düğünden bir gün sonra balayına gideceğiz ve görümcem ve kayınvalidem de aynı günü ve aynı yeri seçmişler yani memleketi lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesleği düzgün görümcenizi çok kafaya takmışsınız.
İphone'lar, Muğla tatilleri....kadın kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış sahiden.
Pardon, sizin meslek neydi bu arada? Konunuzu okuyunca beni bir merak sardı nedense ? :dondurma::dondurma:

Screenshot_2025-07-21-11-35-39-227_com.android.chrome.webp

Boşuna bakma tatlı kıs bu mümkün değil :KK30:

Mesleği düzgün görümcenizi çok kafaya takmışsınız.
İphone'lar, Muğla tatilleri....kadın kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış sahiden.
Pardon, sizin meslek neydi bu arada? Konunuzu okuyunca beni bir merak sardı nedense ? :dondurma::dondurma:
Bilgisayar mühendisiyim

Yapmayın ya bu kız şimdi balayında ifadeye mi çağırılsın?Olsun en azından yalnız değilsin Muğla da kayınvaliden ile görümcen de var.

Bana da bilgisayar mühendisi bir kadının böyle şeyleri dert edeceği aklıma gelmezdi mesela … analitik düşünme yeteneğiniz en nihayetinde güçlü olmalı .

Mesleği hakkında çok dile getirmişsiniz bunu ısrarla dile getirmenizi normal bulmadım
İPhone/ Muğla konusu zaten baştan başa tuhaf insanlar bence de .

Yapılacak en iyi şey görmezden gelmek bırakın yapsınlar siz kafaya taktıkça daha da gözünüze batar .

Ne biliyosunda konuşuyorsun kimseyi yorduğum yok benim kimseden kırık çöp bile istemedim zorba tayfa gelmiş sizin gibi ahmaklar

Bir arkadaşın da yazdığı gibi Ahmak görmek istiyorsan aynaya bak pembiş gelin.

Okuduklarının zorbalanmakla ne ilgisi var oturup seninle kaynananın, görümcemin dedikodusunu mu yapalım? Ama az çok seni anladık.

Daha yeni evlisin ne demişler: Hızlı koşan atın p. Ku seyrek düşermiş. Şimdiden eşinin ailesine düşmanlık yapma sen zararlı çıkarsın.

Bir arkadaşın da yazdığı gibi Ahmak görmek istiyorsan aynaya bak pembiş gelin.

Okuduklarının zorbalanmakla ne ilgisi var oturup seninle kaynananın, görümcemin dedikodusunu mu yapalım? Ama az çok seni anladık.

Daha yeni evlisin ne demişler: Hızlı koşan atın p. Ku seyrek düşermiş. Şimdiden eşinin ailesine düşmanlık yapma sen zararlı çıkarsın.
Giyilen renge takılan onlar siz ben takmışım gibi yazmışsınız halbuki herkes konuyu çok saçma ve başka anlamış

Ekşi sözlükte buranın zorbalarından çokça bahsetmişlerdi haklılarmıs beni tanımıyorsun ama benden nefret ediyorsun içindeki kötülüğü besledim yani
Ben ve çetemden de bahsettiler mi öyle bir rivayet varda sehir efsanesi inanmayın :27:

Bana da bilgisayar mühendisi bir kadının böyle şeyleri dert edeceği aklıma gelmezdi mesela … analitik düşünme yeteneğiniz en nihayetinde güçlü olmalı .

Mesleği hakkında çok dile getirmişsiniz bunu ısrarla dile getirmenizi normal bulmadım
İPhone/ Muğla konusu zaten baştan başa tuhaf insanlar bence de .

Yapılacak en iyi şey görmezden gelmek bırakın yapsınlar siz kafaya taktıkça daha da gözünüze batar .
Ne bilgisayarı ne mühendisi allasen. Daha yazı yazmayı bilmiyor mühendislik fakültesini nasıl kazanacak, nasıl bitirecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X