düğünden bir gün sonra balayına gideceğiz ve görümcem ve kayınvalidem de aynı günü ve aynı yeri seçmişler yani memleketi lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Giyilen renge takılan onlar siz ben takmışım gibi yazmışsınız halbuki herkes konuyu çok saçma ve başka anlamış
Bacım acaba sen yazılanları mı okumuyosun? Alıntıladığın mesajda kıyafet rengiyle ilgili bir şey yok, benim alıntıladığın mesajımda da yoktu bana da renge onlar takıldı yazdın, ezbere yazıyosun. Yani anladık kıyafet rengiyle pişti olmak istemeyen onlar. Zaten ben ilk okuduğumda da anlamış ve ona göre mesaj yazmıştım. Bana dünürle düğünde aynı renk kıyafet giymek istememek milletin iphone almasına takılmaktan çooook daha normal geldi.

Ekşi sözlükte buranın zorbalarından çokça bahsetmişlerdi haklılarmıs beni tanımıyorsun ama benden nefret ediyorsun içindeki kötülüğü besledim yani
Senden niye nefret edeyim ya benim hayatımda yerin yok ki nefret duygusu besleyim sana.
Tamamen yazdıklarına göre cevaplar veriyorum. Ayrıca zorbalamak deyince ekşi sözlük bi sussun bence.

inanamıyorum böyle rezillik olamaz. Biraz kendini bilen insan balayı zamanında bırak aynı şehirde aynı ülkede bile tatil yapmamalı oğlu ve geliniyle.
kv. ve görümcenizi çok kınadım doğrusu size de aşırı hak verdim. eşinize söyleyin bir daha görüşmesin onlarla küsüversin.
bide gidip iphone almak falan ne ayıp fitne fesatlara bak sen. olacak iş mi?
görümcenin mesleğine neden takıldın onu anlamadım. o yüzden onunla ilgili birşey demicem. son kez kınıyorum ikisinide

inanamıyorum böyle rezillik olamaz. Biraz kendini bilen insan balayı zamanında bırak aynı şehirde aynı ülkede bile tatil yapmamalı oğlu ve geliniyle.
kv. ve görümcenizi çok kınadım doğrusu size de aşırı hak verdim. eşinize söyleyin bir daha görüşmesin onlarla küsüversin.
bide gidip iphone almak falan ne ayıp fitne fesatlara bak sen. olacak iş mi?
görümcenin mesleğine neden takıldın onu anlamadım. o yüzden onunla ilgili birşey demicem. son kez kınıyorum ikisinide

Profiline baktıkça seni nasıl ciddiye alacağım ey yeşilimtrak 🤣

Hangi belde ben çok merak ettim ya söyledi mi 😅😅 fethiye-marmaris mi mesela side belek mi neresi

Bacım acaba sen yazılanları mı okumuyosun? Alıntıladığın mesajda kıyafet rengiyle ilgili bir şey yok, benim alıntıladığın mesajımda da yoktu bana da renge onlar takıldı yazdın, ezbere yazıyosun. Yani anladık kıyafet rengiyle pişti olmak istemeyen onlar. Zaten ben ilk okuduğumda da anlamış ve ona göre mesaj yazmıştım. Bana dünürle düğünde aynı renk kıyafet giymek istememek milletin iphone almasına takılmaktan çooook daha normal geldi.
İPhone takılmadım ki mesele o değil biz ne yapıyorsak onun hemen o sürede gerçekleşmesi acaba alttan altta kıskançlık mı var bunu anlamak için sordum ama zaten ne yazsamsa beni zorbalamaya yemin etmişler

ahaha yok artık ya şaka mısın ikisi aynı şehir bile değilmiş. Hatta aralarında arabayla 3 saat mesafe var. Gerçekten yazdığımız yorumlardan daha fazlasını bile hak ediyormuşsun. Sırf senin tatil yaptığın tarihlerde tatile gidiyolar diye fitne fesatlık yapmışsın.

Milletin senden 3 saat uzaklıkta tatile gitmesini kendine bağlamak için ağır bir narsist olmak lazım (bu kelimeyi de hiç sevmem ama bence buraya çok uydu)

ahaha şaka mısın ikisi aynı şehir bile değilmiş. Hatta aralarında arabayla 3 saat mesafe var. Gerçekten yazdığımız yorumlardan daha fazlasını bile hak ediyormuşsun. Sırf senin tatil yaptığın tarihlerde tatile gidiyolar diye fitne fesatlık yapmışsın.
Aşkım sana zorbalık yapılsa ağlardın eminim ben şuan keyifle kahvemi içiyorum çünkü az önce zorbalık yapan diğer kişi buranın bana mantığını anlattı :)
Tamamen bu zorbalık yap keyif al ben bu oyuna gelmicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X