)

Bbnmde bir ck düsuk oldu olnuyr artik of gelsin artik meleğim yeter artik bikgm beklmktn ins RABBIM BIRGUN HEPIMIZI EVLAT SAHIBI YAPAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…