• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişle asker beklemek :(

Çok güzel akıl neden daha önce aklıma gelmedi ki ? Zaten evlilikler hep bunun sayesinde ayakta duruyor

He bunları yap mutluluk ve sadakat garanti diyorsun yani oylemi ? Bu kadar kolay yani bı mantı açmaya bakar

Birde erkeğe güveniyorum diyip sonsuz güvendiğini gösterip kendisine psikolojik baskı uygulayacaksin giderse gitsin bacim sonuçta ben elimden gelen hersey yaptım derim çokta tın yani aklı olan erkek bunu yapmaz Ee kadın elden gider ben zorla yap demiyorum benim dedigimi ister alır ister almaz bu kadar net yani

Askerligini yapmamis adamla evlenmek en buyuk hata sizin icin uzuldum. Ben sozlendim esim askerdeydi dugun yapalim dediler kizdim babamin evinde beklerim ne zorum var dedim.
Bekarlara sesleniyorum askerlikten sonra evlenin:super:
Size gelirsek adamin icinde varsa her yerde yapar. Ama dogru duzgun bir insan ise bir ordu kadinin icine salsalar yine de karim der. Takmayin kafaniza

Eşin askere gidecek ve senin tek korkun aldatması mı? Allah akıl versin ne diyim.

29 yasimda anne olmama ragmen ben bile o kadar yoruluyorum ki hikaye gercekse o cocugu hic dusunemiyorum..
Allah vere de haberlerdeki gibi bir hemsire vb.kisilerin kucagina ben bakamiyorum diye birakmasa bu psikolojiyle her sey beklenir durumda.. Bebeğe acırım cahilliğe değil:sinirli:

Merhaba kizlar yaklasik bir senelik evliyim hamileyim ve dogumuma cok az kaldi esimde kasimda askere gidicek beklemek benim icin sikinti degil ölene kadarda beklerim ama tek korkum askerde carsi izninde felan aldatmasi cok korkuyorum cok ne yapacagimi bilmiyorum sizce askerde aldatirmi
Bende 2,5senelik evliyim ve benimesimde okulu olduğu için daha askere gitmedi. Tescili var. Bazen tescili bozdurup gitmesine karar alıyoruz ama benim için hiiic rahat değil :(( Bazı kişiler aldatsa burada da aldatır demiş ama sonuçta askerdekiyle şimdiki yaşantısı bir olmuyor.. Bende bunu düşünüp duruyorum :(

Gercekten suan aldatması düşüncesini en sona atmanizi tavsiye ederim zira indan daha büyük problem edeceginiz seyler var ufacik bebekle tek basina kalicaksin yardım edenin varmi bilmiyorum ama yoksa durum dahada vahim arti cok kucuksun ve tecrubesizsin bunlari seni uzmek veya kirmak icin yazmiyorum ama gercektwn dusunmen gereken daha ciddi problemlerin olucak benimde esim asker askerlik yaptigi sehirde ev tuttum ve orda iki kizimla onunla askerlik yapiyorum benim icin boylesi bile oyle zorken seni düşünemiyorum bence biran once gercek problerler icin kafa yormaya basla

Ulkenin geldigi noktada sikayet edenlerin basina is acilmasin da kizlar aman dikkat edin..

Ben konuya inandim, inanmayanlara inanamiyorum.. hic mi gormediniz yasini buyultup de evlendirilen.. eskiden istatistikler yapilirdi, simdilerde kalmadi ama yapilsa acaba son 5 senede evlendirilen 13-17 yas arasi kizlarin orani ne? Sizi bilemem ama ben gelecekten korkuyorum.. bilincli ve egitimli annelerin yerini iste bu konu sahibi gibi arkadaslar ve yetistirdikleri cocuklar alacak.. eyvah ki ne eyvah..

Son düzenleme:
insanların 2 şekli vardır 1 sadakat duygusu taşıyanlar 2 taşımayanlar.
yemekle içmekle alakası yok bunun.

