Bebisimiz gelsin artik cok uzun zaman olmadi mi :(

Rabbim tüm isteyenlere ve bana hayırlı evlat nasip eyle. .
Dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin.

Az önce bi videoya denk geldim psikolojim bozuldu çinde bi çocuğu araba eziyor kimse dönüp bakmıyor müdahale etmiyor falan oğlumu emzirirken izledim hüngür hüngür ağladım sarıldımda Allah ım kazadan beladan korusun ben ne yaparım yoksa Rabbim ne evlatla ne de evlatsızlıkla imtihan etmesin. Analık sürekli endişe ve evhamla geçen bir hayat demek, ister istemez bu ruh haline bürünüyor insan. Sizede Allah en hayırlısından evlat nasip etsin

Stres yapmayıp kafadan attığın an olur diyorlar ama ben bir yerim ağrısa hamile miyim acabaya yoruyorum:) bu aydan sonra yaza kadar yolu var diyorum. Ne zaman sağlıklı,hayırlı bir evlat dünyaya getireceksek o Zaman olsun.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) benim de fsh sınırda ve testere dişli Aslan pençesi içmeye başladım. Hormonları dengede tutuyormuş. Ayrıca dediğiniz gibi yürüyüş ve sporla kafayı dağıtıp stresten uzaklaşmaya çalışıyorum.Ovu testini de bıraktım beni fena strese soktu. Velhasıl uzun lafın kısası umarım sonum sizin gibi olur. Sağlıcakla kalın:)

Ben de bazen çok iyiyim. Bazen de yerlerde.. Akupunktur kaldı denemediğim bir de onu araştırıp yaptırmayı düşünüyorum. Bugün saydım 10 tane arkadaşım hamile:) Onlar ne yaptı hamile kalmak için! Hiiç, sadece sex

anne olmayi bekleyen butn hanimlar insalh tez bir zamanda allah sizlerede nasip eder bu duyguyu mutlulugu benim bebis yolda 34.haftasinda ;-) sizlerde saglikli anali babali kucaginiza alirsiniz insalallahh

Yazın adamdan 2 buçuk ay uzaktım adet olmayınca hamile miyim diye test yapıyordum. Mantık yok sistem var

Allah isteyen tüm iyi kadınlara anne olmayı nasip etsin,
herkes çocuk doğuruyor ama herkes anne olamıyor,
en hayırlı zamanda gelsin inşallah.

Benim de olmuyordu,
tam taşınma telaşı,başka şehir,temizlik , iş , güç derken hamile olduğumu öğrendim.
en beklenmedik zamanda oluyor gerçekten.
hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.

Zamani var bunun gercekten buna inaniyorum Allah o zamandan once ne yaparsan yap nasip etmiyor. 2 seneden biraz fazla bizde ayni sekildeydik. Ne yapmadigim kürler, ovulasyon testleri, yumurtlama takipleri. Her ay bu sefer tam hedeften tuttu dedigimde husranla sonuclandi. Biraktim sonra pes ettim tatile ciktik esimle. Orda hamile kalmisim megersem kizim dogdu. Vucudu kendi haline birakmamiz lazim sanirsam. Simdi 2.ye hamileyim inan kizim daha kucuk ayda 1-2 esimle yakinlasma olmustur hemde emzirirken kaldim. Sen 2 sene gir hic bi gunu kacirma sonra yumurtlama tarihlerim belli bile degilken hamile kaldim. Rabbim hayirli tez zamanda nasip etsin kimseyi bu yolda sinamasin cok zor.

aynı düşünceleri paylaşıyoruz canım yaz tatiline girip memlekete gittiğimde hamile misin diye sorduklarında evet evet evet demek istiyorum hatta demeye bile gerek kalmadan göbüşümden anlamalarını istiyorum.

Olur inşallah bizim de hayırlısıyla:) ne kadarlık evlisin sen? Bana Bebek soruları yavaştan gelmeye başladı neyine gerekse milletin

Olur inşallah bizim de hayırlısıyla:) ne kadarlık evlisin sen? Bana Bebek soruları yavaştan gelmeye başladı neyine gerekse milletin
2buçuk yıllık evliyim ama yaklaşık 1 yıldır bebek düşünüyoruz. ben aslında çocuk düşündüğümüzü kimseye söylemeyecektim şu an yaşadığımız olmama ihtimalini düşünerek. ama temmuz ayında ağır kanamalı bir düşük yaptığım için hastanede yatmak zorunda kaldım ve doğal olarak öğrendiler. eşim tarafı biraz baskı yapıyor özellikle kaynanam. hatta düşük yaptıktan sonra eşime ''bir kere düşük olduysa bida toparlayamaz sürekli düşük olur'' demiş deli oldum resmen ve hamile kalıp gözüne sokmak istiyorum

Çok geçmiş olsun canım. Benim de Kasımda kalp atışı durduğu için alındı maalesef. Kalp atışını duymadan kimseye demeyecektik ama millet de ne çene varsa hamileliğimi bilmeyenler geçmiş olsun diye aradı. Ne ara duydunuz arkadaş. Doktor stres yapma, yürüyüş spor yap yaza kadar kalırsın hamile diyor ama bilemem artık. Bu ay saldım çayıra havasındayım. Olacağı varsa olacaktır inşallah.

sağol canım eksik olma Rabbim hepimizin dileğini kabul etsin inşallah. o çayır neredeyse ben de salmak istiyorum

Allah dileyen, hakkıyla annelik yapabilecek her kadına sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Size de inşallah tez zamanda...

Ben doktor kontrolüne gittiğimde doktorum "git bi tatile çık, bi kafanı dinle, stres yapma, olur senin çocuğun" demişti.
Klasik olacak ama stres gerçekten etkiliyor..

Malesef bende muzdarip im benimde yaklaşık bir buçuk senedir korunmuyoruz olmuyor iki buçuk yıllık evliyim doktora gittik klasik tahliller yapıldı bende hersey normal esimde sperm sayisi sıfır snra aradan altı ay snra tahlili yaptırdık sperm çıkışı başlamıştı snra tüp bebek yaptirdik embiriyo gelişti çok şükür transfer oldu onuncu gün kanamayla vucudum attı ama bu bile benim için mutluluk nerden geldik şükür şimdi dinlenmeye yim ins üçüncü yılımız üç kişi gireriz Rabbim isteyen herkese En güzel ve en hayırlı şekilde nasip etsin ins dua dua dua❤

Test yaptigimi sadece anneme soyluyorum ve onun caresiz bakisi ve sonrasinda beni guldurmeye calismasi...
Heray yasanilanlar bunlar.

Keşke kendime dermanım olsada sanada teselli olabilsem.
Allah daha büyük dert vermesin ama
Bende artık yoruldum her ay beklemekten

Canm benm dokuz aylik bebeghim var. Rabbim size de nasjp eder insallah. Ablamin uc yil cocugu olmadi, simdi iki kiz bi oglan annesi. O da cok uzuluyordu. Gitmedigi doktor okutmadigi dua kalmamisti. Sonra ard arda oldu, sen icini ferah tut. Ablam ilk alti ay korundu sonradan birakti cocuk bi turlu olmuyordu. Kuzenim de ikinyil korundu simdi alti yildir ugrasiyo insaalh onun da olur. Ben de korktum korunursam benm de olmazsa hemen somrasi diye. Korunmadm evlenir evlenmez hamile kaldim. Bi bucuk yillik evliyim dokuz aylik oglusum var. Rabbim bakabilecek anne baba olmakmisteyen herrkese bu duygulari yasatir insaalh vatana millete hayirli rvlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…