• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişle asker beklemek :(

Aldatan kocalariniza yemek yapin arkadaslar. Bir de ha babam cinselligi dayayin, hemen yola geliyorlar. Uzmanlar (!) soylemis
Guluyorum aglanacak halimize. Bu tarz dusunceler anne olacak da cocuk yetistirecek. Cok uzgunum cok

Uzmandan bol ne var ulkede.. iki kitap okuyan uzman :) rabbim ne bunlarla ne de yetisterecekleriyle karsilastirmasin insallah, hic umutlu degilim hic..

Uzmandan bol ne var ulkede.. iki kitap okuyan uzman :) rabbim ne bunlarla ne de yetisterecekleriyle karsilastirmasin insallah, hic umutlu degilim hic..
Maalesef. Nerenin uzmani olduklari belli de,iste, soylenmiyor ki soyleyelim. Birlik olalim ayrildikca yok oluruz diyoruz da simdi bu kafalarla nasil birlik olayim ben? Bana da yazik evladima da

Hormonlar seni alt üst etmiş. Bide çocukluğun verdiği cahillik mantıklı düşünememe eklenmiş. Tüm bunlardan dolayı ve Duygularının esiri olduğun için sana "aldatır mı diye güvenmiyosan 1. Neden o yaşta evlendin? 2. Neden çocuk yaptın" demiyorum. Aklını başına devşir aldatmak şeref meselesi. O zaman şöyle sorayım Eşin şerefsiz mi?

Şeref ayrıdır aldatmak ayrıdır karıştırma.

forumda büyük harf kullanmak yasak.
anlıyorum demek elbette zor değil ama anlamıyorum mantığını neden anlıyorum diyeyim.
size iyi forumlar.

Evlenip zorluklar yaşadıktan eminim ki çok iyi anlayacaksın eğer ki zorluklar yasamiyorsaniz sanslisinizdir. Çünkü bende senin gibi düşünüyordum daha once.

16 yaşındasın ailen evlendirdi çocuğuda onlarmı zorla yaptırdı..
ne yaptın sen kendine evladım böyle..
resmi nikahında yoktur şimdi senin..
okuluda bırakmışsın ve derdin çarşı izninde beni aldatır mı mı ?
kaç yaşında eşin?
Büyük ihtimalle 20dir ben bu konuyu inanmadım fake gibi geldi ya

siz aldatınızda eşinize mi değiyor şerefsiz lafı?
yoksa aldatanlar şereflidir diyen de bir uzman mı?

Neden konu sahibini kiskirtiyorsun yazdığın cümleler çok kiskirticiydi ve bu senin iletişim şeklin olsa gerek devam ediyorsun ben aldatmayi yada aldatılmayı doğru bulmuyorum.

Aşkın hastalık olduğunu biliyormusunuz 1. Merhamet sevgisi. 2.bencil sevgi erkekler kadınlara nazaran geriden geldiğini neden 3 senede aşk bitiyor biliyormusunuz bende çalışan bir kadınım eşime ben yemek yaptığımda mutlu oluyor ve kendide istiyor ve ayrıca bu durum kanıtlanmıştır 2. Olarak cinelik geliyor ve en önemlisi taktir geliyor ve bu olayın üzerinde eşim dahil herkeste gözlemlediğim doğru olduğunu buldum ben hastalanayim eşim bana kahvaltı hazırlar yemek ısıtır çayımı yapar neden mi ben ona yaptım orta yol bulunmalı derim illa herşeyi kendinden ver demiyorum istediğini almak için bir muddet karşılık beklemeden vermek lazım. Evliliğim de 2. Bencil sevgi yaptım şimdi merhametli sevgiye dönmeye çalıyorum lafın kısası sana alışsın ki sensen vazgeçemesin boşluğa düstügu an anlar

KONUŞMAK DİYE BİR ŞEY VAR KARŞINDAKİ ANLIYORUM SENİ DEMEK ZOR DEĞİL BEN DİRETMİYORUM İSTİNALAR HARİÇ CANIM BUNU ANLAMAYAN ADAMSA KADINDA SUÇ ARAMIYORUM BEN GEÇMİŞ KONULARA OKUMADIM KONU SAHİBİ YAZDIĞINI OKUDUM SADECE BAK BENİM VARSIYAMA YAZDIĞIN ZAMAN BAZI ŞEYLER ÇÖZÜLÜR OLAYIN SADECE AYNI YÖNÜNDE KALMA İLERİYE DÖNÜK YAZMAN YADA KONUŞMAN YETERLİDİR AŞKLA SEVGİ ARASINDA FARK VARDIR DENEYSEL KANITLANMIŞ BUNU BEN DEMİYORUM PSİKOLOGLAR DİYOR ANLIYORUM SENİ:KK200::KK5: kadının ve erkegin ihtiyacı olan karşılıklı anlamak canım. konu sahibine gelirsek en çok korktuğu aldatılmak o yüzden farkında olmadan bilinç altına yerleşmiş ve endişe korkusunu yaşıyor ben yargılamıyorum anlamaya çalışıyorum.

lütfen yorum yapmadan önce açın bi türkçe kitabı okuyun, çalışın. türkçe bilmiyor gibisiniz.

A
siz aldatınızda eşinize mi değiyor şerefsiz lafı?
yoksa aldatanlar şereflidir diyen de bir uzman mı?
ayrıca aldatmak tek kadınla olmuyor ayrıca doğru söylememek aldatmaktan eşine ayırma gereken zamanı arkadaşıyla oyunla vb şekilde aldatmaktir

lütfen yorum yapmadan önce açın bi türkçe kitabı okuyun, çalışın. türkçe bilmiyor gibisiniz.