Aşkın hastalık olduğunu biliyormusunuz 1. Merhamet sevgisi. 2.bencil sevgi erkekler kadınlara nazaran geriden geldiğini neden 3 senede aşk bitiyor biliyormusunuz bende çalışan bir kadınım eşime ben yemek yaptığımda mutlu oluyor ve kendide istiyor ve ayrıca bu durum kanıtlanmıştır 2. Olarak cinelik geliyor ve en önemlisi taktir geliyor ve bu olayın üzerinde eşim dahil herkeste gözlemlediğim doğru olduğunu buldum ben hastalanayim eşim bana kahvaltı hazırlar yemek ısıtır çayımı yapar neden mi ben ona yaptım orta yol bulunmalı derim illa herşeyi kendinden ver demiyorum istediğini almak için bir muddet karşılık beklemeden vermek lazım. Evliliğim de 2. Bencil sevgi yaptım şimdi merhametli sevgiye dönmeye çalıyorum lafın kısası sana alışsın ki sensen vazgeçemesin boşluğa düstügu an anlar

Aşkın hastalık olduğunu biliyormusunuz 1. Merhamet sevgisi. 2.bencil sevgi erkekler kadınlara nazaran geriden geldiğini neden 3 senede aşk bitiyor biliyormusunuz bende çalışan bir kadınım eşime ben yemek yaptığımda mutlu oluyor ve kendide istiyor ve ayrıca bu durum kanıtlanmıştır 2. Olarak cinelik geliyor ve en önemlisi taktir geliyor ve bu olayın üzerinde eşim dahil herkeste gözlemlediğim doğru olduğunu buldum ben hastalanayim eşim bana kahvaltı hazırlar yemek ısıtır çayımı yapar neden mi ben ona yaptım orta yol bulunmalı derim illa herşeyi kendinden ver demiyorum istediğini almak için bir muddet karşılık beklemeden vermek lazım. Evliliğim de 2. Bencil sevgi yaptım şimdi merhametli sevgiye dönmeye çalıyorum lafın kısası sana alışsın ki sensen vazgeçemesin boşluğa düstügu an anlar

aşkla bir ilgisi yok
aşk bir hastalık değil hormonal bir değişimdir ve gayet normaldir.
yemeğe cinselliğe vs dayalı "erkeği elinde" tutma olayının işe yaradığını düşünelim
bir hastalığınız var yemek filan yapamıyorsunuz
ya da hamilesiniz 9 ay ilişki yasak
ne olacak o zaman, aldatmayı erkeğe hak mı göreceğiz?
ne yapsın adam evde yemek yok, ay yazık ihtiyacı var yatakta kadın yok.
bu işler o kadar basit değil.
evlilik de öyle 2 yatak cilvesi 3 kap yemekle yürüyecek bir şey değil.
birbirimizin fikirlerini kabul etmeyeceğiz her koşulda o yüzden çok uzatmayalım bence.

aşkla bir ilgisi yok
aşk bir hastalık değil hormonal bir değişimdir ve gayet normaldir.
yemeğe cinselliğe vs dayalı "erkeği elinde" tutma olayının işe yaradığını düşünelim
bir hastalığınız var yemek filan yapamıyorsunuz
ya da hamilesiniz 9 ay ilişki yasak
ne olacak o zaman, aldatmayı erkeğe hak mı göreceğiz?
ne yapsın adam evde yemek yok, ay yazık ihtiyacı var yatakta kadın yok.
bu işler o kadar basit değil.
evlilik de öyle 2 yatak cilvesi 3 kap yemekle yürüyecek bir şey değil.
birbirimizin fikirlerini kabul etmeyeceğiz her koşulda o yüzden çok uzatmayalım bence.

