Bebişin hareketleri artınca doğumun yaklaştıı doğrumu

mümkünmü acaba?yeri daraliyor zaten son haftalarda cok hareket etmesi olanaksiz.bende merak ediyordum,ama konuyu hareketleri azalirmi diye acacaktim?bilmiyorumkismile

bence öle bişi yokk çünküü son zamanlarda bebek büyüdüğü için hareketleri kısıtlanıyo derlerr azalıyomuşş hareketlenmesii yer dar gelıyoo sonuçta

demekki herkeste farklı oluyo ben daha doğurmadım 34 haftalığım ama üst kat komşum doğurduğu günün gecesinde bebeği çok hareketliymiş hiç uyutmamış sonrada suyu geldi doğuma gitti valla bebek hareketlenince tırsıyorum

Sen benimkini gör bi yattığımda özellikle akşamları nasıl hareketli yerinden çıkıcakmış gibi eşim bazen korkuo hatta sen nasıl duruon bebiş hareketliyken die daha 27 haftalık

benimde çok hareketliydi işte son gün suyumu patlattı sancım gelmedi suni sancıyla doğurdum herzamankinden farklıydı o tekmeleri zaten tamamen rahimde hareket ediyodu son günlerde doğururkende çok komik kafasını çıkarmaya çalışıken bacaklarıyla hala tekme atıyodu çıkmaya çalışıyodu heralde yawrum benim aklıma geldi şimdi kederlendim:D:D

Back
X