Telefondan yazıyorum Türkçem tam olmayabilir ama anlamak isteyen her türlü anlar ama bize ne öğretildi aman ezdirme kızım kendini tamam ezdirme ama haklıyken haksız yere düşme. Benim yorumlarima katılmak zorunda değilsin o yüzden yazma.

Neden konu sahibini kiskirtiyorsun yazdığın cümleler çok kiskirticiydi ve bu senin iletişim şeklin olsa gerek devam ediyorsun ben aldatmayi yada aldatılmayı doğru bulmuyorum.

konu sahibini mi?
kimin yorumlarıyla karıştırdınız bilmiyorum.
sizin 16 yaşındaki çocuğa verdiğiniz akıllara yorum yapıyorum. kendi bilinci oluşamamış çocuğa kocanın her türlü hizmetini gör seni aldatmasın diyen sizsiniz ben değilim..
kendi çocukluğunu yaşayamadan çocuk sahibi olacak ve siz hayatı boyunca kocası onu aldatmasın diye değişik akıllar veriyorsunuz.. bir ömrü kocayı elde tutmaya çalışarak harcamasını salık veren sizsiniz.
evladım dik dur kendine güven okulunu bitir ilk fırsatta adam aldatırsada hayatın ona bağlı olmasın ayaklarının üzerinde durabilen güçlü bir kadın olabilmek için çabala diyeceğinize güzel yemekler yap güzel seviş ha bide takdir et aldatmasın aman aklı veren siz asıl çocuğa kötü örneksiniz..

Telefondan yazıyorum Türkçem tam olmayabilir ama anlamak isteyen her türlü anlar ama bize ne öğretildi aman ezdirme kızım kendini tamam ezdirme ama haklıyken haksız yere düşme. Benim yorumlarima katılmak zorunda değilsin o yüzden yazma.

düşünce yapınız da türkçeniz gibi.

konu sahibini mi?
sizin 16 yaşındaki çocuğa verdiğiniz akıllara yorum yapıyorum. kendi bilinci oluşamamış çocuğa kocanın her türlü hizmetini gör seni aldatmasın diyen sizsiniz ben değilim..
kendi çocukluğunu yaşayamadan çocuk sahibi olacak ve siz hayatı boyunca kocası onu aldatmasın diye değişik akıllar veriyorsunuz.. bir ömrü kocayu elde tutmaya çalışarak harcamasını salık veren sizsiniz.
evladım dik dur kendine güven okulunu bitir ilk fırsatta adam aldatırsada hayatın ona bağlı olmasın ayaklarının üzerinde durabilen güçlü bir kadın olabilmek için çabala diyeceğinize güzel yemekler yap güzel seviş ha bide takdir et aldatmasın aman aklı veren siz asıl çocuğa kötü örneksiniz..

kendinizi yormayın bence. bu zihniyetle başa çıkamazsınız.

konu sahibini mi?
kendi çocukluğunu yaşayamadan çocuk sahibi olacak ve siz hayatı boyunca kocası onu aldatmasın diye değişik akıllar veriyorsunuz.. bir ömrü kocayı elde tutmaya çalışarak harcamasını salık veren sizsiniz.

Önce özgüveni artması lazım ayrıca neden 16 yaşında bir kiz çocuğu evlenmek zorunda kalsın o yaşta evlenmesi güzel olurmu onun ne yaşadığını bilmiyorum o yüzden sorduğu soruya cvp verdim okuma konusunda size katılıyorum okul durumu ne olduğunu bilmiyorum öğretmen olucam demisti.

Önce özgüveni artması lazım ayrıca neden 16 yaşında bir kiz çocuğu evlenmek zorunda kalsın o yaşta evlenmesi güzel olurmu onun ne yaşadığını bilmiyorum o yüzden sorduğu soruya cvp verdim okuma konusunda size katılıyorum okul durumu ne olduğunu bilmiyorum öğretmen olucam demisti.

evlenmek zorunda kalmamış sevdiği adamla evlenmeyi tercih etmiş ve okulunu bırakmış. kendisi yazdı mesajlarında..
Allah akıl fikir versin ne diyelim.. biz söylenicekleri söyledik inşl okulunu bitirir..önünde uzun yıllar var koca beni aldatır mı korkusuyla yaşayarak heba etmez inşallah..

evlenmek zorunda kalmamış sevdiği adamla evlenmeyi tercih etmiş ve okulunu bırakmış. kendisi yazdı mesajlarında..
Allah akıl fikir versin ne diyelim.. biz söylenicekleri söyledik inşl okulunu bitirir..önünde uzun yıllar var koca beni aldatır mı korkusuyla yaşayarak heba etmez inşallah..

İnş. Ama bilinç altındaki sıkıntı o kesinlikle bitirsin ne olursa olsun bir mesleği olmalı bir insanın demin bir konuda okudum oda okumamış ve boşanmak istiyor aldatitilmis.

A
ayrıca aldatmak tek kadınla olmuyor ayrıca doğru söylememek aldatmaktan eşine ayırma gereken zamanı arkadaşıyla oyunla vb şekilde aldatmaktir
Himmm yani ben aksamlari kitap okudugum icin esimi aldatiyorum size gore
Peki..
Nasil yapiyorsaniz bu kafayi tarifini verin de bizde yasayalim valla supermis

Back
X