KONUŞMAK DİYE BİR ŞEY VAR KARŞINDAKİ ANLIYORUM SENİ DEMEK ZOR DEĞİL BEN DİRETMİYORUM İSTİNALAR HARİÇ CANIM BUNU ANLAMAYAN ADAMSA KADINDA SUÇ ARAMIYORUM BEN GEÇMİŞ KONULARA OKUMADIM KONU SAHİBİ YAZDIĞINI OKUDUM SADECE BAK BENİM VARSIYAMA YAZDIĞIN ZAMAN BAZI ŞEYLER ÇÖZÜLÜR OLAYIN SADECE AYNI YÖNÜNDE KALMA İLERİYE DÖNÜK YAZMAN YADA KONUŞMAN YETERLİDİR AŞKLA SEVGİ ARASINDA FARK VARDIR DENEYSEL KANITLANMIŞ BUNU BEN DEMİYORUM PSİKOLOGLAR DİYOR ANLIYORUM SENİ:KK200::KK5: kadının ve erkegin ihtiyacı olan karşılıklı anlamak canım. konu sahibine gelirsek en çok korktuğu aldatılmak o yüzden farkında olmadan bilinç altına yerleşmiş ve endişe korkusunu yaşıyor ben yargılamıyorum anlamaya çalışıyorum.

Merhaba kizlar yaklasik bir senelik evliyim hamileyim ve dogumuma cok az kaldi esimde kasimda askere gidicek beklemek benim icin sikinti degil ölene kadarda beklerim ama tek korkum askerde carsi izninde felan aldatmasi cok korkuyorum cok ne yapacagimi bilmiyorum sizce askerde aldatirmi

Hormonlar seni alt üst etmiş. Bide çocukluğun verdiği cahillik mantıklı düşünememe eklenmiş. Tüm bunlardan dolayı ve Duygularının esiri olduğun için sana "aldatır mı diye güvenmiyosan 1. Neden o yaşta evlendin? 2. Neden çocuk yaptın" demiyorum. Aklını başına devşir aldatmak şeref meselesi. O zaman şöyle sorayım Eşin şerefsiz mi?

KONUŞMAK DİYE BİR ŞEY VAR KARŞINDAKİ ANLIYORUM SENİ DEMEK ZOR DEĞİL BEN DİRETMİYORUM İSTİNALAR HARİÇ CANIM BUNU ANLAMAYAN ADAMSA KADINDA SUÇ ARAMIYORUM BEN GEÇMİŞ KONULARA OKUMADIM KONU SAHİBİ YAZDIĞINI OKUDUM SADECE BAK BENİM VARSIYAMA YAZDIĞIN ZAMAN BAZI ŞEYLER ÇÖZÜLÜR OLAYIN SADECE AYNI YÖNÜNDE KALMA İLERİYE DÖNÜK YAZMAN YADA KONUŞMAN YETERLİDİR AŞKLA SEVGİ ARASINDA FARK VARDIR DENEYSEL KANITLANMIŞ BUNU BEN DEMİYORUM PSİKOLOGLAR DİYOR ANLIYORUM SENİ:KK200::KK5: kadının ve erkegin ihtiyacı olan karşılıklı anlamak canım. konu sahibine gelirsek en çok korktuğu aldatılmak o yüzden farkında olmadan bilinç altına yerleşmiş ve endişe korkusunu yaşıyor ben yargılamıyorum anlamaya çalışıyorum.

forumda büyük harf kullanmak yasak.
anlıyorum demek elbette zor değil ama anlamıyorum mantığını neden anlıyorum diyeyim.
size iyi forumlar.

16 yaşında evlisin hamilesin ve tek korkun eşinin çarşı izninde senialdatması mı? daha çocuksun be güzelim niye çocuk yaptın..

aldir mi bilmiyim ama askere gidince geride sewgiliisi ési kaldi mi cok zorlanip askerden kacarlarmis genelde tabi senin ki kisa donem yapcaksa bu degisebilir.

Back
X