Kendimi doğru ifade edememiş olabilirim ancak kimseyi Kıskanmıyorum burada da bunu ispatlayacak değilim sadece başıma bunlar bunlar geldi sizce bunlar bu anlama mı geliyor dedim gülebilirdiniz ondan sonra yok canım ya sen abartiyorsun diyebilirdiniz yani burada bu kadar ciddi saldırmanız da aslında sizin de ciddi problemlerimiz olduğunu gösteriyor çünkü beni tanımıyorsunuz neden bu kadar sinirlendiniz bana karşı yani fesatlıksa sizin fesatlığınz yardımcı olmak yerine aksine çok kötü zorbaca yaptınız bugün gününüz hepinizin mükemmel geçecekse geçebilir buna Vesile olduysam ne mutluyum ancak ben ne olduğumdan ne hissettiğimden ne düşündüğümü bilen biriyim siz nasıl kendi
Kendinize nasıl kötü demiyorsanız ben de kendime kötü demiyorum ve kaldı ki kimsenin hiçbir şeyinde ben seni de Kıskanmıyorum çünkü benim mesleğim zaten çok güzel çok güzel bir bölüm okudum çok güzeldi işler yapıyorum mesleğim de aynı şekilde değerli ve karşı tarafın da mesleğine elbette kutluyorum asla bir çekincem yok sadece bana benim yapacağım bir şeyi aynısını ben de yapacağım dediğinde bu biraz garip geldi ve sonra bu kadar her şeyin aynı olmasının tesadüfünü sorguladım sadece kendimi doğru ifade edemedim belki de bu kesinlikle R yapmak değil tamamen konuyu Olgunca ifade etmek kadının yine kurdu yine kadın bunu anlamış oldum keşke orada hiç paylaşmasaydım biraz canımı sıktınız çünkü gereksiz bir saldırı yaptınız oysaki ben biraz dertleşmek kafamı dağıtmak istemiştim böyle düşünen insanlar olduğunu görmek gerçekten dünyanın ne kadar güvenilmez ve acımasız olduğunu göstermiş oldu her şeyi yanlış anlamak için fazla bir yerlere çektiniz bu da sizin ayıbınız nasıl olsa umursamayacaksınız oh televizyon açar izlersiniz ben de umursamıyorum ben de televizyon açıp izleyeceğim sorun yok