Bebişimm Geliyor.. Ama Fikirlerinize İhtiyacım Var :s

ne münasebet. ben 19 yasındayım gercekleeri az çok biliyordum zaten. sizden duymuş olmam beni etkilemedi. ailemin kaabullenmiş olması size inandırıcı gelmediyse eğer bu bnm sorunum değildir. ben buraya yardımcı olmanız için açtım bu konuyu ynede yardımı dokunan ark lar olduysa hepsine tessekür ediyorum. konuyu nasıl kapatıcagımı bilmediğim için sanırım sahipsiz bırakmam gerekicek.. bu saaten snra formla değilde bebişimle ilgilenmem gerekicek.. hepinizi öptüm : ):69::23:

ne münasebet ben 19 yasındayım ve gercekleri en az sizin kadar biliyorum. sadece buraya sizden fikir almak için geldim. ama gerek kalmadı cesaretimi topladım ve onustum.
bu size inandırıcı gelmediyse eğer benim yapabilicek brseyim yok. tabiki kimseye helede hiç tanımadıgım kişilere de yalan söyleme borcum yok:34:
yinede yardımcı olan ark larım varsa hepsine tessekür ederim. su dk dan snra sanırım artık cok sık giremiycem. bebeğime zaman ayırmam gerekli.:16:
konuyu nasıl kapatıcagımı bilmediğim için sanırım sahipsiz bırakıcam. hoşçaklın...:54:

açıkcası bende şaşırdım canım. ama kabullendiler hatta tepki ble veren olmadı : ) ne kadar ianandırıcı gelmemiş olsada durum bu.. rahatladım gercekten:3:
Aileni bu geniş mideliliğinden dolayı kutluyorum, gayrimeşru bir çocuğu hiç tepkisiz kabul etmek akıl dışı bir şey. Sana gelince yaptığın cahilliğin, düşüncesizliğin bedelini dilerim o kanatsız melek ödemez. Ha bu arada erkek arkadaşın seni kabul ederse adammış, yok etmezse sana diyeceğim tek şey iyi olmuş.
19 yaşındayım ve gerçekleri sizin kadar biliyorum diyorsun, gerçekleri bizim kadar bilseydin eğer bu kör cahilliği yapmazdın. Kimseyi inandırmak zorunda değilsin evet, fakat senin gibi ahlak dışı insanlar yüzünden ortam bozuk zaten. Bence de girme foruma biran önce Rabbine seni bağışlaması için tövbeler etmeye başla.

Son düzenleme:
Aileni bu geniş mideliliğinden dolayı kutluyorum, gayrimeşru bir çocuğu hiç tepkisiz kabul etmek akıl dışı bir şey. Sana gelince yaptığın cahilliğin, düşüncesizliğin bedelini dilerim o kanatsız melek ödemez. Ha bu arada erkek arkadaşın seni kabul ederse adammış, yok etmezse sana diyeceğim tek şey iyi olmuş.
19 yaşındayım ve gerçekleri sizin kadar biliyorum diyorsun, gerçekleri bizim kadar bilseydin eğer bu kör cahilliği yapmazdın. Kimseyi inandırmak zorunda değilsin evet, fakat senin gibi ahlak dışı insanlar yüzünden ortam bozuk zaten. Bence de girme foruma biran önce Rabbine seni bağışlaması için tövbeler etmeye başla.

arkadasım senı cok cok tebrik edıyorum güzel cevap vermişşin kıza anlarsaaaaa...

:53::53::53:

ailenin tepki vermeden karşılaması bunu senden bekliyorlarmış sanırım ondan normal karşılamışlar diye düşünüyorum ne diyelim bebişinle mutlu bi hayatın olsun umarım

Daha 19 yaşında hem de evli olmadığı birisinden hem de Türkiye'de kusura bakma da kimse isteyerek bu şartlarda hamile kalmaz canım. :37:

tamam haklısınız ama o anda sonunun guzel olducagını düşünerek haraket ettik biz. yani plansız düşünemedik bu kadar sıkıntı içine girebiliceğimizi. belkide cahillik oldu. ama her ne olduysa oldu su anda bu çocuk benimle brlikte buyuyor ve ben bunu aileme nasıl açıcagımı bilmiyorum. burda bunu siznle paylaşmamın amacıda nasihat değil fikirlerinizi almak. benim zaten aklım fikrim hepsi yerinde ,düşüncesiz haraket ettim pişmanmıyım... asla hayır. sonuçta benim bebeğim o . sadece bunu aileme nasıl açıcam onu blmiyorum.

Hayat senin hayatın nasıl yaşamak istiyorsan yaşarsın.. Bu konuyu buraya açıyorsan da eleştrilere açık olmalısın..

Ancak benim aklım fikrim yerinde deyip aynı zamanda fikir almak istersen kendinle çelişmiş olursun.

Empati yapıyorum böyle bir durumda olsaydım aklım başım yerinde diye düşünemezdim, düşünseydim aileme nasıl açıcağımı zaten bilirdim.

kızlar tavsieyelerinz için tessekr ederm ailemle konustum bu konuyu. ve sağ olsunlar hepsi arkamda durdu. aldımıycam doğurucam.üstümden buyuk br yuk kalktı.. mutluyum huzurluyum daha ne olsun :: )

Üstünden büyük bir yük mü kalktı :53::53::53:
Bu durumdayken tek sıkıntın ailenin vereceği tepki miydi yani :37::37:
Tabi çocuk büyür gider kendi kendine :37::37:

ne münasebet. ben 19 yasındayım gercekleeri az çok biliyordum zaten. sizden duymuş olmam beni etkilemedi. ailemin kaabullenmiş olması size inandırıcı gelmediyse eğer bu bnm sorunum değildir. ben buraya yardımcı olmanız için açtım bu konuyu ynede yardımı dokunan ark lar olduysa hepsine tessekür ediyorum. konuyu nasıl kapatıcagımı bilmediğim için sanırım sahipsiz bırakmam gerekicek.. bu saaten snra formla değilde bebişimle ilgilenmem gerekicek.. hepinizi öptüm : ):69::23:

Gebelik bölümünde şu lafı etmeniz hiç hoş olmamış sanki inat yapar gibi...
Evlilik dışı gebe kalmak gibi bir düşüncesizliği yaptığınız için kendinize saygınız yok bari buradaki hanımlara saygınız olsun!!..:47::47:

Bu konu asla gerçek olamaz. Ben inanmıyorum.

Hangi anne baba 19 yaşındaki kızının sevgilisinden hamile kaldığını öğrenip de ortada hiç sorun yokmuş gibi davranır ve kabullenir ki böyle bir durumu?

Türkiye'yi bırakın Amerika'da Britney spears'ın 18 yaşındaki kardeşi sevgilisinden hamile kalınca kınanmıştı. Kimse iyi gözle bakmamıştı.

Milletin fantezisi olur, gelip buraya yazar işte böyle. :27::27:
Klavyesi önünde, uydursun uydurabildiğince iki tıkla.

Son düzenleme:
Back
X