Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) benim de fsh sınırda ve testere dişli Aslan pençesi içmeye başladım. Hormonları dengede tutuyormuş. Ayrıca dediğiniz gibi yürüyüş ve sporla kafayı dağıtıp stresten uzaklaşmaya çalışıyorum.Ovu testini de bıraktım beni fena strese soktu. Velhasıl uzun lafın kısası umarım sonum sizin gibi olur. Sağlıcakla kalın:)Canım allah tez zamanda çok sağlıklı çok hayırlı eli ayağı düzgün güzel bi evlat versin sana inşallah beklemek çok zor hele olmucak mi korkusu başka zor benim dogumuma 2 3 hafta kaldı ama bende öyle ay ceket attı hamile kaldım tarzı olmadı. Hem pskolojik hem maddi savaş açtım bebeğim olmasi için tabi bunlar bi yere kadar veren allah ama ben sadece boş durmak istemedim. Beni 13 ay bekledim tabi bu beklediğim süre ondan önce korunmasiz 12 ay ilişkimiz vardı o zamanlar takmadigi için aylar rahat geçiyordu. Neyse söyle ki eşimle aramda baya yaş farkı var ben 23 eşim 36 yaşında benim için sorun yoktu ama eşimin artık çocuk vakti geçiyordu ailede tek çocuk olunca anne baba yaşlı da olunca iyice torun isteği arttı benim ailem içinde tek torun olucaktı ve onlarda her ay arayip hasta oldun mu diye arıyorlar di durum böyle olunca artık çocuk yapalım dedik başladı dert başladı sıkıntı. İlk önce 3 4 ay denedik ama 1 sene zaten korunmadigimiz aklımıza gelince korktuk ve daha fazla beklemeden doktora gittik eşimin sperm testi çok güzel çıktı ama benim hormonlarım biraz sikintiliydi doktor bana yumurta tembelliği var dedi ve takibe aldı her ay 2 3 kere gidiyordum ve doktorun verdiği tarihleri değerlendirdiğimiz halde olmuyordu. Başladım incir kürü, soğan kuru, bal çörek otu kürü, Ovi testi yok bacakları dik haraket etme banyo yapma dua oku her ay yine hastaneye git yok yok yok bu arada araştırıyorum sorun ne diye hormon testimdeki hormonlarla normal hormon degerlerini karsilastiriyorum arada baya fark var troid uçmuş fsh uçmuş dedim tamam sorunlar belli ben kalitesiz yumurtluyorum doktorun umrunda değil her ay para cebine giriyor. Gittim hayit tohumu aldım her öğlen bir bardak içtim bu 12 13 olan fsh mi 1 ayda 5 e düşürdü artık kaliteli yumurtlamaya başlamıştım troid sorunum için hastaneye gittim ve her sabah aç karna düzenli kullandım folic asidimi düzenli içtim bal polen arı sütü karisimini her gün düzenli yedim erken uyudum erken kalktım spora başladım sağlıklı beslendim ve yakınımdakilerden dua istedim ve o ay tek ilişkiyle hamile kaldım canım hatta eşim uyuyordu saat 10 olmuştu sanki bişey durtMuş gibi eşime kalk çocuk yapcaz diyip uyandırdım ve tek ilişkimiz oydu:)
Yazın adamdan 2 buçuk ay uzaktım adet olmayınca hamile miyim diye test yapıyordum. Mantık yok sistem varStres yapmayıp kafadan attığın an olur diyorlar ama ben bir yerim ağrısa hamile miyim acabaya yoruyorum:) bu aydan sonra yaza kadar yolu var diyorum. Ne zaman sağlıklı,hayırlı bir evlat dünyaya getireceksek o Zaman olsun.
aynı düşünceleri paylaşıyoruz canım yaz tatiline girip memlekete gittiğimde hamile misin diye sorduklarında evet evet evet demek istiyorum hatta demeye bile gerek kalmadan göbüşümden anlamalarını istiyorum.Stres yapmayıp kafadan attığın an olur diyorlar ama ben bir yerim ağrısa hamile miyim acabaya yoruyorum:) bu aydan sonra yaza kadar yolu var diyorum. Ne zaman sağlıklı,hayırlı bir evlat dünyaya getireceksek o Zaman olsun.
