- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Canim hrrkesde inan bir olmiyor kimisi butun herseye ragmen kalyor kimiside ben gbi bise olmadigi halde bekliyor. Sen hayrlisini iste tabiki ediyorsndr dua zaten doktora falan basvurursn unarm karar verdignde sende beklemedwn anne olursunİnsallah en kısa zamanda olur bebeğiniz..
Hazır konu açılmışken bilen birileri vardır ben de soriyim madem.Bende pko var 3 senedir doğum kontrol hapıyla korunuyorum çocuk istemedik hap aynı zamanda kist oluşumunu engelliyor sizce ben hapı bırakınca kolay kolay çocuk sahibi olamam mı burayı okuyunca telaşlandım biraz bi arkadaş 9 senedir bekliyorum yazmış ben heralde bırakınca pat diye olur sandım şimdiye kadar üstelik pko da var :)
Canim hrrkesde inan bir olmiyor kimisi butun herseye ragmen kalyor kimiside ben gbi bise olmadigi halde bekliyor. Sen hayrlisini iste tabiki ediyorsndr dua zaten doktora falan basvurursn unarm karar verdignde sende beklemedwn anne olursun
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı evlatların olur. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun.Çok zor hem de ben de her ay bu hüsranı yaklaşık 7 yıldır yaşıyorum her ay gün sayıyorum ve hep hüsran maalesef
Çok tesekkur ederim. Amin insallahAllah yardımcın olsun inşallah hayırlı evlatların olur. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun.
Kendi stresiniz yetmiyor gibi bi de etraftan soruyorlar demi. Şu etraftan çocuk soranlara ayrı bir gıcığım Rabbim hiç işleri güçleri yok. Sanki doğursam onlar bakıp büyütecekler,millete laf lazım. kimsenin iyi niyetle sorduğuna inanmıyorum kesinlikle bir sorun olduğunu düşünüp ahlayıp vahlayıp üzülüyormuş gibi yapmak için, incitmek için soruyorlar.Senede bir gördüğüm insanlar bana niye çocuk yap diye ısrar ediyor anlamıyorum, benim cinsel hayatım, benim kocamın spermi, benim yumurtam ama dert milletin..
Rahim filmi çektirdin mi?Canim hrrkesde inan bir olmiyor kimisi butun herseye ragmen kalyor kimiside ben gbi bise olmadigi halde bekliyor. Sen hayrlisini iste tabiki ediyorsndr dua zaten doktora falan basvurursn unarm karar verdignde sende beklemedwn anne olursun
AminAllah en hayırlı zamanda hayırlı bir bebek versin size. İsteyen, hak eden tüm kadınlar anne olsun
Vardır bir hayır.. ALLAHIM isteyen herkesin yüzüne baksın. Dedikoducu fesatlara da milletin derdini unuttursunAynen öyle etrafta meraklı çok aça neden olmuyo,sorun hangisi de meraklarindan ölüyor insanlar memlekete gidesim gelmiyor,toplum içine giresim gelmiyor.Arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum çünkü toplandigimiz zaman herkes çocuğun derslerinden,yeme içmesi sen,sağlığından bahsediyo o anlarda orada olduğum icin pişman oluyorum
Amin insallahVardır bir hayır.. ALLAHIM isteyen herkesin yüzüne baksın. Dedikoducu fesatlara da milletin derdini unuttursun
Eğer çok düşünürseniz prolaktin hormonu yükselir.doktorum demişti ki bnm bir arkadaşım var hep takiyordu kafasına en sonunda pes edip evlatlık aldı.ve o ay çocuğu oldu.dusunmeyinBu bebek gelene kadar surekli konu acicam anlasilan ...
HER AY ayri bi umut,herseyi saglama alma cabasi,bu ay kesin haberini alcam bekleyisi...
sadece ben degil ki esiminde ici gidiyo farkindayim beni strese sokmamak adina icine atiyo duygularini...
2.5 yildir bekliyoruz tez zamanda hayirlisiyla gelsin insallah.. saglikli,sihhatli hayirli bi evlat olsun..
Bebisini bekleyen arkadaslar sizde duygularinizi yazin,dertleselim, icimizi dokelim..
hamile ve anne olan arkadaslarda ayri bi cabayla hamile kalmislarsa tecrubelerini bizimle paylassin..
etrafimda kimseyle konusamiyorum.. Annem uzuluyo, arkadaslar aman acelen ne diyo stres yapma vs vs gecistiriliyo yasamayan bilmez sanirim...
Hayr canm 15 aylk ewliyim bi dusugu.m Var hormkn tahlilkeri falan yapilmsti ama baI nedenlerden gdememdm bu adetimi okursam ( insallah hamis olurimda olmam ) baslicaz detayli herseye ama rahim filmi isterselerde korkuyomRahim filmi çektirdin mi?
Anesteziyle de yapıyorlarmış ve onu çektirdiği ay hamile kalan çok kişi var, tüpleri, yapışıklıkları açıyormuş. anestezi yaptırırsın korkma.Hayr canm 15 aylk ewliyim bi dusugu.m Var hormkn tahlilkeri falan yapilmsti ama baI nedenlerden gdememdm bu adetimi okursam ( insallah hamis olurimda olmam ) baslicaz detayli herseye ama rahim filmi isterselerde korkuyom
Canm dr. Suan olumlu bakiyo bana bi defa dogal yolla kaldim die ama insallah hayrlisi olur gerekenleri mecbuurr yapcaz :-(Anesteziyle de yapıyorlarmış ve onu çektirdiği ay hamile kalan çok kişi var, tüpleri, yapışıklıkları açıyormuş. anestezi yaptırırsın korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?