Olur inşallah bizim de hayırlısıyla:) ne kadarlık evlisin sen? Bana Bebek soruları yavaştan gelmeye başladı neyine gerekse milletinaynı düşünceleri paylaşıyoruz canım yaz tatiline girip memlekete gittiğimde hamile misin diye sorduklarında evet evet evet demek istiyorum hatta demeye bile gerek kalmadan göbüşümden anlamalarını istiyorum.
2buçuk yıllık evliyim ama yaklaşık 1 yıldır bebek düşünüyoruz. ben aslında çocuk düşündüğümüzü kimseye söylemeyecektim şu an yaşadığımız olmama ihtimalini düşünerek. ama temmuz ayında ağır kanamalı bir düşük yaptığım için hastanede yatmak zorunda kaldım ve doğal olarak öğrendiler. eşim tarafı biraz baskı yapıyor özellikle kaynanam. hatta düşük yaptıktan sonra eşime ''bir kere düşük olduysa bida toparlayamaz sürekli düşük olur'' demiş deli oldum resmen ve hamile kalıp gözüne sokmak istiyorumOlur inşallah bizim de hayırlısıyla:) ne kadarlık evlisin sen? Bana Bebek soruları yavaştan gelmeye başladı neyine gerekse milletin
Çok geçmiş olsun canım. Benim de Kasımda kalp atışı durduğu için alındı maalesef. Kalp atışını duymadan kimseye demeyecektik ama millet de ne çene varsa hamileliğimi bilmeyenler geçmiş olsun diye aradı. Ne ara duydunuz arkadaş. Doktor stres yapma, yürüyüş spor yap yaza kadar kalırsın hamile diyor ama bilemem artık. Bu ay saldım çayıra havasındayım. Olacağı varsa olacaktır inşallah.2buçuk yıllık evliyim ama yaklaşık 1 yıldır bebek düşünüyoruz. ben aslında çocuk düşündüğümüzü kimseye söylemeyecektim şu an yaşadığımız olmama ihtimalini düşünerek. ama temmuz ayında ağır kanamalı bir düşük yaptığım için hastanede yatmak zorunda kaldım ve doğal olarak öğrendiler. eşim tarafı biraz baskı yapıyor özellikle kaynanam. hatta düşük yaptıktan sonra eşime ''bir kere düşük olduysa bida toparlayamaz sürekli düşük olur'' demiş deli oldum resmen ve hamile kalıp gözüne sokmak istiyorum
sağol canım eksik olma Rabbim hepimizin dileğini kabul etsin inşallah. o çayır neredeyse ben de salmak istiyorumÇok geçmiş olsun canım. Benim de Kasımda kalp atışı durduğu için alındı maalesef. Kalp atışını duymadan kimseye demeyecektik ama millet de ne çene varsa hamileliğimi bilmeyenler geçmiş olsun diye aradı. Ne ara duydunuz arkadaş. Doktor stres yapma, yürüyüş spor yap yaza kadar kalırsın hamile diyor ama bilemem artık. Bu ay saldım çayıra havasındayım. Olacağı varsa olacaktır inşallah.
Bu bebek gelene kadar surekli konu acicam anlasilan ...
HER AY ayri bi umut,herseyi saglama alma cabasi,bu ay kesin haberini alcam bekleyisi...
sadece ben degil ki esiminde ici gidiyo farkindayim beni strese sokmamak adina icine atiyo duygularini...
2.5 yildir bekliyoruz tez zamanda hayirlisiyla gelsin insallah.. saglikli,sihhatli hayirli bi evlat olsun..
Bebisini bekleyen arkadaslar sizde duygularinizi yazin,dertleselim, icimizi dokelim..
hamile ve anne olan arkadaslarda ayri bi cabayla hamile kalmislarsa tecrubelerini bizimle paylassin..
etrafimda kimseyle konusamiyorum.. Annem uzuluyo, arkadaslar aman acelen ne diyo stres yapma vs vs gecistiriliyo yasamayan bilmez sanirim...
Siz hamile degil miydiniz? Yanlis mi hatirladim acaba..Bizimki de gelmiyor.
Ben "kendi kaybeder valla" kafasindayim henuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?